....

silvermarlin3

New member
....

אני ממש שמח שיש פה פורום רציני...אבל צריך להשקיע פה קצת יותר...תשלחו יותר הודעות ...תחיו את המקום.... תיהיו גאים שאתם חובבי לד זפלין הלהקה ב-ה הידיעה. ויש לי שאלה מאיזה אלבום השיר amrican women

silvermarlin3

New member
לא נכון...

כבר שמעתי את השיר הזה...יש אותו באוסטין פאוארס אני מזהה את הקול של רוברט פלאנט ..וחוץ מזה לני קרביץ עשה קובר לשיר שלהם 100 אחוז....

אם זה אכן השיר שלני קראביץ עשה לו

קאבר, אז זה ללא צל של ספק The Guess Who צר לי להגיד לך, אבל לא היה מעולם שיר של לד זפ עם השם אמריקן וומן, אני בכל אופן לא שמעתי על אחד כזה. והשיר אמריקן וומן הוא של הלהקה הזאת. חיפשתי שנים טאבים של השיר הזה עד שמצאתי

silvermarlin3

New member
לא מאמין...

אני מאצתי פעם אני רק לא זוכר איפה אבל 100 אחוז לד זפלין זה פשוט מעצבן לא משנה אבל אני בטוח שזה רוברט פלנאט שר והסגנון של ג'יימי פייג'...קיצר כשאני ימצא אני יגיד

RuStY RaStA

New member
טוב באת להתווכח או לבקש עזרה..?

יש פה פריקים היסטריים של לד זפלין ונתנו לך את התשובה אולי אתה רק חושב שזה הקול של רוברט........?! חשבת על זה......? מה גורם לך להיות כלכך בטוח? אם תענה על השאלה אז אולי נוכל לעזור לך יותר בקלות

ThE RhythM

New member
www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&u

מקווה שזה ישכנע אותך. זה all music guide ולא מתווכחים עם מה שהוא אומר, אם במקרה אתה רואה שכתוב שאחד המבצעים הם הזפ אין בעיה. אגב, אם הקול של הסולן של ה-Guess Who מזכיר לך את הקול של רוברט פלאנט, או שאתה לא מכיר את הקול של רוברט פלאנט, או שהשמיעה שלך לא במיטבה.

זה לא השיר המקורי של לד זפלין

אבל גם לד זפלין שרים אותו.... כמדומני שזה השיר של ג'ימי הנדריקס במקור...

למעלה