300 ש"ח לVM - מחיר טוב? מצורפת ההצעה

tradetech100

New member
300 ש"ח לVM - מחיר טוב? מצורפת ההצעה

את המערכת אני צריך כתחנת עבודה מרוחקת שאני יכול להשתמש בה עם החומר שלי שיהיו נגישים מכל מקום.
שולחן עבודה+חבילת אופיס
חשוב מאוד שהשרת עצמו יהיה מהיר או החיבור עצמו.

eladts

New member
אני לא חושב שיש ממש שוק למה שאתה רוצה לעשות

בד״כ אנשים ששוכרים מכונה וירטואלית בשירות ענן רוצים שרת ולא שולחן עבודה. אם אתה רוצה לעבוד באופיס ושהחומר שלך יהיה זמין בכל מקום, פתרונות כמו Google Docs או Office 365 נראים הרבה יותר מתאימים.

tradetech100

New member
לא נכון

כי אופיס 365 או גוגל לא נותנים לי שולחן עבודה שמאפשר לי הפעלת תוכנות עזר במדית הצורך.

eladts

New member
אז תפעיל תוכנות עזר במחשב מקומי

ותשמור את הקבצים בענן. מתעקש לעבוד בדרך שלך? כנראה שתצטרך לשלם מה שהמעטים שמציעים כזה שרות דורשים.

אז תתקין teamviewer (או כלי דומה) על המחשב הביתי שלך

עלות של בעךר 1000 ש"ח "חד פעמית", ויש לך גישה לשולחן העבודה שלך מכל מקום בו יש חיבור לאינטרנט. עלות חודשית נוספת - חיבור טוב לאינטרנט (משער שאתה משלם על זה בכל מקרה).
&nbsp

booie

New member
לא מסכים עם מה שהמגיבים האחרים כתבו

VPS זו אופציה ראויה עבור מה שאתה מחפש. ללא ספק הרבה הרבה יותר אמינה מteam-viewer.

אם זה רק בשביל קבצים כמו קבצי אופיס ותמונות, הייתי הולך על google drive. אבל אם אתה מריץ תוכנות מיוחדות, VPS זה בדרך כלל הפיתרון הנכון.

אל תנסה להריץ תוכנות גרפיות (צפיה/עריכת מדיה) דרך rdp. זה לא עובד טוב. גם עבודה מהירה וקבועה עם תוכנות פיתוח כבדות לא הייתי ממליץ.

לא התעמקתי בנתונים שהבאת, אבל בדוק את אמזון. אני נמצא שם, ולפי הזכור לי, השרת קצת יותר חזק, ועלה לי בסביבות 36$ לחודש (36$*3.75 ש"ח = 135).

למעלה