....

....

יש לי שאלה לשאול... עשיתי בדיקת דם בצבא ואמרו לי שאני אנמית ואחר כך רצו לשלוח אותי לעוד בדיקות דרך הצבא אבל היו לי בעיות אם הצבא לא משנה לא עשיתי דרכם את הבדיקות.. לפי מה שהבנתי הם חושבים שאולי יש לי לוקמיה ואני צריכה לעבור בדיקות. זה קרה לפני 4 חודשים... כרגע אני שייכת לצבא אבל אני לא יעבור בדיקות דרכם... השאלה שלי אם הבנתי נכון יכול להיות שיש לי לוקמיה? אני מפחדת לעשות את הבדיקות גם כי יש לי פחד ממחטים, גם כי יש לי פחד לגלות.. לא ספרתי לאף אחד ואני מרגישה מדוכאת מהנושא... תודה על ההקדשת הזמן, מצפה לתשובה וזה פורום מעולה.. סבא שלי זכרונו לברכה נפטר מסרטן כניראה שזה מה שמלחיץ אותי עוד יותר. העיניין הוא שסבא שלי נפטר מסרטן וזה קצת מקשה עלי לבדוק.. קשה להתמודד עם האמת... מעצבים על הידיעה הזאת עוד הלכתי לספר וגזרתי את השיער לקצר וכל פעם שהוא מתארך אני חותכת אותו בבית או הולכת לספר וברגע שאני ידע אם יש לי אז אני יעשה קרחת. אם לא .. לא יודעת אני ישים פאה או משהו .. ביי

חרגולית

קודם כל - ללכת להבדק. אני מבינה את הפחדים, מבינה את החששות והמחשבות אבל אם לא תלכי להבדק את תמשיכי לחיות עם כל אלו, ולעיתים אלו אף יותר גרועים מהאמת. זה שאת לא יודעת, זה לא גורם לדברים להעלם. ומעבר לזאת, ידוע שגילוי מוקדם מגדיל את הסיכוי לריפוי. אני ממליצה לך למצוא מישהו שעליו את סומכת, שאותו את יכולה לשתף במה שעובר עליך כרגע ושיכול להיות שם בשבילך, לבוא איתך לבדיקות ולהחזיק לך את היד ברגעים הנכונים. ולגבי השיער.. למה שלא תחכי עם זה עוד קצת? אם זה מה שצריך להיות, אז זה יגיע בכל מקרה.. תתמודדי עם כל דבר בזמנו. נשמח לשמוע ממך בהמשך, תוצאות של בדיקות או כל דבר אחר.
גלי

בוקר

כן, אני יודעת ללכת להבדק.. אני ילך.. אני לא מסוגלת לספר לאף אחד, כי אני עדיין בעצמי לא עיקלתי את זה.. אני בהכחשה.. תמיד אני מגיבה ככה למצבים קשים, אני מעדיפה להכחיש, להתעלם, לאטום את עצמי ולהתמודד לבד.. אני מעדיפה לא להדאיג אף אחד.. עד שאני ידע. אם השיער... אני אימפולסיבית... מעצבים, תיסכול, הלכתי למספרה ואמרתי לו לגזור לי את השיער קצר קצר קצר <לא היה לי אומץ לקרחת>, כל פעם בבית שארך השיער גזרתי.... עכשיו אני רק צריכה ללכת להבדק...צריכה.. אני ימשיך לעדכן, תודה על התמיכה! הסתכלתי קצת באתר של "האגודה למלחה בסרטן" מלחיץ.. אני ילך להיבדק וזהו. בהצלחה לי.

אני לא חושבת שאת מדחיקה

כי אחרת לא היית מגיעה הנה, וגם לא היית חושבת להבדק. אני חושבת שאת מאד חוששת מפני הגילוי ומפני המחלה. אז קדימה, שימי קץ לחששות ולכי להבדק. בהצלחה לך גלי

למעלה