30 שניות למאדים בהופעה בישראל!!

Mista Ticka

New member
30 שניות למאדים בהופעה בישראל!!

30 Seconds to Mars אחת מלהקות האימו רוק הגדולות ביותר בעולם כיום מגיעה להופעה אחת בישראל! במסגרת סיבוב הופעות עולמי עם אלבומם החדש "This Is War" שכולל את הלהיט "Kings And Queens" על הבאת המופע לישראל אחראית "Alive Productions" כרטיסים - http://misterticket.co.il/he/כרטיסים-להופעות/30-seconds-mars יום רביעי 18 לאוגוסט 2010 ביתן 1, גני התערוכה, תל אביב 0 Seconds to Mars ,להקת רוק אלטרנטיבי מלוס אנג'לס. סולנה הוא השחקן הנערץ בפני עצמו, ג'ארד לטו (מועדון קרב, נערה בהפרעה, אמריקן פסיכו, רקוויאם חלום, שר המלחמה, אלכסנדר ועוד רבים). הלהקה נוסדה בשנת 1998 כפרויקט קטן ומשפחתי על ידי האחים ג'ארד ושאנון לטו. לאחר מכן הצטרף מאט וואכטר ללהקה כבסיסט וכנגן אורגנית. בעקבות חיפוש גיטריסט, הצטרף טומו מיליסיביק (אחרי שסולון ביקסלר וקווין דרייק עזבו את הלהקה). על פי ראיון עם וירג'ין רקורדס, שם הלהקה: "מגיע מתזה שהלהקה מצאה באינטרנט. אחד מהפרקים בתזה נשא את הכותרת "30 שניות למאדים", שבו הוא מרחיב ומדבר על הגידול בטכנולוגיה שבני האדם משתמשים בה, ושאנחנו בעצם כמעט 30 שניות ממאדים. דבר זה מסמל עבורנו, בקצרה, את המוזיקה שלנו." אלבומם הראשון, ששמו כשם הלהקה, הופק על ידי בוב אזרין ב-2002 ונמכר בלמעלה ממאה אלף עותקים. האלבום הוליד 2 סינגלים- Capricorn ו-Edge Of The Earth, כשהאחרון הגיע למקום ה-31 בטבלת ה- U.S. Mainstream Rock. אלבומם השני, "A Beautiful Lie", יצא לחנויות ב-30 באוגוסט 2005 וזכה להצלחה ניכרת ואף הגיע למעמד של אלבום פלטינה בינואר 2006. הלהקה זכתה בפרס MTV2 בטקס ה-VMA של ערוץ MTV עבור הקליפ של "The Kill", אשר מבוסס באופן רופף על עלילת הסרט "הניצוץ". בהמשך להצלחה הוענק הפרס עבור פריצת דרך ללטו בדצמבר 2006. הקליפ לסינגל השלישי באלבומם השני, "From Yesterday", שאורכו כ-13 דקות. זהו קליפ הרוק האמריקאי הראשון שצולם בשלמותו במקדש ברפובליקה העממית של סין. בטקס ה-EMA ב-2008 זכתה הלהקה בפרס "Best Video" על A Beautiful Lie וכן בפרס "Rock Out", פרס שנבחר על ידי המעריצים בלבד. בדצמבר -2009 יצא אלבומה השלישי של הלהקה This is War. שם האלבום הוא יותר מהתייחסות לקרבות האישיים של חברי הלהקה, יותר מפרשנות למשברים עולמיים ותהפוכות כלכליות ומחווה לתביעה הידועה לשמצה של הלהקה מול וירג'ין רקורדס. This is War מייצג גם תוצר של מאבק בן שנה וחצי שהתנהל באופן פרטי באולפן שנבנה בצידו של בית בגבעות הוליווד, והתוצאה היא אלבום מנצח, על-קולי ואפי המשנה את חוקי המשחק אשר נבנה לפי החזון שאת הבסיס אליו הניחה הלהקה עם שני אלבומיה הראשונים. אלבום זה הנו קפיצה אדירה קדימה עבור 30stm, ה-L.A Times התייחס אלבום כ"לוחמני...מאיים...הדבר עם הסאונד בעל הביטחון הגדול ביותר שהלהקה עשתה עד כה". ג'ארד לטו מגיב "זה לקח שנתיים, נסענו לגהנום וחזרה. בנקודה מסוימת, חשבתי שזה יגמור אותנו, אך זה הפך לחוויה משנת חיים. לא כ"כ אבולוציה אלא התבגרות". ועל מנת להנחות אותם במסע, 30stm גייסו שניים מהמפיקים המשפיעים ביותר בעולם: Flood (U2, Nine Inch Nail, Depeche Mode, Smashing Pumpkins), ו- Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel). אלו האנשים שנתנו ללהקה את החופש והביטחון לחקור כיוונים חדשים בסאונד, במרקם ורעיונות. הסינגל הראשון מהאלבום "Kings & Queens" הוגדר כ-"רוק אפי במיטבו" וקבע את הקצב לעתיד לבוא... 30 Seconds to Mars היא אחת הלהקות הגדולות, המוכרות והאהובות על הנוער בישראל ועדות לכך מספקות המכירות של אלבומיהן וכן הפורומים, בלוגים ועצומות המוקדשים להבאתם של הלהקה להופעה בארץ. עבור אלפי בני נוער בישראל החלום יתגשם באוגוסט הקרוב...

Why So Serious

New member
אני יודעת שזה ניסיון לפרסם..

אבל "אחת מלהקות האימו רוק הגדולות"? אימו

yaelc95

New member
אימו זה לא בהכרח רע!

קראתי על זה קצת בגוגל ובעוד כמה אתרים ורוק אימו הוא סוג של רוק שהוא נורא אישי ושהוא ככול הנראה מספר סיפור אמיתי של מישהו. "המושג אימו בא בעצם מהעובדה שלעתים קרובות, במהלך ההופעה, חברי להקות האימו היו מתנהגים באופן אמוציונלי וספונטני" קרדיט לויקופדיה אני חושבת ש30 הם כאלה. הרבה מהשירים שלהם הם נורא אישיים ומספרים סיפור שקרה להם... וסליחה מראש אם יש פה מידע לא מדויק כי קראתי רק את ההתחלה :)

BtHeS 94

New member
וגם קל יותר להתחבר לאימו

זה בד''כ מספר סיפור אישי,ויש כאלה שקל להזדהות איתם- כל אחד מתחבר למשהו אחר,לסיפור אחר,,וזה מה שהופך את השמיעה למיוחדת,וגורם לך לרצות לשמוע ת'שיר שוב ושוב... וזה מקבל משמעות אחרת :) אימו זה אחד הסגנונות הכי אהובים עליי, מהסיבה הנ''ל,אני פשוט מתחברת לזה...

BtHeS 94

New member
לא נכון,אני סתם משתמשת במילה הזאת הרבה ^^

למרות שכן..יש דברים שהם ממש סקסיים בעיניי *-*

Why So Serious

New member
לדעתי אימו זה בכלל לא סגנון

מה זה "חברי להקות אימו" ? זה תיוג, זה לא סגנון. ואני לא מכירה להקה שלא מתנהגת על הבמה בדרך ספונטנית ואמוציונלית לפעמים, אז זה אומר שכולן להקות אימו? לא נראה לי הקיצר, זו פשוט הדעה שלי, אימו זה ממש לא סגנון.. זה לא פאנק, זה לא רוק, זה לא מטאל. זה המצאה.

יש הרבה להקות שעושות את זה

ולא מקוטלגות כאימו. זה נדבק להם כי במשך כל ABL הם היו עם אייליינר שחור בעיניים. הם הולכים על מראה בקיטלוג הזה. להקה יכולה לשיר על מגדל אייפל ויקטלגו אותה כאימו עם הם לבושים כמה שמאפיין את הסגנון הזה. אז לדעתי זה.. בולשיט

yaelc95

New member
אני גם לא כ'כ מאמינה בזה

אבל אני ניטרלית כי זה לא דבר רע אבל זה גם סוג של סטיגמה לא נחמדה כזאת.

DarkSecretLove

New member
לא מאמינה איזה שם משתמש עלוב + **Emo my a

בהחלט מהרגע הראשון שראיתי שTICKET MASTER רשמו את זה באתר שלהם,אני פשוט זעמתי.אבל לא היה למי לפנות בקשר לזוועה. שלושים הם לא להקת EMO כולם ובמיוחד הם צריכים להוציא לעצמם את זה מהראש..במיוחד אם הם רוצים למכור כרטיסים. הייתי פותחת פה את פה אבל זה היה פוגע בהמון אנשים אז אני מעדיפה לשתוק..אבל זה העלה לי את כל הפיוזים בגוף.

TyrAnnyA

New member
די בובה,

אימו זה ססססססקקקקקסססססייייי. אין דבר יותר סקסי מאשר נער בולמי לובש סקיני ורוד עם צלליות אדומות על העיניים, פוני עד הברכיים וקעקוע "אני אימו, אל תחייכו לידי או שאתאבד"

למעלה