לא לבעלי לב רגיש - טריגר-
השרשור אצלי שלא חלמתי בחלומות הפרועים שלי שיגיע אלי מעורר בי רגש והרבה כאב ודמעות לא נכנסתי לפורום הפרעות אכילה ,לא קראתי שם כי ידעתי שכל מילה שם תזכיר לי ..כנראה שאי אפשר לברוח ועכשיו כל המילים נועצות בי מבט חד חותך ואין לאן לברוח ילדות קטנות ,ילדות שמרעיבות עצמן למוות ,איזו דרך איומה למות איזה חוסר אונים מתסכל לראות אותן מבלי יכולת להציל ,לעזור לשנות את הסוף המר .אולי חלקן מצליחות לצאת מזה נעמה , חברה לכיתה שלי לא הצליחה .בת 12 וקצת .. ,הייתי בת 12 בערך ועד היום זה כאילו היה אתמול אני רואה אותה ממש בזכרון ,היא היתה ילדה מדהימה וזה עדיין כואב לי אולי היום יותר כואב כשאני בוגרת ונעמה נשארה בת 12 וקצת ,איזה עיניים מדהימות היו לה כחולות ,ילדה שקטה קצת מופנמת עדינה כזו .... שמו אותה בבית חולים בחופש הגדול ,בחדר ריק .כלום לא היה בו , אם רצתה רדיו זה מותנה באוכל , ואפילו שם לא הצליחו שתאכל ,איזה מוות איום לרעוב למוות .פעם אחרונה שראיתי אותה חקוק לי בראש התמונה שלה ,שלד אדם , צל ..צל של ילדה עם מבט מת ,פנים לבנות שקופות ,כאילו היתה בבועה משלה .סוף השנה היתה הלוויה שלה .מוות כ"כ מיותר ואני זוכרת שפחדתי לחזור ללימודים כי ידעתי שיהיה לידי כיסא ריק ,נעמה כבר לא תשב לידי ובגיל הזה מוות הוא בלתי נתפס על אחת כמה וכמה אנורקסיה למה לכל הרוחות היא הרעיבה עצמה למוות ? הכי אבסורד שהיא בכלל לא היתה שמנה ..... ילדה מדהימה שאיננה ולי אין מושג אפילו למה