.........

בדדי

New member
.........

הלילה הזה מטורף שוקעת לחלומות זוועה מתעוררת למועקה אדירה מה יהיה ? החליפו לי טיפול ואני צריכה להאחז אוף קשה לי סליחה על בוקר של בכי אבל כואב כל כך כואב

בדדי

New member
מפחדת

מתופעות לוואי אוף החרדה הורסת אותי לפני שנים זה כמעט הרג אותי ברבורה תשלחי אור ואהבה תני לי חיבוק כזה חזק שיחדור את החומה

../images/Emo188.gif והנה עוד אחד...../images/Emo24.gif

יקירה, למרות שהכל נראה ללא צבע, למרות שהכל נראה כמו שהטבע עכשיו אלינו שולח... האור והאהבה מקיפים אותך כבועה חמימה וזוהרת האור הזה והאהבה הזו והחיבוק הזה ינפצו כל רע שאת חשה... את במחשבתי ללא הפסק. ללא הפסק. מכאן ומשם ומכל מקום - מחשבותי, לבי וכל אשר בי -
א י ת ך

בדדי

New member
מעבירה

את הזמן בשינה מחכה להתעורר כבר אחרת... די מסטולית אבל לפחות יש לי אישור..... תודה ששאלת

בדדי

New member
איך?

עוצרים את התקפי החרדה? איך מחזירים את הנשימה לסידרה ברגע שהכל נסגר עליי מרגישה כמו בחילות כל הזמן זה עולה למרכז החזה ולוחץ עוצר את האוויר ומתקשה להשתחרר החוסר עקביות הזאת מתישה אותי רגע למעלה רגע למטה כמו רכבת תחתית מישהו עוד בכלל מאמין לי? מאמין לשינויי מזג האוויר שלי? מישהו עוד בכלל יכול להתחבר לטרוף הזה של הראש שלי? אני כבר לא מאמינה לעצמי ולמה שקורה לי אז אני לא אאשים אף אחד שלא יכול יותר לקרוא אותי כי לי פשוט בא כבר להקיא

../images/Emo140.gif ככה...ואני ../images/Emo23.gif וכולם

ממשיכים לנשום.. יודעים שזה יעבור - עובדה. אני מאמינה בך, וגם כולם. אם אני יכולה להאמין לשנויי מזג האויר שלו - אני מאמינה לכל אחד. וכולם רואים ומחבקים אותך. וגם אם תקיאי - פשוט נביא דלי. בשביל זה יש לנו בית.

למעלה