(30/3) "לאשה", בשער ריטה משי ונועם

Dug E

New member
זו ההפתעה שכולם סקרנים לגביה../images/Emo13.gif.

אחלה רעיון! ממש מחכה... מה עם רמי בבלייזר? אני עוד אופטימי.

אוזניהו

New member
אוווו

איזה כיף!

vq95972

New member
איזה מאכזב

דיברו על זה כ"כ הרבה פה, הפתעה, לא להרוס וכו וכו.. ומדובר בסה"כ בכתבה לעיתון??!

מטסס

New member
על מה כבר חלמת??

במשך חודשים כל כך הרבה אנשים עוסקים במלאכת הכתבה, הצילומים, ריטה, הכותבים,העורכים, המערכת, בית הדפוס יחסי הציבור... ולך זה נראה כל כך פשוט..(לפחות ככה נשמעת לי) "מאכזב" יש אנשים ( דוגמניות, זמרות, שחקניות, סטנדאפיסטיות,רקדניות וכו' ) שחולמים על כתבת שער בלאישה ולך זה נראה כאילו זה כלום.. נכון ריטה גדולה מהחיים!! אבל תתפלא גם לה יש מה לחדש לך ולי ולנו אחרי עשרים שנות קריירה ומשפחה.. גם לה יש מה להגיד, פעם בכמה זמן, מעל דפי העיתון , דברים שייראו ויישמעו או יובהרו כמו שהיא רוצה ולא רק איך שהעיתונות הצהובה רוצה להשמיע לנו (למען הרייטינג שלהם) גם לה מגיע להתרפק ולהתפרק מבפנים כמו שהיא רוצה ובדרך שלה... אז למה להתייחס להפתעה כאילו כלום??? לא יפה
בוא נחכה ליום שישי.. תקנה..תקרא.. תפנים... ואז תכתוב לי אם זה עדיין מאכזב והאם זה עדיין סה"כ (?) נ.ב: לא כל כך פשוט לפתוח את ליבך וביתך (ואת כיסך) בפני כל עם ישראל במיוחד בארצנו הקטנטונת שתמיד ישנם את אלו שיזרקו לך בפרצוף חזרה ויהפכו ויסובבו את הכתבה לשמונים כיוונים, (רק לא למה שהתכוון המשורר)! אז נראה לי שריטה עשתה אולי צעד למענה אבל גם צעד גדול להסביר לך ולי ולנו על כל התנהלותה. התנהלות משפחתה אולי והתנהלות הסכסוך עם הליקון וכו'.. יכול להיות שתופתע לטובה ? לך תדע...

vq95972

New member
.

אין ספק, אני אקנה, אקרא ואיהנה לקרוא אבל - אני אומר שעם כל הטררם שנעשה כאן, דברים בסגנון "הפתעה", "99% שהפורום ידע ראשון", "עד יום שישי תדעו" גרמו לזה להשמע כאילו יש משהו גדול. יותר מכתבה בעיתון שגומרים לקרוא אותה ב10 דקות. כמו למשל סינגל חדש או הופעה. אבל לא נורא, לא נלך לרב

PRINCESS GINA

New member
אז התמונה היא לא עם משי ונועם...

על השער
אולי בתוך העיתון תהיה תמונה שלהן יחד
ולמה הראיון בלי רמי

petit

New member
אז כן-זו ההפתעה

אני יודעת את זה כבר כ"כ הרבה זמן ועכשיו אפשר לתקשר בעניין. אותי זה הרשים מאד. לא חומר ממוחזר -ריטה קצת אחרת וזה במיוחד לכבוד החג תודו שהיא מהפנטת בתמונות. אלילה כיף גדול!!! יהיה לי מה לקרוא ועל מה לחשוב כשלא אהיה פה בזמן החג(אני טסה) הזדמנות מצויינת לאחל לכולם פה חג מופלא. עוד שלוש שעות בדיוטי פרי והעתון יהיה בידיי...

אוזניהו

New member
עכשיו גם הגברים יקנו 'לאישה' ../images/Emo6.gif

ריטה באמת יפה ונועזת מאי פעם

ofek777

New member
בפעם הראשונה בחיי קניתי "לאישה"

ועוד השקעתי 15.5 ש'
שבת שלום אנשים טובים

למעלה