על מה כבר חלמת??
במשך חודשים כל כך הרבה אנשים עוסקים במלאכת הכתבה, הצילומים, ריטה, הכותבים,העורכים, המערכת, בית הדפוס יחסי הציבור... ולך זה נראה כל כך פשוט..(לפחות ככה נשמעת לי) "מאכזב" יש אנשים ( דוגמניות, זמרות, שחקניות, סטנדאפיסטיות,רקדניות וכו' ) שחולמים על כתבת שער בלאישה ולך זה נראה כאילו זה כלום.. נכון ריטה גדולה מהחיים!! אבל תתפלא גם לה יש מה לחדש לך ולי ולנו אחרי עשרים שנות קריירה ומשפחה.. גם לה יש מה להגיד, פעם בכמה זמן, מעל דפי העיתון , דברים שייראו ויישמעו או יובהרו כמו שהיא רוצה ולא רק איך שהעיתונות הצהובה רוצה להשמיע לנו (למען הרייטינג שלהם) גם לה מגיע להתרפק ולהתפרק מבפנים כמו שהיא רוצה ובדרך שלה... אז למה להתייחס להפתעה כאילו כלום??? לא יפה
בוא נחכה ליום שישי.. תקנה..תקרא.. תפנים... ואז תכתוב לי אם זה עדיין מאכזב והאם זה עדיין סה"כ (?) נ.ב: לא כל כך פשוט לפתוח את ליבך וביתך (ואת כיסך) בפני כל עם ישראל במיוחד בארצנו הקטנטונת שתמיד ישנם את אלו שיזרקו לך בפרצוף חזרה ויהפכו ויסובבו את הכתבה לשמונים כיוונים, (רק לא למה שהתכוון המשורר)! אז נראה לי שריטה עשתה אולי צעד למענה אבל גם צעד גדול להסביר לך ולי ולנו על כל התנהלותה. התנהלות משפחתה אולי והתנהלות הסכסוך עם הליקון וכו'.. יכול להיות שתופתע לטובה ? לך תדע...