3>

3>

-אהובי? אני רוצה אותך איתי! תאהב אותי, תחייך אליי, תצחק איתי, תכתוב לי שירי אהבה, תטייל איתי, תחבק אותי !# לנצח תהיה ש-ל-י. -אהובתי? אני יאהב אותך, יחייך אלייך, אצחק איתך, אכתוב שירי אהבה, אטייל איתך, יחבק אותך !# אני אהיה רק ש-ל-ך. -אהובי, כמה שאני אוהבת אותך, את החיים שלי אני אתן לך, רק אם תבקש! אני אוהבת אותך הכי בעולם, לא משנה מה שום דבר לא יפריד בינינו בחיים ! אפילו המוות לא -ומה יקרה אם אני אמות? מה את תעשי? -מה אתה חושב?? אני אתאבד!! אני לא יכולה לחיות את החיים שלי בלעדיך תבין!! -אני לא רוצה שתעשי את זה, אם זה יקרה, אני רוצה שתמשיכי לחיות, אפילו שאני לא יהיה איתך אני רוצה שתמשיכי לחיות את החיים שלך אהובתי. חיים נגמרים כשמגיע המוות, ואף אחד לא באמת יודע מה יש אחריו, את לא יכולה לתת לי את החיים שלך, החיים שלך הם שלך כמו שהחיים שלי הם שלי, את יכולה למות בשבילי, ואת יכולה למות אחרי, אבל את גם יכולה לחיות בשבילי ולחיות אחרי! ככה אני מעדיף, תחיי בשבילי, אחרי שאני ימות, ותחיי אחרי! תמשיכי לחיות לאהוב, לצחוק, לבכות, לחייך! תחיי את החיים עד החיים שלך יחליטו שהגיע הזמן למות, עכשיו כנראה החיים שלי החליטו שהגיע זמני למות, לא סיפרתי לך, אבל אני חולה, ויש לי לחיות פחות משבוע, אני אוהב אותך.

למעלה