ואו תמונה מדהימה! זה עיבוד בפוטושופ? (הבלונים)
S sugerbabe1 New member 8/2/05 #55 תודה, סתם תוכנה פושטית שאפשר להוריד מEMULE- שנקראת: ULEAD PHOTO EXPRESS 5
א אפרת12 New member 8/2/05 #33 ../images/Emo49.gif יקירתי ../images/Emo24.gif שיהיה לך הכל רק טוב ומוצלח שתמשיכי לעשות הכל טוב כפי שאת יודעת ושהחיים יאירו לך פנים עוד ועוד (ואני אוסיף את השוויץ שלי כשאפרוק עוד מעט תמונות)
../images/Emo49.gif יקירתי ../images/Emo24.gif שיהיה לך הכל רק טוב ומוצלח שתמשיכי לעשות הכל טוב כפי שאת יודעת ושהחיים יאירו לך פנים עוד ועוד (ואני אוסיף את השוויץ שלי כשאפרוק עוד מעט תמונות)
ח חושחושה New member 8/2/05 #47 יום הולדת שמח!../images/Emo140.gifאולי בערב כשהמוכשר יגיע, אוכל גם לשים תמונות!בינתיים
א אמא של עופרי וטל New member 8/2/05 #48 איזה כייף כזה שרשור ליומהולדת. והנה החברה שלי: אומנם אל רואים אותה טוב אבל זאת תמונה מקסימה לדעתי
L Lali d New member 8/2/05 #56 מזל טוב מעין יומולדת שמח! נהניתי לקרוא את הגיגי היומודת בבלוג שתמשיכי להיות שלמה ומאושרת אדוה מקסימה אמיתית ושמחה להצטרף עם השוויץ הפרטי שלי
מזל טוב מעין יומולדת שמח! נהניתי לקרוא את הגיגי היומודת בבלוג שתמשיכי להיות שלמה ומאושרת אדוה מקסימה אמיתית ושמחה להצטרף עם השוויץ הפרטי שלי