.
R rototo New member 6/1/04 #3 אני מודה לך מילותיך החמות נכנסו ללבי וגרמו לי להתרגש ולבכות דמעות שמחה. אני מרגיש כמו ורד עבש ורקוב על עלי שלכת בשדרות לוקסמבורג בתחילת החורף.. :::סניף סניף:::
אני מודה לך מילותיך החמות נכנסו ללבי וגרמו לי להתרגש ולבכות דמעות שמחה. אני מרגיש כמו ורד עבש ורקוב על עלי שלכת בשדרות לוקסמבורג בתחילת החורף.. :::סניף סניף:::
א אחות שלו New member 6/1/04 #5 אחחח אין כמו סתיו בלוקסמבורג... אל תבכה יותר מדי, בסוף אני עוד אתרגש ואבכה דמעות הזדהות. אני ארגיש כמו שושנה שפג תוקפה מרחפת לה בין השלוליות ברחובות שוויץ לקראת תחילת האביב.. :::סניף סניף:::
אחחח אין כמו סתיו בלוקסמבורג... אל תבכה יותר מדי, בסוף אני עוד אתרגש ואבכה דמעות הזדהות. אני ארגיש כמו שושנה שפג תוקפה מרחפת לה בין השלוליות ברחובות שוויץ לקראת תחילת האביב.. :::סניף סניף:::
R rototo New member 6/1/04 #4 אני מודה לך מילותיך החמות נכנסו ללבי וגרמו לי להתרגש ולבכות דמעות שמחה. אני מרגיש כמו ורד עבש ורקוב על עלי שלכת בשדרות לוקסמבורג בתחילת החורף.. :::סניף סניף:::
אני מודה לך מילותיך החמות נכנסו ללבי וגרמו לי להתרגש ולבכות דמעות שמחה. אני מרגיש כמו ורד עבש ורקוב על עלי שלכת בשדרות לוקסמבורג בתחילת החורף.. :::סניף סניף:::