38 פעמים מזל טוב לקובי אוז

38 פעמים מזל טוב לקובי אוז ../images/Emo65.gif

היום שבעה עשר בספטמבר 2007 קובי אוז בן 38 שנים שיהיה לך הרבה בריאות הרבה מזל טוב וקובי תבחר את שלושים ושמונה השירים המובילים של להקתך

טיפקסית

New member
ועכשיו באופן רשמי- ../images/Emo49.gif קובי יקר שלי

לאבא הרוחני מספר אחד! לאדם שהוא כל כך יחיד ומיוחד. לך שחוגג היום יום הולדת,לך שתהיה חגיגה נחמדת. רוצה לאחל המון אושר לשנים הבאות,אושר ותקווה וים של אהבות. הרבה הצלחה בכל התחומים כולם,באוויר ביבשה או בים. שהמוזיקה תמשיך להיות חלק ממי שאתה,ואתה עצמך שא ברכה. שתתמיד בפועלך ובמלאכת היצירה,ושתמיד תמצא את הכוונה הנכונה. שתדע להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה,ובתוכה תראה אור,חשיבה והמון תקווה. שתמיד תשאף למעלה ותרצה יותר,ותמשיך להיות בנאדם עקשן שלא מוותר. שתמיד נזכה ממך לחיוך הגדול והמילים הטובות,לרגעים של עידוד,שפע חיבוקים ולעיתים גם נשיקות [זה היה בשביל החרוז]. ברגעי משבר תסתכל למעלה אל הכוכבים כי שם נמצאים אלו שאותך באמת אוהבים. המחר רק לך מצפה וקורה ללכת הלאה,ואמר זאת שמוליק קראוס לפניי: "זה קורה כשהדרך מתמשכת,זה קורה יש ללכת,ללכת,שומדבר לא ידוע,לא שנה לא שבוע,יש לנוע לנוע" שתדע לנוע ולזרום עם הים הכחול הגדול,ותמשיך להיות חבר טוב ואיש ענק וגדול. ממני שאותך כל כך אוהבת,ועליך שהיום אני חושבת עליו ביום ההולדת אוהבת המון בשמת

תמונה מההופעה השנה בכפר סבא

אגב קובי אוז כתב את מילוטת השיר שהופיעו בבגרות שלי בצילום בתשס''ו

טיפקסית

New member
היי אושרי

בתור בוגרת מסלול צילום הנה כמה טיפים לצילומים בהמשך. בהנחה שאתה משתמש במצלמת פילם הייתי ממליצה לך להשתמש בכפתור ה- zoom in אבל לפני שאתה מצלם ללחוץ חצי לחיצה וכך לקבל חדות טובה יותר. כמה מילימטר המצלמה?

זה קשור להודעה שפתחתי

להבא בנושאים כאלה תכתבי במסרים לא הייתה לי זוית נוחה לצילום והתמונה פחות איכותיתצ כי יש לי בעיות במחשב והסורק שלי עובד פחות טוב] העדשה 28 עד 80 mm

1mayush

New member
ניסיתי ליצור קשר אתמול..

אבל לא הלך. שאני אחזור לבית נכתוב משהו יותר מסודר.

למעלה