30 ש"ח

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
30 ש"ח

בגלל שאתם אנשים מקסימים כל כך (מה שנכון) החלטתי לתת לכם 30 ש"ח (אל תקחו כל מילה שלי ברצינות
). אתם יכולים לנצל את ה-30 ש"ח האלה ולהוציא הכל על עצמכם. אתם יכולים לשמור את הסכום ולחשוב מה אתם רוצים לעשות בדיוק עם הסכום במועד מאוחר יותר. אתם יכולים להזמין חבר/ה לבלות איתכם ולהוציא חלק מהסכום/הכל. אתם יכולים לקוות שאולי אם הבאתי לכם 30 ש"ח עתה אולי אביא לכם עוד 30 ש"ח במועד מאוחר יותר (אופטימיות או נאיביות? מה קו המחשבה שלכם?). מה הייתם עושים ב-30 ש"ח?

I Love Paige

New member
תחבורה ציבורית.

להגיע אל... בנאדם מאוד ספציפי. ואם היה נשאר עודף, זה בטח היה הולך על דיאט קולה.

De-Panther

New member
בטח הייתי משתמש בהם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למפגש או משהו זה 30 ש"ח מתנה... לא עבדתי בשבילם... אני מניח שזה ישמש אותי להסעה כלשהי לאיזשהו מפגש וגם לקצת אוכל בזמן אותו מפגש אני רוצה מפגש

sh53

New member
שאלה בעקבות מה שכתבת

אם נותנים לך מתנה, אתה מרגיש שהמתנה היא שלך ושייכת רק לך או שזה משהו בהשאלה? אני שואלת את זה כי כתבת שזה מתנה ולא עבדת בשבילם, אתה מרגיש לא בסדר עם מצב כזה? לא בנוח ולא אוהב מתנות?

De-Panther

New member
אני אוהב מתנות../images/Emo9.gif..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט אני אחד האנשים היותר קמצנים שקיימים ככה שאם אני רוצה משהו אני אעדיף להמשיך לרצות אותו מאשר לבזבז עליו כסף(נניח לקנות אוכל במפגש כשממילא יש מלא שאריות של אוכל שלם שאחרים במקום לזרוק מביאים לי גם כשאני קונה אוכל) הורגלתי מגיל מאוד קטן לא לבזבז כסף... אז אני תמיד חושב מיליון פעם לפני שאני קונה משהו אם אני מקבל כסף ליומולדת או סתם מתנה לכבוד משהו אני גם חושב קצת במה להשקיע אותו אבל לרוב הוא משמש למפגשים שונים

sh53

New member
אתה לא קמצן, אתה מחושב

ואני חושבת שזו תכונה נעלה ומעולה
לדעתי כשקונים הרבה, ואולי סתם ככה, לא מעריכים את זה ולא נהנים מהדברים כמו שמשקיעים מחשבה מה לקנות וזה לוקח זמן ונזכרים כמה השקענו בקניה ואיך בחרנו דווקא את זה מתוך מגוון של דברים

30 שקל לא עוזרים לכלום

יש לך אולי להביא לי מספיק כסך כדי שאני אעבור מהמקום הארור הזה לבית לבד? |אייקון של תומר לא מסוגל לחיות עוד יום אחד בבית הזה|

sh53

New member
30 ש"ח לא הכי הרבה

אבל אולי בכל זאת שווה לנסות שוב ולראות איך אפשר להנות מ-30 ש"ח? רוצה לספר מה קורה בבית? אנו כאן להקשיב ולתמוך

אם אני אתחיל לספר מה קורה בבית

אני לא אגמור ויעידו האנשים שכן זוכים להכיר חלק מהסיפורים שאני כבר על סף איבוד דעתי בכל מקרה, אני לא מרגיש שאני יכול לחלוק איתכם את הסיפורים לא תחת הכינוי הזה לפחות יש דברים שאני מעדיף לשמור איתי אני אדם שאוהב את הפרטיות שלו.... ולא חסרים לי 30 שקל אין שום דבר שאני צריך ש30 שקל יכולים לספק נסיעות באוטובוס ורכבת יש לי חינם (חייל) קניות של דברים - אין שום דבר שאני באמת צריך שעולה פחות מ30 שקל..... :-\

sh53

New member
אם אתה על סף איבוד הדעת

ואני לא כותבת את זה בצחוק או באירוניה, שווה לחשוב על השאלות - מה יהיה הלאה איתי? כמה אני יכול לשאת את הכל לבד? כמה הלב שלי יכול להכיל? אני חושבת ששווה להעלות פה הודעות בפורום - ואם לא רוצים בניק הקבוע אז בניק אחר, כי להמשיך ככה לדעתי זה מאוד קשה ואולי הפריקה מהלב תעזור, ולכן אולי שווה לנסות את זה. בקשר ל-30 ש"ח - פתגם מאוד ידוע אומר שאם יש לך רק שתי פרוטות, קנה באחת לחם ובשנייה פרח. לחם כדי שיהיה לך איך לחיות, ופרח כדי שיהיה לך בשביל מה לחיות. 30 ש"ח לא יפתרו את הבעיה, אבל הם יכולים להוות התחלה - רגע אחד מתוך המון רגעים בדרך לשינוי.

כבר חשבתי על השאלות הללו

מה יהיה איתי הלאה? אני אשרוד את השנתיים הקרובות כפי ששרדתי את ה6 שנים האחרונות. כל יום ביומו. משתדל לא ליפול צועד בזהירות על חבל דק שרועד מתחת לרגלי מפאת רוח הסערה שמסביב מידי פעם מגיע לקרקע יציבה, קורס נפשית, מתייצב בחזרה על הרגליים וממשיך לצעוד כי אסור לעצור כמה אני יכול לשאת הכל לבד? אני לא לבד יש לי את החברים שלי שדואגים לשפיות שלי ומהווים פסיכולוגים צמודים כל אחד בתחומו וכל אחד ברמתו כמה הלב שלי יכול להכיל? יכול להכיל מספיק הכי הרבה מתמוטטים פעם בכמה זמן וחוזרים לחיות בכוחות מחודשים אולי אני אכתוב כאן אולי לא אני צריך לראות איך אני עושה את זה בצורה הנכונה.... בכל מקרה הפריקה מהלב לא תעזור היא תציב בפני את הבעיה ורק תזכיר לי שאין שום פתרון ישים לבעיה שלי..... :-\

sh53

New member
היה עצוב לי לקרוא מה שכתבת../images/Emo24.gif

במיוחד את המשפט "בכל מקרה הפריקה מהלב לא תעזור היא תציב בפני את הבעיה ורק תזכיר לי שאין שום פתרון ישים לבעיה שלי". מאחלת לך רק טוב - ממש מכל הלב - מאחלת שהמצב ישתנה ותתחזק יותר ויותר.

lollapalooza

New member
../images/Emo24.gif

אתה יודע שלמרות שאני נוטה לעצבן אותך הרבה, (
) אתה תמיד יכול לדבר איתי, נכון

resputin

New member
אומנם לא לבד,

אבל רוצה להשכיר כאן חדר במחיר מבצע לחיילים? :) עם תוכנית השלמה שהכסף חוזר אלייך.

ToryMaster

New member
המ

בדיוק חשבתי על זה אתמול בלילה. לשאול אנשים מה הם היו עושים עם 150 ש"ח. עם 30 ש"ח שהיית נותנת לי? נדמה לי שהייתי שומרת אותם בצד ביחד עם ה150, למועד מאוחר יותר, והייתי קונה בהם משהו חשוב, או שהייתי ממשיכה לחסוך.

yuval k

New member
סביר שהייתי חוסך אותם

מאז שהתחלתי להרוויח כסף בעצמי, בערך לפני שנתיים-שלוש (עם הרבה הפסקות באמצע), אני חושב שהיו לי בסה"כ שתי הוצאות

למעלה