30 בצל

lexigali

New member
30 בצל

השמיעו לפני חצי שעה את השיר, ולא הצלחתי לפענח מילה אחת מהפזמון: "אז אם הרדיו עוד פתוח, יש לכם _________ קשת גימל מגישה 30 בצל! " מי יודע?

גרי רשף

New member
לענ"ד

כי אם הרדיו עוד פתוח אז יש לנו גואל רשת גימל מגישה שלושים בצל

מוגג

New member
גואל. סופית.

אחד חיפש ולא מצא ונאווה מורידה חולצה.
אגב, האם מישהו זוכר את השיר ששר יקיר אביב (?) למנגינת ה"קנקן" - זה היה לפניומיים מול חוף קרית חיים ב___ ליד מגרש הפועל (חיפה?) היא יצאה מתוך המים ..שפשפתי ת'עיניים כמה שהיתה יפה יפה..

סאביבית

New member
אין לי מושג

אבל בגלל שאני מהאיזור: המגרש של הפועל חיפה נמצא בקרית חיים. קרית חיים באופן רישמי היא שכונה של חיפה למרות שהיא רחוקה כ- 15 קילומטר מחיפה. לא עזרתי, אז מה

האגס 1

New member
ואגב - אותה נאוה שמוזכרת שם

היתה מפיקה ב'קול ישראל' ושמה נאוה חמדי-לוי. לפני כמה שנים הכרתי אותה בתחנת רדיו חינוכית של 'קול ישראל', והיא סיפרה לי בגאוה שהיא מוזכרת בשיר של '30 בצל', ואפילו ציינה שאת מילות השיר כתב מנהל רשת ג' דאז גלעד בן-ש"ך.

giba70

New member
השיר מבוסס על אירועים אמיתיים?

את זה היא לא גילתה לך?

כמה הטרדות ספגתי מהשורה האומללה הזו

עד היום לא ברור לי מה הקטע, אם זה מה שכולם חושבים אז למה לשדר את זה ברדיו ממלכתי?!

תגידי תודה שלא קראו לך זיווה

בשנים שזיווה היה להיט היסטרי או שלא קראו לך שרה (
) בשנים ששרה היה להיט.

giba70

New member
אם את לא מכירה את זה...

אז לדעתי יש לך עוד הרבה מה להכיר. זה מתוך The End, הקטע המסיים (כמעט) את אלבום המופת Abbey Road של הביטלס.

מארסו

New member
וכמו שאתה בוודאי יודע

זה לא ב א מ ת הקטע המסיים של התקליט (יש איזה משהו נוסף אחרי זה)

האגס 1

New member
הקדמתני

וזהו האלבום האחרון בפועל של ה'ביטלס' (אלא ש-'LET IT BE' יצא רק לאחר מכן) ומחרוזת הסיום של ABBEY ROAD היא אחד הקטעים היפים ביותר שיש

D o r o t h y

New member
אני זוכרת

מילה פה ומילה שם. חוץ ממה שאתה הזכרת יש שם שורה "חיה עם דולפינים" עד היום כשאני שומעת את ה"קאנקאן" אני מזמזמת לי את השורה הזו.

מוגג

New member
ודאי ודאי

היא היתה בפיליפינים חיה עם דולפינים ניהלה רומן עם לוויתן.

במפרץ חיפה ליד מגרש הפועל

אני זוכרת, כי חברה חיפאית אמרה לי אז שמגרש הפועל בכלל לא קרוב למפרץ. ההמשך: ורק אז אני הבנתי אוי כמה נדהמתי שהיו לה גם כן סנפירים היו לה לא יכול להיות אמרתי חיש מהר... ועכשיו אני בתוך מוסד סגור סגור בלי שום.... בלי שום... כמו בספרים, מה אתם אומרים? מה אתם אומרים? ומי זוכר את: בוקר אחד הוא ישב באינקובטור חשב מה יעשה כשיהיה אדם גדול מצד אחד אפשר להיות שרברב או אינסטלטור (השורה הזאת קרעה אותי תמיד מצחוק!) מצד שני הכף לא פותר תמיד הכל מצד שלישי אפשרל היות שחקן של כדורגל צריך לבחור פינה אחת, אסור להתבטל היום הוא מאושפז באינקובטור פסיכיאטרי עם עוד כמה שבמקרה שמעו 30 בצל... והיה גם אחד שהתחיל: בוקר אחד הוא שתה קפה עם נענע... הייתי מעריצה גדולה של התוכנית. אבא שלי עבד אז בקול ישראל ואת רוב ימי החופש בגדול ביליתי בהלני המלכה, כשאני מתרוצצת ליקיר אביב ולאחרים בין הרגליים (לא ככה, סוטים!) באולפנים.

סאביבית

New member
זה לא נכון. ../images/Emo131.gifקצת גיאוגרפיה

מפרץ חיפה מתחיל בדרום הר הכרמל ונמשך עד עכו (זה בדיוק מהשפיץ הגדול שבחיפה עד השפיץ היותר קטן שהוא עכו). כל הקריות ובינהם גם קרית חיים נמצאות במפרץ חיפה. (אנחנו) המקומים קוראים לאיזור של לב המפרץ ובתי הזיקוק "מפרץ חיפה" (שד' ההסתדרות שמובילות מהקריות לצ'ק פוסט), אבל גיאוגרפית זה לא נכון.

למעלה