.

RenanaD

New member
ההמשך של דנה לסיפור שלנו

(התחלתי שירשור חדש כי ההוא ארוך מדי ולא מבינים בו כבר כלום). במקביל לורן וסארק מנהלים רומן, מה שלא ידוע לשניים שאמא של לורן לפני 23 שנה ילדה תאומים כאשר האויב המושבע של בעלה, מיסטר ריד, החליט לחטוף את אחד הילדים ועד היום לא ידוע על מקום הימצאו, מה מסתבר? שאבא של סארק הוא האיש שחטף את הילד בלידה והילד החטוף הוא......(שימו לב שהשניים בלונדינים, יצורים רעים ואכזריים ובעלי אותו מבטא!!!) ובהמשך לסיפור סיד ווהן ועיניין הבני דודים: סיד מחליטה שזה לא יכול להימשך כך וחוסר הידיעה לגבי זהות אביה האמיתית וכל ההשערות לא עוזרות בכלל ומחליטה לעשות בדיקת די אן איי, בבדיקה יוצא כי גם סלואן וגם ג'ק לא תואמים לסיד מה שאומר ששניהם לא האבא הביולוגי ורק אירינה יכולה לאמת את הדברים..... (רננה תורך...)

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחח ההמשך שלך מה זה

בלבל אותי!! והמשכתי אותו: אירינה החליטה לספר לכולם את האמת. הגיע הזמן להגיד מיהו האבא המיסתורי של סידני. היא לקחה נשימה עמוקה, וסיפרה לכל מי שהיה בחדר (סידני, מייקל, ג'ק, סלואן, דיקסון, מארשל, לורן, סארק, פרנסי המתה *הרוח שלה*, וויל, ובקיצור-כולם!!) את האמת: האבא האמיתי של סידני הוא................ דיקסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סידני היתה בהלם. גם דיקסון. "סידני היא הבת שלי?!?!?!?! אמרת לי שנזהרת ולקחת גלולות!!!". אירינה אמרה: "אז שיקרתי. קיי-דירקטור שלחו אותי לתפקיד הזה, להוליד ממך בת. מילאתי את התפקיד שלי. ועכשיו אני צריכה לסיים אותו לגמרי. עכשיו אני צריכה להרוג אותך". אירינה שלפה רובה וכיוונה אותו לעבר דיקסון. סידני צעקה: "לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! אל תעשי את זה!!! אל תהרגי את דיקסון!!!!!!! אני רוצה להכיר אותו!!! אני רוצה להכיר את האבא האמיתי שלי!!!!!!!!". היא קפצה על אירינה וחטפה ממנה את הרובה. בינתיים מייקל ההמום עמד בפינה, בהלם מוחלט. "איך זה יכול להיות שסידני היא הבת של דיקסון?! היא לבנה לגמרי, אפילו יותר ממני!!!". אירינה הסתובבה אליו ואמרה: "נכון. זה באמת לא הגיוני. אבל בזמן ההיריון הצלחתי להשתלט על אחת מהמכונות שבנה רמבלדי, ושיניתי בעזרתה את צבע העור של סידני. לכן עכשיו יש לה את הצבע שלי ולא את של דיקסון. אתה מבין?!". מייקל הבין. לפתע עלתה מחשבה בראשו, והוא אמר לסידני: "רגע, אז אם את הבת של דיקסון ולא של ג'ק/סלואן (להזכירכם, ג'ק הוא השכפול היפה יותר של סלואן, שנולד מכוער כ"כ שאמא שלו רצתה ילד אחר) שהם אבא שלי, אז אנחנו לא אחים!!!!!! וכל הרומן שהיה בינינו לא היה גילוי עריות!!!!!!!!!!". מייקל וסידני היו מאושרים. הם גילו שהם לא אחים!!!!!!!! אבל מייקל היה עדיין נשוי ללורן, למרות שהוא רצה להפרד ממנה עד מאוד................ *דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

חחחחח... יא סרוטות...

חזרתי להבין חלק!!! (הגעתם לנקודות שאני אבדתי אותכן..)

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif ל-2 ההודעות הראשונות!!!!!!

שכחתי להוסיף כשכתבתי אותן.

קרלוצה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifדיקסון?!?!

הרגת אותי עכשיו
היה לה רומן עם קטין חההההה (כי נראה לי שההבדל בין סיד לדיקס הוא 10 שנים בערך חההההה) הדהמת אותי ועכשיו אני צריכה לחשוב על משהו......המשך יבוא בקרוב מאוד

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחח נכון שזו התפתחות

ממש בלתי צפויה?!?! תודו, פשוט תודו שחייבים לצרף אותי לג'יי ג'יי!!! הוא ואני, ביחד... הרייטינג פשוט יכפיל את עצמו!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני על הרצפה!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, אני הולכת לשנות את החתימה שלי!!! צפו למשהו חדש בקרוב...

RenanaD

New member
דנה!!

תראי את החתימה שלי... מספיק שמירת זכויות בשבילך?! חחחחחחחחחחחחחחח תודה חמודה!! מזמן ריעננתי את החתימה שלי!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהמשך........../images/Emo8.gif

מייקל לא יודע מה לעשות ומרגיש שלא יכול לחיות יותר עם לורן עוזב את הבית ואומר ללורן שהוא זקוק להפסקה (לפי מה שהבנתי זה באמת יקרה בפרק 3X17 אבל לא בטוחה).....לורן עושה את עצמה רגועה ומבינה אבל בתוך תוכה מתפווווווווצצת מרוב עצבים ונהיית אדומה כמו התפוז הזה
...... כעבור כמה ימים מחליטה להיכנס להריון במכוון ונעזרת לשם כך בסארק, וכך עושה, כעבור חודש היא מודיעה למייקל שהיא בהריון
מייקל בשוק ועצוב מההודעה ולא יודע מה לעשות....... רנננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננה!!!!!!!!!!! המשכתי את זה כאן שיהיה רצף

RenanaD

New member
../images/Emo58.gifמייקל מיואש ומדוכא...

הוא לא יודע מה לעשות!! הוא הרגע חזר לזרועות סידני ואמר לה שהוא אוהב אותה. הוא אהב אותה כל הזמן הזה, אבל חשב שהיא מתה... לורן (הכלבה) הולכת לבקר את סידני-"סידני, כמה טוב לראות אותך!!". סיד לא מבינה מה לורן רוצה ממנה. הן הרי שונאות, אויבות בלב ובנפש!! "ה... הי לורן", היא אומרת לבסוף, "מ... מ... מה שלומך?". "בחילות, הקאות כל בוקר, את יודעת". "לא אני לא, מה זאת אומרת? את חולה? ממה?! לא, אל תגידי לי שנדבקת במחלה המסתורית שגילינו אתמול בכתבים של רמבלדי!!". לורן *בטון "מתוק"*-"לא, אל תדאגי סידני יקירתי, לא נדבקתי בה. פשוט... את יודעת איך זה כשאת בהיריון. עם כל האהבה שלי לתינוק ולבעלי-אבא שלו, הראשון עושה קצת צרות בחודשים הראשונים, את יודעת...". סידני היתה בהלם. האבא הוא בעלה של לורן?! רגע, זה לא הגיוני. הרי מייקל הוא בעלה, רשמית עדיין כיוון שהכלבה לא הסכימה לחתום על מסמכי הגירושין, אבל איך זה יכול להיות?! הוא הרי נפרד מלורן לפני יותר מחודשיים, לא יכול להיות שהיא בהיריון ממנו עכשיו!!! "מה קרה סידני? למה נהיית לבנה כל כך?! אני מקווה שאת שמחה בשבילי ובשביל מייקל אהובי...", לורן אמרה. "איך... איך זה יכול... להיות!! מייקל היה איתי בחודשיים האחרונים!!!". "כן, נכון. בימים הוא היה איתך. אבל בלילות... תביני לבד". סידני הרגישה מחנק בגרונה. ככה? ככה מייקל עשה לה?! ועוד אחרי שכל יום הוא אמר לה כמה שהוא אוהב אותה וכמה שהוא שמח שהוא נפרד מלורן הרעה?! היא חזרה מהר לביתה ועשתה מקלחת ארוכה ארוכה... --- בערב --- מייקל הגיע לבית של סידני, איפה שגר בחודשיים האחרונים. "שלום אהובתי!! איפה את? את יודעת איך התגעגעתי אליך היום?!". סידני הרגישה עוד יותר רע. היא ידעה שהוא משקר. שכל המילים האלה הן רק הסוואה למה שהוא באמת מרגיש, שכל אותו זמן הוא בכלל לא אהב אותה, למרות מילותיו היפות. כל מה שרצה היה רק להיות עם אשתו, והנה עכשיו ההוכחה-התינוק המשותף של שניהם... "או, סידני'לה, הנה את! חיפשתי אותך בכל הבית!! למה התחבאת לי?!". "לא התחבאתי לך בכלל". "טוב, לא משנה. העיקר שעכשיו אנחנו סוף סוף ביחד. את יודעת איזה יום ארוך ומייגע עבר עלי?! כל הזמן חשבתי רק עליך ועל מתי אני אגיע הביתה ואראה אותך פה...". סידני לא יכלה לסבול את זה יותר. השקרים האלה שלו. היא הרגישה שהיא חייבת לשים לזה סוף!! "מייקל, אני יודעת". "יודעת מה?". "את האמת". "איזו אמת?!". "אל תשקר לי. אני יודעת הכל". "איזה הכל?! על מה את מדברת?!?". סידני התחילה לבכות. "תפסיק לשקר לי!! חייתי מספיק בשקר, כל החודשיים האלה. הרגשתי כמו בגן עדן, והנה עכשיו גיליתי שהכל היה רק אשליה. עבדת עלי. שיקרת לי. רימית אותי!!!". "סידני, בחיי, אני באמת לא יודע על מה את מדברת!!!". "תפסיק!! תפסיק את זה כבר!!! נמאס לי!!! נמאס!!!!!!". "סידני, אולי כדאי שנרגע, נשתה כוס קפה...". "שום כוס קפה!! אני רוצה לדעת את האמת!!! למה שיקרת לי?!?!". "אהובתי, מעולם לא שיקרתי לך!! אני נשבע!!! אולי תגידי לי כבר?!?". "אל תקרא לי אהובתי ואל תתמם. אני יודעת הכל. לורן סיפרה לי!!". "על מה?!". "על התינוק, על מה!!!". מייקל היה המום. על איזה תינוק סידני מדברת?! הוא מעולם לא שמע על כך מילה!!! "סידני, על מה... איזה תינוק?!?!?!"....................

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifוואי וואי עכשיו זה באמת טלנובלה

הרגת אותי עם ה'סידני'לה'
חהההההההההההההה

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחח גם אני התפקעתי

מצחוק כשכתבתי את ה-"סידני'לה"!! איזה מוזר זה נשמע, נכון? בכל מקרה-קראתי עכשיו את מה שכתבתי... קצת קיטשי, לא?! "גן עדן" עאלק. בכל מקרה-תמשיכייייייי!!

למעלה