30.03.2007 שישי בגבעה ראשון לציון

י ו ב ל ק

New member
30.03.2007 שישי בגבעה ראשון לציון

יתקיים כמדי שנה לפני תחילת עונת הליגות. הפעילות תכלול בדיקת גלשנים ע"י בוחן גלשנים של האגודה (עמירם) והדבקת מדבקות כשירות שנתיות. כמו כן, במידה ותנאי מזג האוויר יאפשרו ניתן יהיה לקבל הדרכה ורענון להמראות ונחיתות בחוף. חשוב לציין את משמעות המפגש שמטרתו להכשיר את הגולשים והגלשנים לקראת שנת הפעילות הקרובה עם תחילה התנאים. תחילת המפגש בשעה 11:00, ביום שישי ה- 30/3/07, המפגש ימשך כ- 4 שעות לערך. חשוב להביא ציוד שיש לכם בבית כגון צלעות, כבלים וכד'. ניתן יהיה לערוך תיקוני גלשנים בשטח ולכן חשוב להביא כלי עבודה. מי שיודע על בעיה שיש לו בגלשן מתבקש לתקן אותו בהקדם. כמובן, שמפגש כזה מזמן אפשרויות למכירה וקניית ציוד, לכן מומלץ להביא את כל הגלשנים ששוכבים בבית. לא לשכוח מים וכובעים. מי שבא נא לשרשר הודעה על מנת שנוכל להערך בהתאם. הפתעות צפויות למי שבא... יובל

אם אתה מגיע מגהה, יורדים בגשר

ראשון לכיוון מערב וממשיכים ישר כל הדרך עד הסוף ומגיעים לחוף ראשון (חולפים ליד בי"ס לכבאות, מי שמכיר). בחניות של החוף נוסעים עד לקצה הצפון- מערבי ביותר של החניון וממשיכים קצת על דרך כורכר. יש לחפש חבורת משוגעים עם מתקנים מוזרים על הרכבים שלהם... בהצלחה!

avron

New member
מי רוצה לנסות GB?

מי שרוצה לנסות את ה Ghost Buster שלי בשיש זה בגבעה, או ביום אחר בגובה מוזמן להתקשר. מחיר זול ובתשלומים. לא לפנות דרך הדואר של הפורום כי אני לא מסתכל. לפנות: אברון טל [email protected] 03-6474286 0523437634 (פתוח רק בסופי שבוע)

חגי

New member
אני ממש מעוניין , אבל האישה

רוצה קודם בית ומזדה 5 (שיהיה מקום לכל הילדים) ונראה לי שהיא די תתעצבן אם אשים את הרכישה של ה GB על הפרק כרגע מצד שני ...איך בא לי... אבל בנוסף - אין לי אפילו מושג איפה אני שם את הגלשן במקום החדש שאני עובר אליו (קרית חיים) אז בטח תהיה לי בעייה עם ה GB

avron

New member
לנסות לא עולה

לנסות לא עולה כלום אבל מספק את הסקרנות. חוץ מזה קשה לי להאמין ש 12 תשלומים של 750 ש"ח ישברו אותך. ממש חבל לי שהגלשן מזדקן אצלי על המדף. כבר יותר משנה שלא טעם אוויר.

חגי

New member
נראה לי שאני ממש רוצה לנסות

אני מעביר את הדירה בסופשבוע זה ואחכ שבת ראשונה אנחנו קובעים. גם ההצעה שלך במחיר נשמעת הוגנת ומפתה. לשבת אחכ מעל כולם ולתפור את החברה שבליגה בגליידים מטורפים...נשמע הכי אחי

אם זאת הבעיה-שים אצלי ואם

אתה לא מצליח לדחוס את כל הדרדקים, תוכל אפילו להחליף מכוניות לסופשבוע. העיקר שיש לנו עוד "צפוני"...

alexgold

New member
למכירה גלשן XP MOISE

הגלשן בן 13, מתאים למתחילים, אביא לגבעה בראשון אלכס 0504-940559

י ו ב ל ק

New member
תזכורת לגבי שישי בגבעה

יום שישי הקרוב בגבעה בראשון שעה 11:00 אני מבקש שוב נא לשרשר הודעה, מי בכוונתו להגיע. חג שמח יובל

למעלה