317

Hinamori

New member
317../images/Emo58.gif

[כי קראתי ספוילרים] יחןםעדחןיכם אמא שלכם קפטניתתתתתתתת!!!! איך?! איך קיבלנו את האונד הזה?! ;_; ואיך זה שלא היו שום איזכור לחרא הזה?! BAAAAAAAAW שלא תהיה לה זאנפאקטו, אני אתן לקובו מכות >DDDDDD \בכי

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

זה שיורואיצ'י הייתה קפטנית היה מוכר וברור כשמש. מה שהכי מעניין זה ש: 1) קנפאצ'י לא היה במסדר הקפטנים כמו שחשבו; כנראה שהשם "קנפאצ'י" חל על כל מי שנהיה קפטן בפלוגה 9 (קנפאצ'י המוכר הוא הקפטן של פלוגה 9, נכון?) 2) שינג'י יכול להרגיש ולשבור את ההיפנוזה של אייזן (!!!!), עד עכשיו אף אחד לא יכל אפילו לדעת מתי ההיפנוזה חלה עליו, בלי לדבר על לשבור את ההיפנוזה. וזכינו לראות גם את שאר הוויזארדים; כמו שחלקנו ניחשו, זאת הייתה ליסה, ולא נאו בתור סגנית הפלוגה. כנראה שבפרק הבא נזכר לראות איך שינג'י ושאר הוויזארדים נהפכו לוויזארדים.

burhtk1

New member
צודקת, שכחתי איזה קפטן פלוגה הוא XD

אבל זה לא סותר את מה שכתבתי.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאני היחיד עם ההרגשה

שאישין הוא הקפטין של פלוגה 11? כאילו, הוא היחיד שאנחנו לא ראינו עדיין, ויורואיצ'י וכל הוואיזרדים שם אז מה נסגר?
מעניין איפה אבא של אישידה יבוא 3:

JeeChan

New member
אתה לא היחיד שחושב ככה ם: ../images/Emo58.gif

זה הגיוני לגמרי ויסביר איך אישין מכיר את הויזארדים ם:

burhtk1

New member
ישנה רק בעיה קטנה ../images/Emo58.gif

אם אישין ואורארה היו קפטנים באותה תקופת זמן, איך יכול להיות שאת אורארה הקפטנים כן מכירים/זוכרים ואת אישין הם לא? (הרי אם הם היו מכירים, כולם היו מבינים שאיצ'יגו הוא הבן שלו; ואף אחד לא חשב כך. אפילו לא ביאקויה, שבכלל חשב שאיצ'יגו הוא לא שיניגמי אמיתי ולא בא מבית מלכותי).

ובפרק הבא...../images/Emo58.gif

בריבוע: סגנית קפטן של הפלוגה וואטאבר, מסאקי-מה-שלא-היה-שם-המשפחה-שלה-לפני-שהתחתנה-עם-אישיין. *תמונה של שני שליש דף של מסאקי במדי שיניגמים* (מה, לא? XD;) למה זה כל כך מוזר שזו קפטנית? פספסתי משהו?

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

בגלל שאף פעם לא אמרו את זה, לא הראו אותה לובשת מדים של קפטנים בשום פלאשבק ואין לה זאנפאקטו.

אופס.

לא הבנתי שדברת על יורואיצ'י. XD דרך אגב, זה רק אני או שהיה סגן קפטן!ביאקויה בפינת עמוד 7?

Hinamori

New member
אופס, זה מינוס 107.../images/Emo58.gif

- התרגום של הפרק היה מחורבן מהרגיל. תודה, פיילטופיה. - סג, הסגנית של שונסוי היא באמת ליסה. הקרניים של האצ'י... אמ... XDDDDD - אוראהארה עם כריזמה של נעל זה לול. - היורי ממש חמודה ;___; אני באמת רוצה לראות את ההיקיפונה הזאת ואת האינטראקציה שלה עם היורי. היא מכבדת אותה! בגלוי!!! - כל העיניין עם אייזן ושינג'י עושה את הזריקה של הוואיזארדים מסו"ס עוד יותר מעניינת. - יורואיצ'י לא קפטנית. זה אייזן עושה אשליות. *BAAAAAAW*

JeeChan

New member
איזה פרק יפה ;; ../images/Emo58.gif

ממש ממש כיף לראות את העבר של הויזארדים 3: מצחיק כמה היורי כועסת על המינוי של אוראהארה לקפטן XD כמו ילדה קטנה וחמודה 3> לא ראו את קנאפצ'י, אבל אני עדיין מאמין שזאת התקופה שהוא מונה לקפטן. שיחה נחמדה בין שינג'י לאוראהארה. מעניין לאיזה כיוון החלק הזה בעבר הולך, הוא חייב ללכת למשו עמוק וקשה, אחרת איך זה יסביר את העובדה שקפטנים ועוזרי קפטנים הופכים לויזארדים ועוזבים את סול סוסייטי. בטח זה גם יסביר לנו קצת יותר לגבי העזיבה של אישין, אורארהרה ויורואיצ'י. ואמפ"ג איך צרחתי משמחה כשראיתי את יורואיצ'י 333333333> התגעגעתי אליה ;;

למעלה