31 שנים ואף לא בליינד דייט אחד

sunshy69

New member
31 שנים ואף לא בליינד דייט אחד

לפעמים אני מרגיש כמו הבן-אדם היחיד בעולם שעדיין לא היה בבליינד-דייט. מה עושים במצב שבו אתה מדבר עם מישהי שנשמעת, מה אני אגיד לכם, פשוט פצצה, מגיע הרגע הגדול והחלטתם להיפגש. קובעים בבית קפה, אתה יושב ושותה את הלאטה שלך (קצת דאווין) ואז פתאום נכנסת הכפילה של יאסר ערפאת. למען השם, מה עושים במצב שכזה? אני פשוט חוטף דום לב וכל ניידות טיפול נימרץ של מחוז דן נוהרות לסייע. פייר, לא מפחיד כל הקטע הזה של ה-LOOK? די, אני לא רוצה להרגיש שונה. רוצה בליינד דייט!!!! עכשיו שיהיה לכולכם אחלה יום

מה אתה מתלהב?

גם אני בחיים לא הייתי בבליינד דייט וזה לא חסר לי במיוחד. אתה מפריז בחשיבות הדייט העיוור

dudusch

New member
תתחיל לעבוד!!!

בטח יש לך חברים וחברות מכל מיני מקומות. לחברים האלה בטח יש חברות / ידידות שחלקן פנויות (אני רק מקווה שהחבר´ה שלך לא יבשים כמו שלי ושיש להם יכולת להכיר). כאשר חבר (או ידידה) מארגנים משהו, יש סיכוי שמשהו יצא מאחר והם מכירים את שניכם וחושבים שיכולה להיות התאמה ביניכם. אם אתה מנסה להכיר דרך האינטרנט, אתה יכול לבקש תמונה כדי לדעת מה צפוי לך בפגישה. אם היא מתחמקת, כנראה שיש לה מה להסתיר (רק אין לה איך). חוצמזה, ברוך הבא לפורומנו, מקווים שתמצא את מקומך, איתנו, קרא את הודעת המנהלות, קרא הודעות של החבר´ה ואת המאמרים (לכל אחד יש), כנס לראש וספר מי אתה, מה אתה, מה אתה מחפש וכל העולה על דעתך...
איך אני עינתוש?

איך אני עינתוש?

השאלה מיותרת, הרי אתה המגיב הרשמי של הסינגלס, המרענן הרשמי, החורז הרשמי, אפשר לשלוח אותך לתחרויות ולקבל פרסים.

למה הדיון הזה לא מתקיים בבליינדייט?

בחייאת.. חברים, מה עובר עליכם? וניבוש, אתה אחלה

dudusch

New member
כדי שיהיה לך מגוון

ותכנסי גם לפה
מה נשמע עינת?

MemphisRaines

New member
פשוט מאד

אם היא לא נראית אז 5 דקות מספיקות ואם יש כימיה ביניכם גם 20 שנה לא יספיקו וזה שלא היה לך בליינד דייט - סו וואט אם בא לך לך על זה ואם לא אז אל תלך על זה שרון

למעלה