32 נאה מאוד איכותי בבת זוג להורות

omri30

New member
32 נאה מאוד איכותי בבת זוג להורות

אני בן 32 נאה מאוד 185 איכותי , מהנדס לא גיי , מחפש מישהי נחמדה נאה עד גילי להורות משותפת אשמח לקבל פניות ולתת פרטים נוספים במייל [email protected] שנה טובה לכולם

שנה טובה גם לך שלי -

ו- למה את לא מציעה את עצמך?

שנה פוריה שתהייה

שני פורומים קיימים למחפשים שותפים להורות נסה שם. בפורטל bsh ופורום של "הורות-אחרת" תעשה חיפוש תחת הכותרת הורות אחרת בגוגל ותמצא אותם בהצלחה

עלמה33

New member
מדובר בטיפוס שמפרסם הודעות ../images/Emo18.gif

כאלו בשיטתיות בהרבה פורומים כבר שנה (מאז שאני זוכרת). פעם כותב שהוא דו-מיני , וכעת הוא לא
היתה פעם שהוא אפילו צרף תמונת פורנו של איברו האינטימי. סתם טרול

../images/Emo10.gif - אין תמונות אינטימיות ../images/Emo10.gif

ואני דווקא רציתי לברר אם הוא נימול...

omri30

New member
מי שקורא את זה רואה שהפרטים זהים ..

בכל ההודעות תודה , רק חיזקת את הטענה שלי שאני אמין ולא ממציא דברים שונים בכל הודעה וגם ההודעות המייצגות כביכול...זה מה שמצאת תראי את התדירות שלהן ואת התוכן שלהן האם הן סותרות אחת את השנייה ? אל תוציאי את התסכול שלך עליי בבקשה עומרי

שמנתולה

New member
אכן, חיזקתי את הטענה שאתה טרול

ואיזה תסכול לא להוציא עליך? את התסכול על זה שאני לסבית, חיה בזוגיות ועובדת חזק על הגדלת המשפחה? שאני אוציא את התסכול הזה על טרול מציף שלא החליט מה הוא ולא מוצא עם מי לעשות ילדים? חלילה.

שמנתולה

New member
ושלא תבין לא נכון

אני אשמח מאד אם תמצא מישהי, ולו רק כדי שתפסיק להציף עם ההודעות שלך.

אבא גאה

New member
תמונת פורנו של איברו האינטימי? ../images/Emo12.gif

מזעזע! (באיזה פורום? באיזה תאריך? ....אולי אני אציע את עצמי
)

עלמה33

New member
זה היה מזמן , ועד כמה שזכור לי

מנהלת הפורום מחקה את התמונה עם השרשור. צר לי .

שמנתולה

New member
זה היה בחד הוריות מבחירה

הוא לא שם תמונה בהודעתו, היתה שם מישהי שהציצה לכרטיסו האישי ושם היא מצאה קישור להודעה אחרת שלו בפורום אחר עם תמונת פורנו.

טרודי

New member
אתה נשוי מלא ושעיר?

אם כן, יש לך סיכוי. בכל אופן, אכן בכרטיס האישי של האדון היתה תמונה חזיתית בעירום מלא (אבל בלי ראש...) משום מה אני לא מצליחה למצוא בארכיון של חד-הוריות מבחירה את הדיון שהתפתח בנושא התמונה, ובכלל בנושא עמרי. כנראה שמנהלת הפורום השמידה את השרשור אחרי שהתמונה הוסרה. בכל אופן, בפורום ההוא, כמעט כל מי שמציע הורות משותפת זוכה לקיתונות של בוז, אם לא מתעלמות לגמרי מהודעתו. (אין לי מושג כמה מסרים הם מקבלים בפרטי, כמובן.)

אבא גאה

New member
בבדאי שנשוי

לגבר, ו מלא חן וגם שעיר במקומות הנכונים (בראש) ולעיניין, הודעתו נעימה ונחמדה, נכון שאני לא ממש חושב שאורח החיים שהוא בוחר לעצמו בריא, וגם אישית לא הייתי רוצה להתערבב עם בחור כזה אבל - זכותו..... מה שהוא מחפש מתאים בדיוק לחיים שהוא תופר לעצמו: הוא יהיה נשוי לחווה וככה כל העולם יחשוב שהוא סטרייט ומהצד יזיין את אדם שגם הוא נשוי וככה אף אחד לא "חושד" באף אחד וכוווולם מרוצים (מלבד אשתו של אדם שנדמה לי שבוגדים בה) אבל הנקודה החשובה שאני באמת לא חושב שהוא בחור רע ולצערי הרב מאוד יש המון שמחפשים אותו דבר, מה לעשות, עד שלא יהיה כאן שינוי חברתי אמיתי יהיו כאן הרבה הומואים שרוצים להעמיד פנים שהם סטרייטים.

טלטל11

New member
טרודי הי ../images/Emo13.gif, חייבת טיפה לתקן-

למי שלא מכיר- אני מפורום חד הוריות מבחירה- לגבי המשפט שכתבת טרודי- "בפורום ההוא, כמעט כל מי שמציע הורות משותפת זוכה לקיתונות של בוז, אם לא מתעלמות לגמרי מהודעתו" - א. לי זכורים 3 מקרים כאלו- כולם נראו לא רציניים בעליל (טרולים?
)- ולכן היו התגובות. ב. מי שנכנסת ושואלת לגבי אופצייה של הורות משותפת- מקבלת תגובות הכוללות גם שיתוף בהתלבטויות שהיו מנת חלקה של העונה בנושא- וגם אם לא בחרה בכך- הפנייה לקישורים המתאימים ששם תוכל למצוא אופציות להורות משותפת. ג. מי שנכנס לפורום והוא "אמיתי" זוכה לתגובה כנה ונעימה. (ראי מקרה "סידהרתא") ד. עצם שמו של הפורום מרמז על מהותו- "חד הוריות מבחירה- ולכן ברור שרובן ככולן של בנות הפורום בחרו במודע להיות אם יחידנית- ללא בן זוג או שותף להורות- ומן הסתם דבר זה משקף את דעתן האישית על נושא השותף להורות ומכאן שלא היו ממליצות (לשיטתן) על בחירה זו למישהי אחרת.
|

omri30

New member
קודם כל שנה טובה גם לך והנה הבהרות

את לא מכירה אותי אז בבקשה אל תשפטי , כמו שאני לא שופט אותך ואת חברותייך כאן שבחרו בדרך הזו . אני מהנדס בכיר אם דרך ורצון להיות הורה בדרך לא "סטנדרטית" כן , פירסמתי הודעות בפורום חד הוריות מבחירה ואפילו ניפגשתי עם מישהי משם . וכן אני דו בפנטזיות אך לא גיי ובסה"כ מחפש מישהי שרוצה בשותפות להורות משותפת ולא לגדל את הילד לבד (אין ספק שזו זכותכן המלאה) לגבי התמונה , מחקתי מייד, זה היה בטעות והתנצלתי אני ומי שמכיר אותי יודע את האכויות שיש בי ואני לא ארד לרמה שלך שאין לי מושג תוצאה של היא . שנה טובה לכולם ותתנהגו ביותר כבוד ואחריות וסובלנות אחרי הכל - אתן רוצות לגדל ילדים לבד אז אין ספק שתצטרכו את זה עומרי

שנה טובה גם לך..

ורק הבהרה קטנה: בפורום הזה רובנו לא רוצות לגדל ילדים לבד. אנחנו רוצות לגדל/מגדלות את ילדנו עם בנות זוגנו. (וגם הגברים כך.)

למעלה