366 דרכים ללב

עליזה 63

New member
366 דרכים ללב

כשילד קטן מתחיל ללכת, הוא צועד כמה צעדים מהוססים עד שהוא רוכש ביטחון.וכשהוא עושה כן,נהיים צעדיו תקפים ובטוחים יותר עד שלבסוף הוא יכול ללכת בלי למעוד .ואז הוא מגיע לכל שלב בזמן המתאים.כך גם נבנית האמונה.יש לבנות אותה בהדרגה :האמונה אינה מופעיה באחת.כאשר אתה מעמיד את אמונתך במבחן היא תגדל עד שתיהיה מסוגל לפסוע החוצה ולחיות על- פיה בלבד מכיוון שהביטחון שלך מושרש וקובע כי,אתה יודע כי איתי אתה מסוגל לעשות הכל .כי אני הוא שפועל בך ובאמצעותך כדי להוציא הכל החוצה .ואתה לא תוכל לעשות זאת באמצעות כוחך בלבד.זהה תמיד את מקור העזרה ,הכוח וההשראה שלך,ואל תחדל לעולם להכיר על כך תודה אל תראה בדבר מובן מאילו ,אלה זהה את מעשה ידי בכול. אוהבת אותכם

באמת שאת צודקת...

ככל שאני קורא אותך כך גוברת בי האמונה שאפילו לצטט אינך יודעת. מדוע? כי בדרך כלל אינך מבינה את מהות הציטוט! אגב, נהוג לציין את מקור הציטוט.

אבוטבול...../images/Emo13.gif

יאללה תן לבחורה לדקלם. הן בסיכומו של דבר שניכם עוסקים באותם תחומים (קפה, תה, סוכר וכו'...) אגב, מה שהיא מרשה לעצמה לעשות כאן היא לא מאפשרת לעשות בפורום שלה... "היא המנהלת" אתה יכול להבין את משמעות הדבר?

דיקלום זו המילה המדוייקת ../images/Emo13.gif

הנה לנו אדם שלומד את הסיפורים, כפי שהם, חושב שהוא מבין את משמעותם המיידית, וכתוצאה אינו מצליח להשיג את התמונה הרחבה יותר.

אבוטבול

אתה בן 18? שאחרת מדוע המספר הלז מצורף לשמך? שבעים פנים לה לתורה כל אחד ואחת מבינים את הפן הנכון להם לעת זו בה הם קוראים בה אין פן ואפילו לא אחד שמתעלה על רעהו וכל אחד מהם נכון בנכונות מלאה תיזהר לך שאפרים לא יתעסבן עליך

"אל תראה בדבר מובן מאליו" ../images/Emo51.gif

זהה תמיד את מקור העזרה ,הכוח וההשראה שלך,ואל תחדל לעולם להכיר על כך תודה אל תראה בדבר מובן מאליו חזק

"בהירותה של תמונה...../images/Emo13.gif

תלויה בחדות הניגודים בין הגבולות הפנימיים שבתוכה."

אז

תלוי איזו מצלמה צילמה את אותה תמונה וכל מצלמה היא מצלמה....נקודה. שאמנם יש ביכולתה להשתבח עם זמן...אך למי היכולת לשבחה מחוץ לה

אין זה משנה באיזו מצלמה...

תשתמש, משופרת או לא, תמיד תקבע בהירותו של "הכושי" בחדות הניגודים בין הגבולות הפנימיים שבתוך התמונה.

אז

התמונה לא תהיה בהירה יותר בלי הכתם הכהה הזה בתוכה? אגב בניתי לו כפי שהודעתי שובך בחצרי והוא חופשי לצאת ולבוא ולפרוש כנף כאוות רצונו רק שבינתיים הוא סגור אין יוצא ואין בא לשבועיים ימים תמימים...זה פטנט שלימד אותי מגדל יונות מוסמך...שמרגיל אותן למקום

"האומר דברים בשם אומרם מקרב גאולה

לעולם" דומני שאלה דברי החז"ל, אך לא הצלחתי לברר מעבר לכך.

למעלה