33) דברים:

galahead

New member
33) דברים:

1) היה מעניין אותי לשמוע דעה על מרקוס מילר (מהבסיסטים ומהלא-בסיסטים), רק אם אפשר לא לכתוב הרבה מושגים פסאוודו-מקצועיים (שבינינו, לא מי יודע מה מעבירים את הפואנטה).... תודה מראש. 2) ברצוני להציע המלצה: אסטרל פרוג´קט (astrel project) - וודובופ (woodobop). חבריא מחומשת מניו-אורלינס שעושה מוזיקה נהדרת שהיא מין ג´אז פאנקי רגוע ומלודי להחריד :) אני מניח שמי שהיה בהופעה שלהם בפסטיבל הג´אז לפני שנתיים ידע על מה אני מדבר... 3) ועוד המלצה לסיום - שטוטגרט אריה (stutgart aria) של ג´אקו פסטוריוס ובירלי לגראן (ראיתי ששמותיהם כבר עלו מס´ פעמים בשירשורים שונים). הקלטת אולפן מוטרפת עם עוד כמה נגנים גרמנים או פולנים (את זה לא הצלחתי להבין) עם ביצועים מדהימים ל- dona lee ול- days of wine and roses. יאללה ביי, גל

funkbass

New member
בתור בסיסט

אני רק אגיב על מרקוס מילר ..... הוא בסיסט ענק ... פשוט תותח ... אבל אני לא כ"כ אוהב את האלבומים שלו ... יש אמנם כמה קטעים שפשוט חבל על הזמן ... אבל אני לא אוהב את הטכנות תופים הזה יותר מדי .... תאכלס גם רוב הקטעים שלו על אותו עיקרון ... הבס מנגן את השירה ואז הוא מוסיף סינטי בס כליווי ... אז מה התועלת?? אני אוהב בעיקר את הדיסק הראשון ואת ההופעה החיה שלו... וכל שאר האלבומים כבסיסט של מיילס וכאלה....

לא נותר לי אלא להסכים

באסיסט מצויין ומפיק עוד יותר מצויין. הוא הפיק למיילס כמה אלבומים בתקופת הפיוז´ן שלו כמו AMANDLA ו-TUTU וגם ניגן בהם.באותה התקופה הוא גם הופיע איתו בקונצרטים,ודווקא בקיסריה הוא לא היה,בקונצרט שבו חזיתי,בשנת 1989. עבודה אהובה עלי במיוחד שלו היא SIESTA,מוסיקה לסרט נושא השם,עם מיילס ביחד. האלבומים שלו לא רעים אבל הם הולכים יותר בכוון האיזי-ליסנינג בג´אז והם יותר מסחריים ומחמיאים לאוזן. אני לא אומר שאי אפשר ליהנות מהם אבל אם אתה מחפש יותר מורכבות ואיכות מוסיקלית,לך על החומר שלו עם מיילס.

galahead

New member
אוקיי, תודה

מכיר גם מכיר אנוכי את עבודתו עם מיילס דייויס וגם את אלבומיו האחרונים ולכן עניינה אותי הדעה, שלה אני בהחלט מסכים, דרך אגב. האלבום האחרון שלו הוא באמת לא משהו למרות השמות שמנגנים איתו (הנקוק, שורטר וכו´), אבל האלבום שייצא לפניו, tales, מכיל כמה רצועות מעולות (אבל לא מספיק), בהן הסימפול רק מוסיף...:) יאללה ביי, גל

funkbass

New member
באלבום הראשון

the sun don´t lie יש קצת יותר התלהבות .... אני מעדיף אותו יותר מהשניים האחרים tales ן m2 יש בו פשוט יותר אנרגיות ...

למעלה