3310-עדכונים נוספים!

3310-עדכונים נוספים!

אז כמו שהבטחתי-עדכונים נוספים והבדלים בין גירסה 5.03 ל5.11\5.13: 1)הוגברה עוצמת הרטט(!) 2)בגרסה החדשה בתפריט הצ´ט, בעת עריכת שם הצ´ט, בעיית מיקום הסמן תוקנה. 3)בגרסה החדשה שופר מונה עריכת ה-smiley. 4)בגרסה הישנה ניתן היה לשחרר את נעילת המקשים בעזרת מחרוזת מיוחדת, כעת בגרסה החדשה הדבר תוקן. 5)בגרסה החדשה תבניות, חיפוש ואפשרויות התאמה בעברית שופר. זהו לבינתיים :)

מ ס ט י ק

New member
מתי יוצאת הגרסה החדשה?

אגב, אני קניתי את המכשיר שלשום והייתה לי בעיה בספר טלפונים, אי אפשר לעשות רווח. התקשרתי לאורנג ואמרו לי שעוד מעט יצא מכשיר חדש, מתוקן, והלקוחות שיש להם את המכשיר, יקבלו את המכשיר המתוקן בחינם.. האם הכוונה שהם יחליפו את התוכנה במכשיר? האם בתוכנה החדשה יש עידכון לגבי הספר טלפונים? איך מבררים איזו גירסה של תוכנה יש לי?

--->

אם יש לך אחריות של אורנג´-פני לאחת מנקודות השירות לצורך עדכון התוכנה... אם יש לך אחריות יצרן-פני ליורקום :) התכונה קיימת בכל הנקודות!

reshef

New member
יש לך בעיות בפלאפון?

מוזר.. אני קניתי יום לפנייך ולא גיליתי שום בעיה עדיין.
טפו טפו טפו.. אגב, אני היחיד שמבטל את הרטט בסנייק 2 כי זה ממש מעצבן אחרי כמה זמן??

מ ס ט י ק

New member
אני גם ביטלתי - זה עיצבן אותי גם!

אמרו לי שזה קורה לפעמים אם יש רווח בין המילים בספר טלפונים.. עשיתי מה שאמרו לי לעשות ועכשיו הכל בסדר.. אולי לך זה לא קרה כי אל רשמת בעיברית בספר טלפונים?? לגבי העדכון תוכנה.. לא עדיף לי לחכות עד שיתנו לו מכשיר חדש... כי בין כה וכה אמרו לי שיידעו את כל בעלי המכשרים כאשר יהיה מכשיר חדש..

איזה מכשיר חדש??

כולה צריך לעשות את העדכון-והטלפון אחלה! אין כל צורך להחליף את המכשיר ואין לי מושג מי אמר לך את זה...אני אבדוק אני העניינים

Cellwiz

New member
שוקולד חלב צודק

אל תנסו להחליף מכשיר מכיוון שמדובר בעדכון גרסה. ממש כשם שאתם מעדכנים גרסת איי סי קיו כך צריך להתיחס לנושא. בכלל, אני ממליץ להכניס מכשיר למעבדה מאשר לבצע החלפה. ככה אתה נשאר עם המכשיר המקורי שלך והטכנאים רק מסדרים את התקלה !

3310 4ever

New member
שוקולד חלב- לטיפולך!

יש לי 3310 בגירסה 5.03, ולפעמים כשהייתי מכבה ומדליק את הפלאפון ה"סנייק 2" היה מתחיל לי משחק חדש אוטומטית עם מבוך (רמה 4- אם זה משנה), כשלפני הכיבוי בחרתי "ללא מבוך". זה גם קשור לגרסה או שזה דפקט של החומרה?

אה...

תראה...האמת אני לא מתעסק עם נחשים אבל..תמיד עדיף לעדכן את התוכנה. תעדכן ותגיד לי מה נהיה...

3310 4ever

New member
OK. צפה לתגובה בשבוע הקרוב!

אבל ה"מחלה" הזאת הייתה בערך חודש ועברה... אז אני לא בדיוק יודע מה זה... זה קרה למישהו אחר עם מכשיר מסדרת 33XX?

למעלה