319- ספוילר!! איזה פרקק [eskorbuto]

Moreiro

New member
319- ספוילר!! איזה פרקק [eskorbuto]

שרשור זה נמחק בטעות ואני משחזרת כעת את התכנים של כל הודעה. שם כותב ההודעה המקורית נמצא בכותרת. הפרק הכי טוב של העונה!!!! ללא ספק!!!!!! סוף סוף וואהן גילה שלורן היא החפרפרת..הוציא מידע ממנה!! אבל לא הבנתי בסוף הפרק אמא של לורן איכשהוא גילתה שהם יודעים כנראה שהיא החפרפרת והיא אמרה שזה יהיה הטעות האחרונה שואהן יעשה..מעניין למה היא מתכוונת.. בכל מקרה..בקשר ל"נוסע"..לא הבנתי אם באמת יש לסידני אחות או שההוא סתם זיין את השכל וזה בעצם היא..כי הרי סלואן אמר שסידני הבת שלו אבל כשהיא באה לשאול אותו בכלא הוא לא אמר שהיא הבת שלו והוא אמר שכן יש לה אחות ובלה בלה.. והסוףףףףףףף...הייתי בטוחה שסלואן ימות בסוף, כשהוציאו אותו להורג אבל משום מה חשבתי שיבוא טוויסט כי קראתי לא מזמן שהוא גם ימשיך לעונה הבאה הרביעית אם אני לא טועה..אבל זה היה קטע חזק שג'ק החזיר אותו לחיים..הוא בטח יחביא אותו ולא ירשה לו לדבר עם סידני או משהו שורה תחתונה פרק ענק!!!

Moreiro

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifכבר ראית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif[inbal145]

גמני רוצהההה זה נשמע פרק ממש טוב

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif שאלה לי...... [קרלוצה]

מה עם סיד ווהן?? היה משהו בינהם בפרק?? איך סיד הגיבה לזה שלורן היא החפרפרת ושווהן צריך להמשיך להעמיד פנים איתה??

Moreiro

New member
ממ..לקרלוצה..ספויילר [Eskorbuto]

היה קטע כזה שוואן היה אצל לורן כדי להוציא מידע והוא היה עם סידני ומרשל על הקו..ואז לורן כמעט תפסה את ואהן ואז הוא כזה עושה לה שהוא הסתכלה בתמונות של החתונה והיא אומרת שזה היה היום הכי מאושר בחיים שלה וזה, והוא אומר שג שלו בלה בלה, ואז הם מתנשקים וזה ואז רואים שסיד דיי התאכזבה קצת ומרשל עושה לה כזה, זה בטח לא מה שזה נשמע או משהו כזה, מרשל חמודדדד וזהו, לא היה יותר מדזה היה קטע גם שוואהן הציל את סידני, יעני ירה במישהו שכמעט הגיע אליה

a s a f 22

New member
אני ממש לא מבין

איך כבר הצלחת להוריד את הפרק אם הוא יצא לרשת רק בבוקר....ממש חידה...

Moreiro

New member
הפרקים משודרים בארה"ב ../images/Emo121.gif|פטריה|

(ומגיעים לאינטרנט) בסביבות 5 לפנות בוקר. ההורדה לוקחת כמה שעות, תלוי במהירות המחשב שלך ושל היוזרים מהם אתה מוריד את הפרק.

ShMo0LiKiPoDa

New member
סבבה../images/Emo116.gif

אניממזממן רציתי להחליף את הגרוטאה שלי למשו משוכלל וכלכך עתידני עד שאני אוכל לשדר אליו את המחשבות שלי....
עכשיו יש גם סיבה...

a s a f 22

New member
אופס../images/Emo2.gif זה הייתי אני בהודעה למעלה

פשוט שכחתי לנחליף את השם משתמש של אחותי לזה שלי...

sprqy

New member
פרק עננננק!../images/Emo58.gif3X19

סופסוף גילינו מה סלואן עשה בנפאל! כל העונה שאלתי את עצמי מה הוא עשה שם עם ה"גורו" הזה או מה שהוא (דיוויד קרדין- מי שמשחק את BILL בKILL BILL אגב). אני שתיים מתוך שתיםם בניחושים בפרק: ניחשתי שהפסנג'ר יהיה שחקן חדש ומהמשפחה של בריסטו (או סלואן) וידעתי שג'ק תיכנן את כל ההוצאה להורג.. אתם לא רוצים לדעת תניחוש שלי לסוף העונה.. ווהן ימות.. טוב זה רק אני..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif319 - פרק סוווווווף../images/Emo58.gif

ברגע שג'ק נכנס לסלואן עם היין ידעתי שהוא שם לו שם חומר שיציל אותו אחרי ההוצאה להורג!! גאון כזה......
ג'ק מדהים אותי עם האימפולסיביות שלו, הוא כשהוא נפגע ממשהו או ממישהו לא אכפת לו מכלום והוא יכנס בו עד הסוף למרות שעם סלואן בסוף זה היה קצת שונה כי סוף סוף הוא התייחס לרגשות של סיד..... ריחמתי כל כך על סיד כשהיא ומארשל הקשיבו לשיחה של לורן ווהן כשווהן העתיק את הדף הזה ורצה שלא להיתפס, ואז עוד יותר ריחמתי על ווהן כשלורן התחילה להפשיט אותו.....
אהבתי איך שהוא אמר לסיד בוואן שכל מה שהוא רוצה זה חיים נורמאלים הקליפ הזה שהיה כשסיד התחילה לירות ובמקביל ראו את סלואן עומד למות היה ממש יפה!!! אהבתי
סלואן הזכיר לי daed men walking, הסרט
ריחמתי גם עליו בשיחה שלו עם סיד ועל זה שכל מה שהוא רצה זה למצוא את הבת שלו....... אהבתי גם את איך שהזקן הזה נלחם בסארק, הראה לו מאיפה משתין הדג עד שהגיעה המושתנת השנייה
חחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד קטע מצויין שהיה../images/Emo6.gif

אחרי שעבדו על לורן ושמארשל היה צריך "להתנהג טיבעי" כשלורן תנסה להעתיק את הקוד, הצחיק אותי נורא איך שהוא נכנס לחדר איפה שכולם היו ואמר לווהן: ho she's good If you had to fall in love with someone who is evil, I can see why it was her חחחחחחחחח כזה קרוע!!! בכלל היה קטע ענק איך שהם עבדו עליה אבל מצד שני זה גם היה ברור שהקבננט יעלו על זה שעלו על לורן ושנתנו לה קוד אחר

Moreiro

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

וואי, זה היה ממש מצחיק שההוא לקח מסארק את האקדח, חסם את הסכין והכל
מגיע לסארקי פעם אחת להפסיד (אם לא מחשיבים פעם אחרת מפרק 1X20
)
וג'ק ואירינה דיברו במסנג'ר
אבל זה היה די ברור שבקובננט יבינו שהקוד מזויף.. אז מה היתה החוכמה בלתת להם אותו? כדי שהם יבינו בכוח שהCIA עלו על לורן?
על הקטע עם אחות של סידני כבר ידעתי, אז זה לא חידש לי כלום.. אבל אם הפסנג'ר הוא לא אירינה, אז למה על הקופסה מלפני כמה פרקים היה כתוב אירינה? הקטע עם מרשל ולורן היה מצחיק בטירוף
הוא ממש גדול המרשל הזה
ומה שהוא אמר להם אחרי שהיא עזבה.... חחחח איזה חמוד...
כנ"ל לגבי מה שהוא אמר לסידני כשהם הקשיבו לשיחה בין ווהן ללורן..
אבל מסכנים שניהם (ווהן וסידני).. סידני יכולה להבין שהוא חייב לעשות את זה כי זה חלק מהמשחק אבל ווהן גם חייב לעשות את זה וגם כשהוא יודע שסידני מודעת לכך. מה מצחיק הוא שתמיד אחרי סצינות כאלו הוא מנסה כאילו להסביר את עצמו והיא תמיד קוטעת אותו באמצע.. זו לא פעם ראשונה.. וזה גם לא כל כך הגיוני שמאז שלורן עמדה לפתוח את הדלת עברו 30 שניות+הוא הספיק לסגור את זה, להכניס לכספת, לתלות את התמונה ולמצוא את האלבום תמונות... אבל שיהיה
אה, וגם נורא נחמד שגם אשתו של הסנטור וגם הבת שלו בגדו בו.. אבל אולי זו רק אני
ומה שסידני עשתה לג'ק בקשר למה שהיא מצאה על הארגון שסלואן דיבר עליו, זה בדיוק כמו שווהן עבד עליו בעונה הראשונה בקשר לראסק ולשדר שלו, שלא היה מקיי דיירקטורט... מסכן ג'ק.. דווקא הוא לא נראה אחד שאפשר לעבוד עליו בכזאת קלות
וכמובן בקשר לג'ק וסלואן, זה היה ברור שאיכשהו הוא לא ימות.. אני רק מעוניינת לראות מה יעשו לג'ק (בטח כלום, כרגיל) כשיגלו שהוא עבד על כולם.... ומעניין גם אם הוא יגלה לסידני שהוא חי או שהוא ייתן לה להמשיך לכעוס עליו...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי זה ברור......

שג'ק יגלה לסיד שסלואן לא מת כי בת'חלס הוא עשה את זה בשבילה כדי למצוא את אחותה האובדת, אז בשביל למצוא אותה הוא חייב יהיה לספר לה את האמת
ובאמת מצחיק איך הוא הספיק לסגור את הכספת ב 30 שניות חחחחחחח..... אויייייי ועוד קטע ענק, זה הקטע שהם שניהם אצל בארנט והכל היה כדי לעבוד על לורן חחחחח גדול!!!

בוביץ

New member
פרק טוב 319../images/Emo58.gif

היה פרק טוב, מקווה שההמשך יהיהו עוד פרקים טובים. ומה קורה לאשתו של מארשל? לא רואים אותה יותר ....

Wiccan Scorned

New member
מי עוד היה ממש ממש עצוב בקטע|ספוילר

שסלאון מת? כאילו... זה מוזר ממש נקשרתי לזקן ההוא...חחחחחחח... למרות שהוא "רע"... לא יודע כמעט בכיתי....חחחחחחחחחחחחחחח... אגב מי בכה בסוף של 2X13? הייתי ממש עצוב, אבל שוב לא בכיתי... טוב נו... עוד לא נקשרתי מספיק לדמויות...

Moreiro

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

אני בכיתי, בערך. אבל לא בגלל זפרנסי מתה. אלא בגלל שתי סצינות לפני

למעלה