3.5 שעות

MAYA20

New member
3.5 שעות

קראתי את ההודעות הישנות שלכם במחשב באוניברסיטה כשכל מי שאני מכירה עוצר בוהה כמה שניות והולך (לא כולל איש זר אחד ששלף כסא ופשוט ישב ובהה וחייך 2 ד"ק ,זה הרבה) בכל אופן רק רציתי להגיד שקראתי ויש לי כמה שאלות ומשהו שרציתי לספר אבל תוך כדי כתיבת שורות אלו נגמר לי הביטחון העצמי בי

adam222

New member
חיזוק בטחון עצמי!

אחותי, אל תחששי, רובנו נגמלנו מלנשוך... ואלו שעדין לא נגמלו (שחף+מחפשת...) אנחנו נגן עליך מפניהן... אז שדרי כל אשר על ליבך...

adam222

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

רינהא

New member
למיה../images/Emo141.gif

אני מניחה שעשית כבר מספר צעדים שדורשים אומץ....השמים לא נפלו... וגם בעתיד הם ישארו במקומם.

חיקה

New member
תאומרו לי יקיריי

האם כל אחד יכול לגלוש ובאיזה מקום ומיקום זה נמצא תודה לכם

טוב

New member
חייקה

האמת היא שכמעט בכל אוניברסיטה יש עמדות אינטרנט חופשיות לשימוש הסטודנטים (בספריות ומעבדות מחשבים). אני מתארת לעצמי שזה לא הכי "נקי" לגלוש משם אם אתה לא סטודנט, אבל אם אתה שואל ת´כלס- אף אחד לא יעיף אותך. <טוב מנסה להמנע מעידוד גניבות>

חיקה

New member
לטובי היקרה

תודה .חשבתי שאת כואסת עלי שלא ענית לי עד עכשיו

טוב

New member
תגידו לי כולכם מה קורה לכם?

חייקה חושב שאני כועסת, מני חושב שאני כועסת, אלי לא חושב(סתם). מה אני כזאתי מפחידה? חייקה- אני ממש, אבל ממש לא כועסת. סתם לא היה לי מה להגיד(לא זכור לי ששאלת אותי משהו). אם היית מכיר אותי היית יודע שאני ממעטת לכעוס. ומרבה לצהול. (לא כמו הסוס).

חרדית

New member
בנוסף לזה

אמרתי לך כבר חיקה שיש מקומות שאפשר לגלוש מהם הם נקראים "אינטרנט קפה" אתה מדיע ומשלם סכום (בערך 10/15 שקל לשעה) ואתה יכול לגלוש משם. לא סיפרת איפה אתה גר ככה שאני לא יכולה לתת לך מקום ספציפי אני יודעת בי-ם: בתחנה המרכזית החדשה./סנטר ONE בתל אביב: יש בדיזינגוף סנטר ובכלל אתה יכול לשאול בקניונים יש בדרך כלל אינטרנט קפה.

חרדית

New member
לא חיקה אני לא גולשת משם

ואם אתה נמצא בגוש דן לא אכפת לי שתבוא לגלוש מהבית שלי.

uri80

New member
גם אני קורא מהמחשב באוניברסיטה

זו כבר השעה השלישית שאני יושב ומשלים פערים למען האמת כבר כואבות לי העיניים אתם צריכים לראות תגובות של חברים שלי

למעלה