313- שרשור חדש

varty

New member
313- שרשור חדש

כי יש לי כל כך הרבה מה להגיד ואני לא רוצה שזה יאבד בשרשורים הארוכים שיש על הפרק הזה. אז קודם כל. אאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!! הסידרה חזרה לעצמה , זהות בדויה חזרה לעצמה!!!! איזה פאקן פרק!!! קודם כל, שמחתי שסידני לא היתה בכל סצנה, זה די התחיל לשעמם! ולורן....וואו!!! היא ביצ'ית יותר מהדמיון המפותח שיש לי. שוכבת, רוצחת עושה כל דבר למען המטרה. וסארק ולורן- וואו!!! מדהים!! ולפי הבקרוב של 314 הם גם יפתחו את הוואו הזה הלאה! ווהן וסידני אהבתי את השיחה שלהם במטוס וסידני אמרה לווהן שהיא כל הזמן חושבת רק על איך היא יכולה לחזור שנתיים קודם רציתי שיקפוץ עליה וינשק אותה חזק!!! אבל ווהני כל כך מכבד את סידני והוא כל כך מכיר אותה שכל משפט שהיא אמרה לו היא אמר "אני יודע" כמו המשפט , אני לא אהיה האישה השניה. ומרשל התחתן בצורה כל כך אופיינית לו...איזה מצחיק זה היה. התפקעתי מצחוק.כזה חמודי!! תוך כדי עזרה לווהן וסידני וגם הוא אמר להם והם אמרו לו מזל טוב...חחחחחח. ענק! והסוף! איך לורן בשיא הטבעיות באה לסידני ואומרת לה להתרחק מבעלה . איזה אישה קרה. ווהני שלי , מסכן. איך הוא לא רואה, ראה, מרגיש שהיא כזאת מניפולטיבית. כי סידני אחרי המשפט הזה שהיא אמרה לה ראו בעיניים שלה שהיא רואה אותה בצורה שונה, כאילו חושדת. נראה לכם שעשו לווהני שטיפת מח או משהו או שהוא סתם סתום? בבקשה שלא יהיה סתם סתום!! בבקשה גי' ג'י...טוב הוא לא יודעת לקרוא עברית...חחחחחח זהו! פרק נפלא!!! בטח יהיו לי עוד דברים להגיד בהמשך. אבל אני ממליצה, לא להפסיד את הפרק הזה!

varty

New member
חייבת להוסיף

ראיתי את הסצנה של סידני אצל ברנט שוב ו... יש המון אנשים בפורום של אסדי1 שתמיד צוחקים שלווהן יש קיבוצים במצח (יש מילה לזה בעברית?) תמיד שהוא כועס או חושב או מתקשה להתבטא יש לו קיבוצים במצח. בסצנה שסידני דיברה עם ברנט על ווהן היו לה קיבוצים במצח...
כאילו היא דיברה עליו אבל ממש עליו... מישהו הצליח להבין למה התכוונתי?

מווותק

New member
../images/Emo58.gif שאלה קונספירטיבית...

שעלתה במוחי המעוות... יתכן מאוד שזה אחד מסיפורי "פליצי בריסטול" אבל... תחשבו על זה - אולי יש משהו מיוחד בסידני ווהן שגרם לקובבנט לרצות להפריד ביניהם מלכתחילה. אולי הם רצו למנוע מהם להגיע למשהו, ליצור משהו , לעשות משהו ביחד. לשם כך היא נלקחה ועברה שטיפת מוח, הוא הוצמד ללורן (שאולי גם שטפה לו את המוח) וכדומה. כמו כן, אולי יש גם קשר לכך שאירינה רצחה את אביו של ווהן (אם כי יאמר לזכותה שהיא זו שדווקא כן עודדה את הזוגיות שלהם בעונה ה - 2). מה אתם אומרים? פליצי בריסטול או שהצלחנו לחדור למוחו המעוות של JJ?

varty

New member
../images/Emo45.gifאת גדולה!!

מיכל קוראים לך? זה נשמע התשובה! פנטסטי!! אני מאמינה מאוד שזה לא פליצי בריסטון (אם כל הכבוד...ויש כבוד) זאת אכן הקונספירטציה של כל העונה השלישית.

מווותק

New member
../images/Emo9.gif נחיה ונראה...../images/Emo8.gif

ולא...אני לא מיכל...אני אורלי (מווווווווווווותק).

varty

New member
../images/Emo58.gifטוב...

אם כל הטעויות שאני עושה פה חברה...אני דיסלקטית. אז חוסו עלי
בקשר לאמא של סידני, נכון שהיא די היתה בעד המערכת היחסים של ווהן וסידני אבל! כמעט כל מה שהיא אמרה בעונה השניה וחשבנו שזה נכון התברר כלא נכון והפוך. כך שאי אפשר לסמוך עליה בכלום. ודרך אגב, מה זה הנוזל הירוק שסלוהן מזירק לעצמו. הוא בקשר עם מולדר וסקאלי? מה זה החומר החייזרי הזה?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gifועל זה יאמר....

"Truth Takes Time" ואנחנו עדיין לא יודעים מה האמת של אירנה

מווותק

New member
../images/Emo58.gif דבר נוסף...

יש דבר נוסף שמחזק את חשדי לגבי סיד, ווהן וה"קונספירציה", וזה קשור לעצם העובדה שלורן נישאה לווהן שפרש מה - CIA לאחר "מותה" של סיד, דבר שמצביע על כך שהיא רצתה אותו או משהו בו ולא את ה - CIA. נכון?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחשבתי על זה.....

באמת קצת מוזר העיניין הזה, יכול להיות שאת צודקת וזה קשור לווהן עצמו ולא ל CIA או שאולי ידעו שסיד תחזור באיזשהו שלב ורצו להתחבר אליו בכל אופן למקרה שיחזור (אבל לא נראה לי
) העיניין גם שלורן והבוסים שלה רוצים את ווהן וסיד מתים (תאונת המטוס לדוגמא) אולי זה בגלל שככה הם חושבים שיהיה להם יותר קל? לא יודעת... העיניין הוא לדעת מה המטרה של סארק ולורן "והשאר". לדעתי אמא של סיד לא קשורה בכלל לקונספרציה הזאת, מה אתם חושבים?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gifולי...

יהיה מעניין לראות אם זה נכון והכל היה רק כדי להפריד בינהם, מוזר... אגב, לא הבנתי מה היה המטרה לאסיפת כל ה"שעונים" האלה מהאנשים שסארק ולורן הרגו.....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifראיתי את הפרק../images/Emo13.gif (סוף סוף)

אני מסכימה עם כל מה שאמרת והרגת אותי מצחוק עם ה "או שהוא סתם סתום"
גם אני מאוד מקווה שהוא לא כזה....כמה שאני מקווה לא נראה לי שהוא עבר שטיפת מוח
לדעתי היא פשוט הצליחה לעבוד עליו בצורה מדהימה ומסתבר שיש לה את הקישורים לזה וכמו שאורלי אמרה בשירשור הקודם לורן מ*ד*ה*י*מ*ה (השחקנית גדולה וכל הסצינות שלה בפרק הזה היו סופניות) היא השאירה אותי בפה פעור אחרי הפרק הזה...... הפרק התחיל בצורה מדהימה לא? הקפיצה של ווהן וסיד והחצי חיוך כשהוא אמר לה "let's do it" וקפצו היה מדהים, איזו קפיצה
בא להחטיף 2 סטירות לווהן על מה שאמר לוויס כי בפרק הקודם הוא ידע טוב מאוד להגיד לסיד שיש רק אישה אחת בחייו ואז לשאול את וויס אם זה אפשרי להיות מאוהב בשתי נשים בו זמנית
אוף איתו על זה אבל בקטע שהיא והוא דיברו במטוס היה יפה, ויפה איך שהוא הבין אותה, בהתחלה חשבתי שהוא יעשה פרצוף על זה שביקשה להחליף אותו עם וויס למבצע (למרות שהייתי שמחה לראות את ווהן במקומו לבוש עם החליפה המצחיקה הזאת
אבל וויס היה גדול שם) שיניתי את דעתי לגבי המחשבה שאולי ברנט היא חלק מקונספרציה, והתמונות או התמונה שלורן קיבלה לראות בסוף בטוח קשורה למה שאמרה לסיד בסוף, לדעתי לורן נהגה בפזיזות שאמרה את מה שאמרה לסיד כי היא לא טיפשה והיא תבין שמשהו לא הגיוני במפשט שאמרה לה כי אף אחד לא יכול להבין שקורה משהו בינה לבין ווהן, יהיה מעניין לראות איך סיד תתנהג איתה מעכשיו
לגבי מה שסלואן הזריק לעצמו, זה נראה לי כמו סם להעביר את הדיכאון שהוא מרגיש מאז מותה של אמילי, הדבר היחיד שהיה מוסרי מבחינת סלואן זאת אישתו וראו איך הוא השתנה אחרי שהיא מתה... הקטע של מארשל-קארי-גרג, היה ענק!!! קארי גדולה עם היציאה לגרג שיקרא כבר ויגמור אם זה כבר
והברכותיי של סיד בסוף גם היה מצחיק.... ועכשיו לסיום, רק אני שמתי לב או שכשווהן וסיד ירדו בחבל קשור לצינור הזה, הצינור התמוטט רק כשסיד ירדה בו, והשאלה הנשאלת האם סיד יותר כבדה מווהן??
(ואם קראתם את המשפט הזה זה אומר שקראתם את כל המגילה שכתבתי אז תודה על זה
) לילה טוב

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו קטן.....

בטוח שלורן קיבלה לראות תמונות? אולי זה משהו אחר?

מווותק

New member
../images/Emo58.gif את צודקת במאה אחוז

אבל...קראתי באיזה מקום (ראיון עם JJ או מישהו מההפקה) שמדובר בתמונות מקוריאה, כך שהנחתי שאלה היו תמונות, אבל את צודקת - אנחנו לא יודעים מה היא באמת קיבלה.

varty

New member
לפי האתר הזה ... ../images/Emo58.gif

http://www.twoevilmonks.org/alias/season3/as313p11.htm תמונה מס' 4 - טרנטינו אומר ללורן : "Before she can leave the scene, Lauren gets another order from Cole - stop her husband's "extracurricular sextivities" with another woman"

varty

New member
הפרק הבא עוד 3 שבועות

ובקשר לצינור זה לא חייב להיות שסידני יותר כבדה מווהן. יכול להיות שווהן ירד הוא גרם לצינור להחלש, כל הברגים שם הסתובבו אבל לא עד הסוף או משהו כזה ושסידני ירדה נותרו לברגים רק עוד משקל קטן בשביל להתנתק לגמרי או להסדק יותר (לא זוכרת עם הצינור נשבר או רק עמד על סף קריסה.

varty

New member
למי שלא ראה את הפרק ורוצה

יש את האתר המדהים הזה כל הפרקים מכל העונות כתוב טוב ובהומור ועם תמונות כמובן הלינק לפרק 313

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifצודקת....

אני סתם קטנונית
אווווווווף איך אפשר לחכות כל כך הרבה זמן!!! סוחטים מצופים הכל, שיהיו בריאים והעיקר שאנחנו רואים התפתחויות נוספות מעניינות עם הזמן

למעלה