30STM על ראש 1+ ריאיון קצרצר עם ג'ארד! :))

maya254

New member
30STM על ראש 1+ ריאיון קצרצר עם ג'ארד! :))

אחח אחח זה פשוט חלום שמתגשם! הראיון הקצר מהעיתון.. אהלן חבר'ה, מה אתם יכולים לספר לנו על ההופעה שלכם בישראל? "אנחנו מתרגשים שחבל על הזמן להופיע אצלכם, אתם יכולים לצפות לבלגנים, לטירוף ולהופעה כיפית מאוד. אנחנו מצפים לערב בלתי נשכח." לא שתגלו לנו, אבל יש הפתעות בתכנון? "ברור שיש מלא הפתעות, אבל אנחנו לא יכולים לספר לכם עליהן כי אחרת הן לא יהיו הפעות. אנחנו מנסים להפוך כל הופעה למיוחדת במינה ולא נחרוג ממנהגנו גם הפעם." זו ההופעה, אולי גם הביקור הראשון שלכם בישראל. מה אתם יודעים על ישראל? "זה הולך להיות הביקור הראשון של כולנו בישראל ואנחנו מתכננים להעביר אצלכם כמה ימים בטיולים ברחבי המדינה. שמעתי שישראל מדהימה ואשמח לחקור את ההרים והמדברים שיש לכם שם...אולי גם נקפוץ לצוף בים המלח". 30 סקונדז טו מארס מאוד פופלארית בישראל, ויש לכם כאן פמליית מעריצים ענקית. אם אתם רוצים להעביר להם מסר כלשהו, זה המקום! "אני רק רוצה לומר תודה לכל המעריצים הישראלים שלנו. זו עומדת להיות הופעה שלא תשכחו לעולם!" יאללה שיבואו כבר. רוצו לקנות@!

TA127

New member
חחח הרגו אותי

ברצינות שחוץ מים המלח שהוא מיוחד...אין ממש נוף בישראל שלא קיים במקום אחר...שלא יבזבזו תזמן. בכל מקרה...זה גורם לי יותר לצפות להופעה...יהיה מגניבבבב

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחח

זה כי את גדלת פה ומכירה את זה תמיד....הם לא....
נקווה שהם יהנו לא משנה לאן הם ילכו....יהיה מצחיק לראות אותם צפים בים המלח....חחחח=]

ממש לא מסכימה איתך

אבל יאללה. ואם תגידי את זה לג'ארד אחרי ההופעה אני חושבת שכולנו נעלה עלייך
בגלל שאת גרה כאן את לא מבינה כמה המדינה שלנו יפה ומיוחדת. את רואה את זה כמעט כל יום. אני חושבת שאת הנוף שלנו אין בשום מקום אחר בעולם .למדתי לראות את זה אחרי שחברות שלי מהאשלון בחו"ל באו לכאן לשבוע.

TA127

New member
אני בן למען השם

זה לא פורום פמיניסטיות אז תקלטו שיכולים להיותפה בנים מדי פעם ><""

זה לא שאני לא קולטת, זה שאני לא זוכרת

יש פה מישהי עם כינוי ממש דומה לשלך. ואל תצא עליי.

TA127

New member
אף אחד לא יוצא עלייך XD

פשוט שכל פנייה פה שלכן בפורום זה *רק* לבנות ואתן תמיד פונות אליי כנקבה בלי לבדוק בכלל אז זה קצת מעצבן...וזה לא שזה כזה קשה לזכור כי יש כולה 2 בנים בפורום XD

את הבן הראשון אני זוכרת

ואני מתבלבלת בינך לבין מישהי אחרת עם כינוי דומה ואתה יודע מה אומרים, שפונים לקהל הרחב בלפי הרוב, והרוב כאן הוא בנות
לאלא עכשיו אני אזכור

adiiiXD

New member
בתור מש"צית אולי אני קצת משוחדת , אבל לדעתי

אין על הנופים בארץ, במיוחד כשלומדים תוך כדי הטיולים גם על ההיסטוריה של העם שלנו ועל הקרבות והקשיים בדרך להקמת המדינה. כי אין כמו להכיר את הארץ דרך הרגליים

The Fantasy

New member
איזה חמוד ../images/Emo13.gif

ואני מסכימה עם שני. אני חושבת שאין עוד שום מקום בעולם כמו ישראל, וחבל שאנשים לא מעריכים את זה כמו שצריך. יש לנו מדינה מדהימה ואני ממש מתכננת לעשות את שביל ישראל בשנים הקרובות
אני חושבת שכמו כל מי שביקר פה לפניהם, גם הם יתאהבו במקום הזה והם עוד יבואו לכאן הרבה. הפחד היחיד שלי זה שהם לא יוסיפו את הדעות הפוליטיות שלהם בהופעה כי לא בא לי שיהיו בעיות

למעלה