31.5 שתי תחרויות-דרסאג' וקפיצות

31.5 שתי תחרויות-דרסאג' וקפיצות

דרסאג': חוות סוסי נועם,התחרות מתחילה ב9 בבוקר-תחרות ארצית... קפיצות: חוות הפארק ברמת גן,תחרות פנימית,התחרות מתחילה ב3 בצהריים... אם אתם מתחרים או סתם באים לראות איזושהי תחרות תשרשרו לפה לאיזה תחרות אתם באים.....!

Ice Rose

New member
אני משתתפת

בתחרות קפיצות הפנימית בחוות הפארק. מי בא לראות?

הייייי ice rose כנסי בבקשה...

אני גם רוכבת בחוות הפארק... איך קוראים לך?? ומי מדריך אותך?? ובאיזה מקצה את הולכת להשתתף יום שבת??

Ice Rose

New member
היי אני...

אורטל, אני רוכבת עם עומר\גור (מתחלף) ואני לא בטוחה באיזה מקצה אני אשתתף עדיין, גור כל הזמן מבלבל אותי!!! (אוסטין?!?!?! הנשכנית הזאתי?!?!?! מה קרה לך!!!!)

חחחחחחחחחח כנסי.....

היי.. לי קוראים דרור.. אני רוכבת אצל ליאון... וגור ממש חמודד פחחחח הוא מצחיק.... בהצלחה.. אני גם מתחרה.. יש לי סוס בשם אפולו... את מכירה?? הוא נמצא באורווה בין זאוס לבלק סטאר... ואני גם מתחרה... בת כמה את?? ואוסטין מותקקקקקקקק היא ממש חמודה!! אני מתה עליהה!!

לא חושבת.... הוא אחרי האליפות אז...

הוא בטח יתן חופש לאמור... אולי הוא יתחרה איקסים עם אוריקה... סתם לא יודעת... אבל אולי הוא יתחרה עם אוריקה אני ישאל אותו.. וחחחחח סוף סוף את מרגישה מה זה להיות משועמם בבייבי סיטר!!!!!!! אם את רוצה תקשרי אלי ונדבר איזה 5 דקות כי אני תכף זזה לישון.....

TauraMan

New member
היי ברוכה הבאה לפורום!!../images/Emo20.gif

גור זה הקטן עם הכובע קאובוי?

zohark

New member
פחחחחח אני יודע מי זה

הוא הדריך אצלנו בקיטנות פה... לא אהבתי אבל שיהיה...

krin88

New member
יש תחרות ביגור...

נראה לי ב4 או משהו כזה.. זה יוצא יום חמישי (שבועות)... "רוכב השנה" יאנו... פחח טוב אני יוצאת, עוד תחרות על דרבי!

5.6.03-6.6.03

יום חמישי ושישי חופש שבועות כתוב באתר של ההתאחדות שזה יומיים!! אוף! ואת שמתחרה בפארק! מי את?!?!? ברוכה הבאה לפורום! ספרי לנו קצת על עצמך!!!!!!!

למעלה