...

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

אם לא מצליחה לכתוב, אולי לצייר יוכל לעזור? לקחת דף ולשרבט? אולי זה יצליח לפתוח לך את המחסומים של הכתיבה

Pure SilenCe

New member
אני מתפוררת מבפנים...

לא רוצה לשמוע מה שצועקים לי. עלי. לא יכולה יותר. לא מבינה אותם. לא מבינים אותי. כבר מזמן אזל הדלק. גם הרזרווי. נוסעת על אדים. מקרטעת. הכוח היחיד שנותר בי, לאחר שהגחלת שרטטה דעכה מזמן, הוא הכוח להציל את מי שבפורום. שלא יגיעו לשם. שלא יגיעו לאן שאומרים שאני הגעתי. איך אומרים בפורום כמה אוהבים אותם? כמה פוחדים על החיים שלהם? ואיך אני הגעתי לשפל המדרגה הזו? נגמר לי ממני. לעולם לא ייגמר לי מהם!

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

ועכשיו, אחרי שאמרת את זה, קראי שוב, וחשבי על הדברים, האם את באמת ממשיכה רק בשבילם? האם אין בך שום רצון להחזיק מעמד בשבילך? מה שעברת, מה שאת ממשיכ הלעבור, היה שובר כל כך הרבה אנשים, והנה את, עדיין כאן, מחזיקה את עצמך, וגם אותם. אל תקריבי את עצמך למענם, אם כואב לך וקשה לך, קחי הפסקה קלה, טפלי בעצמך לשם שינוי

ToryMaster

New member
../images/Emo10.gif

יורשה לי לשאול היכן התאשפזת? המחלקה, המחלקה זה המקום הכי נורא שהייתי בו, אני מאמינה שגם את. קשה לצאת משם, לחזור לשגרה, לחזור לחיות. הטיפול הנוכחי לא עוזר? איזה את מקבלת? הלווא ישהיו מילים, הלוואי שהיה לי מה להגיד, והלוואי שהייתי יכולה באמת לחבק אותך, חזק חזק ולא לעזוב אף פעם ולא לתת לך ליפול יותר אף פעם.
, הלוואי שיכולתי להגיד לך כמה זה אמיתי

מוּסקט

New member
תודה על הקישורים

חשבתי רבות והתלבטתי מה לכתוב. גם לך וגם לטורי שפתחה שרשור עם המילה "טריגר" בכותרת. אגיד לכם למה התלבטתי. מצד אחד, תמיד אני מרגישה כאילו מה כבר יש לי להגיד שיעזור ויתמוך. אנשים כל כך סובלים ובאמת קטונתי. מצד שני - הלו? בשביל זה אנחנו פה. מה להגיד, אם כן? מה להגיד שמצד אחד לא יצא קיטש ומצד שני יהיה עם איזה ערך? החלטתי לכתוב משהו על התמודדות. קודם כל, באמת כל הכבוד לכל מי שמחזיק פורום תמיכה ומתמודד בעצמו בדיוק כמו הגולשים שנכנסים לפורום עם אותן בעיות. תמיכה כזו היא קשה שבעתיים, כי קשה לעבור צד ולהיות נתמך או לבקש עזרה כשנמצאים תחת ההגדרה "מנהל". שוכחים ש"מנהל" הוא גם בן אדם, המתמודד כמו כולם עם כל מיני בעיות וכאילו עליו להיות זמין לאחרים לפני שהוא זמין לעצמו. אבל מה? עמדה זו היא לפעמים חרב פיפיות מכיוון שהעמדה הזו של "מנהל" משרתת בדיוק משהו שקשור לחוסר התמודדות עם הבעיות האישיות. מעמדת המנהל קל יותר לא לראות, להסיט את תשומת הלב ולהזניח, פשוט להזניח היכן שאסור להזניח. להבדיל אלפי הבדלות, אבל די קשור, גילגלנו שיחה סביב שולחן החג על תכנית הטלויזיה "מירי לא חסה". נשאלה השאלה האם קל יותר להאמין ולהקשיב למי שנותנת עצות ומתמודדת בעצמה עם בעיות משקל או האם יותר קל להאמין ולהקשיב למישהי יותר חתיכה - שכאילו מעבירה את המסר 'תראו, אני הצלחתי. אם תעשו מה שאני אומרת תהיו גם אתם חתיכים כמוני'. חד משמעית הצבענו סביב השולחן שהרבה יותר אמין להקשיב למישהי שמתמודדת בדיוק כמו כולם ואפשר לראות עליה שגם היא לא תמיד מצליחה... כי זה אנושי! זה אנושי לא תמיד להצליח, זה אנושי שפעם אתה ככה ופעם אחרת, זה אנושי לא תמיד להיות פרפקט, וזה אנושי לעבור תקופות קשות או מידי פעם להיכשל. כשרוצים לשנות דפוס התנהגות הרסני, צריך לפעול ממש נגד כל מה שמרגיש נכון לאותו רגע. לנצח עם השכל ולא עם הרגש. כמו שטורי כתבה שהיא כבר יודעת שלחתוך זה רע ולא משרת כלום בעוד היא מרגישה שזה מה שהיתה רוצה לעשות. אותו הדבר עם אדם שמן שרוצה לרזות שעליו לסתום את הפה ולא לאכול כי הוא יודע שעכשיו זה לא הזמן ושכאל כבר דיו, או אדם רזה מידי שחייב לאכול אפילו שכל תא בגופו מרגיש 'איכסה אוכל!'. אני מאוד מקווה בשבילך שתנצחי עם השכל, ובמקביל תרשי לעצמך להיות אנושית מול מי שתומך בך בפורום. אנושית במובן זה שעכשיו זו תקופה קשה ואת צריכה את האנרגיות לעצמך. אנושית כי ירדת במשקל ולא עמדת בפיתוי של ההתנהגות ההרסנית. ... ואנחנו כאן, את יודעת.

ה מוזה

New member
כמה זמן את מכירה אותי ?..

חושבת שמספיק זמן של הכרות וירטואלית .. בכדי לדעת שאני תמיד כותבת מה שחושבת ומהלב .. קראתי אותך המון זמן .. כמנהלת פורום ,כאדם . ראיתי במילים שלך בשלב מסוים שינוי , מליטוף מרחם ל"אין הנחות " , קראתי אותך מקימה בנות לחיים לא מוותרת להן לא מוותרת עליהן , קראתי אותך במילים קשות , וכשצריך במילים רכות ואוהבות ומה איתך ילדה ?.. אני אשתף אותך , לפני זמן מה גולשת ותיקה מאוד אצלי אישה שיש בי המון הערכה אליה אמרה לי משפט כ"כ קשה וגם כ"כ אמיתי [ אולי בגלל זה הוא היה קשה לי לעכל ] היא אמרה לי " אם את לא מיישמת את העצות והמילים שלך לאחרים אין לך זכות לומר ,לכתוב, להדריך,לייעץ לאחרים " כמה קל להציל אדם אחר וכמה קשה לעשות אותו הדבר עבורנו תעשי קצת גם עבורך .. תצילי את עצמך כי אם לא תעשי את זה עבורך , לא תוכלי להציל את אלו שאת כל כך אוהבת .. אז אם את באמת רוצה לעשות דבר מה עבור אהובי נפשך הדבר היחידי הוא .. שלא ייגמר לך ממך

2_be

New member
..

וכתבתי גם שם וכותבת עוד פעם כי אני רואה שאת קוראת גם פה [והייתי אומרת גם בקול, ככה במילים אם לא הייתי מרגישה קרציה להתקשר] אני מאמינה בך, המון! את יכולה. עכשיו את צריכה להקדיש את הזמן הזה לעצמך לעזור לעצמך במקום לכולם. דואגת לך מאמינה בך

הודעה מ Pure SilenCe ...

פיור ביקשה למסור שעקב וירוס קטלני נשלח המחשב שלה לפירמוט ונבצר ממנה להגיב להודעותיכם אך הן הוקראו לה והיא תגיב ברגע שיחזור המחשב לחיים. היא מודה לכם על כל מילה. ובנימה אישית שלי... את מצילה אחרים. את היצלת אחרים. את גם יכולה להציל את עצמך. אני אוהבת אותך.

למעלה