......

בדדי

New member
......

לא בוכה יותר נגמרו פתאום הדמעות... לא מרגישה יותר פתאום נאטם הכל... לא מדברת יותר כי נעלמו להן המילים... והגרון כואב יש בו זעקה שנשמעת עכשיו ללא קול והחום עלה כי הנשמה רותחת... יש גל באופק שמאיים להטביע אותי לוחש לי שהשקט הזה לא אמיתי... העולם הזה מפחיד אותי

בדדי

New member
חושבת

שאני יודעת מה מפחיד אותי פתאום אחרי כל הדמעות מתבהרת אותה תמונה שלא רציתי גם אז לראות לפני שהכל קרס אל תוך הפחד הגדול וחוסר הרצון לחיות... הריקנות שבי ושל 4 הקירות שלי.......

../images/Emo140.gif יקרה שלי...

נורא חשוב לי שתדעי, שתחשבי שניה, ותדעי: זו ההרגשה הכללית הכוללת של כול אותם החווים את מה שאת עוברת. זו הרגשה עכשווית, סובייקטיבית, אמיתית, כואבת, נוראה. אבל , והרי מעולם לא שיקרתי לך - אני נשבעת, רק אמת: זו הרגשה שכול מי הנמצא במצבך - חווה אותה. והיא חולפת .... היא חולפת. היא חולפת. הפחד הכי גדול שלי ושל כל אלה היודעים ....שלא לכולם ולא תמיד יש את האמונה כי - זה ייגמר. זה יעבור. זו אינה אלא תקופה חולפת... היי כאן קחי את ידי אלייך, קחי את כולי. אקח ואחבק עד שיעבור ילדה, עד שיעבור.

בדדי

New member
../images/Emo182.gif

רוצה להאמין באמת רוצה אבל קשה לי כלכך... עליות ירידות זה מתיש מאוד... אוהבת את החיבוק שלך שמחה שאת כאן שחזרת.

../images/Emo42.gif קשה אכן, קשה...

האמיני. אפילו מכונית חדשה מתעייפת מעליות וירידות... העיקר - לשמור על הברקסים בירידות.. לנהוג לאט, להאט בסיבובים, ולעולם לא לנהוג כשעייפים... גם לך מותר לנוח, פשוט כי את צריכה. זה לא רק מותר, זה - צריך. את כולך חבוקה בי. הנה...ככה.

למעלה