למישהי יש תרגומים של העונה השנייה? אני יותר מאשמח לקבל המון תודה טופי
R R i s a New member 1/10/05 #2 בבקשה http://tvshows.host-star.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7
H Hen m New member 1/10/05 #6 ../images/Emo9.gif נ"ש, איך מורידים את הפרקים? סלחו לי על הבורות, אבל האם זה דרך האי מיול, ואם כן אז מה בידיוק לחפש? תודה מראש...
../images/Emo9.gif נ"ש, איך מורידים את הפרקים? סלחו לי על הבורות, אבל האם זה דרך האי מיול, ואם כן אז מה בידיוק לחפש? תודה מראש...
R R i s a New member 1/10/05 #7 אז ככה: אם זה דרך האימיול חפשי ככה: |קוד|The O.C 3x... או: חפשי באינטרנט את שם הפרק שאת צריכה ותכתבי את השם באימיול.
אז ככה: אם זה דרך האימיול חפשי ככה: |קוד|The O.C 3x... או: חפשי באינטרנט את שם הפרק שאת צריכה ותכתבי את השם באימיול.
H Hen m New member 1/10/05 #10 תודה רבה! ../images/Emo13.gif רק משו קטן... היום בבוקר בדקתי, ואני עדיין זכר. חחחחח אני בן..
R R i s a New member 1/10/05 #11 סליחה ../images/Emo3.gif פשוט בהודעה כל מילה התאימה לשני המינים והרוב פה בנות
ט טופיC New member 3/10/05 #14 תודה ו... יש שם כמה פרקים שאין להם תרגום 19 21 22 23 24 למישהי יש את התרגום לפרקים האלו בעוה השנייה? תודה טופי
תודה ו... יש שם כמה פרקים שאין להם תרגום 19 21 22 23 24 למישהי יש את התרגום לפרקים האלו בעוה השנייה? תודה טופי