ילדה שווה
ג גורבי New member 8/2/05 #60 על החלפת הקידומת וההצטרפות למועדון הנשים האמיתיות מאוד אהבתי את מה שכתבת, והזדהיתי עם חלק גדול מהדברים. שהעשורים הבאים יהיו מרגשים לא פחות ומאושרים מאוד מאוד. נ.ב. הנה גם שחר, מהיומולדת הראשון שלו, עם הידיים בעוגה.
על החלפת הקידומת וההצטרפות למועדון הנשים האמיתיות מאוד אהבתי את מה שכתבת, והזדהיתי עם חלק גדול מהדברים. שהעשורים הבאים יהיו מרגשים לא פחות ומאושרים מאוד מאוד. נ.ב. הנה גם שחר, מהיומולדת הראשון שלו, עם הידיים בעוגה.
מ משוש30 New member 9/2/05 #74 מי זאת הדובשנית הזאת? ../images/Emo68.gifהא הא! מי זה הילד הזה??? זה שחר? איך הוא גדל זה לא יאמן! מתוקי
מי זאת הדובשנית הזאת? ../images/Emo68.gifהא הא! מי זה הילד הזה??? זה שחר? איך הוא גדל זה לא יאמן! מתוקי
1 1איתן ולהב שלנו New member 8/2/05 #61 מזל טוב מעין לצערי ממעטת להכנס לכאן מקוצר נוראי בזמן... אבל הנה,שרשור שוויץ פיתה אותי להשאיר הודעה ולצרף את הצמד שלי. אז הנה איתן,על הסוסה הזקנה זקנה זקנה שלי.
מזל טוב מעין לצערי ממעטת להכנס לכאן מקוצר נוראי בזמן... אבל הנה,שרשור שוויץ פיתה אותי להשאיר הודעה ולצרף את הצמד שלי. אז הנה איתן,על הסוסה הזקנה זקנה זקנה שלי.
מ משוש30 New member 9/2/05 #75 מה אני אגיד לך..איתן ממש עלה על הסוס...ואת יודעת הם ניהיו דומים האפרוחים המתוקים שלך
נ נסע ויוּד New member 9/2/05 #65 גם אני משוויצה ואני לא עושה את זה הרבה, פשוט השרשור הזה עשה לי חשק [-:
נ נסע ויוּד New member 9/2/05 #70 מי? עדי? עדי עושה "פרצוף של מצלמה". זה קורה כל פעם שהוא שם לב שהעדשה מכוונת אליו .
M mummy New member 9/2/05 #66 ../images/Emo2.gif מה, רק עכשיו שלושים? איזה כייף לך המון המון מזל טוב, ועוד הרבה עשורים מרגשים ומלאים כמו זה שחלף (אין לי ספק שגם בפעם הבאה שתחליפי קידומת תסתכלי לאחור ותראי המון דברים חדשים ומרגשים)
../images/Emo2.gif מה, רק עכשיו שלושים? איזה כייף לך המון המון מזל טוב, ועוד הרבה עשורים מרגשים ומלאים כמו זה שחלף (אין לי ספק שגם בפעם הבאה שתחליפי קידומת תסתכלי לאחור ותראי המון דברים חדשים ומרגשים)
D dorlim New member 9/2/05 #71 איזה שרשור מדליק ליומולדת 30 האפרוחים מקסימים אחד אחד נהדר לראות איך כולם גדלים מוסיפה את האפרוחית הפרטית שלי
איזה שרשור מדליק ליומולדת 30 האפרוחים מקסימים אחד אחד נהדר לראות איך כולם גדלים מוסיפה את האפרוחית הפרטית שלי
ר רות י New member 9/2/05 #77 עכשיו אני. סוף סוף הורדנו תמונות מהמצלמה הדיגיטלית החדשה למחשב. אז אני מתכבדת.