:(((((((((

:(((((((((

אני צריכה תגובה! יצאתי עם מישהו שהתחיל איתי! זרמנו ונהננו קצת הרבה - בשלב מסויים החלטתי שזה ממש זנותי! הפסקתי אותו הוא ממש סבל פיסית ואני נפשית כי גרמתי לו לזה וכי אני מרגישה שהחברה רואה את זה כזנותי שהתקדמתי ככה בפעם הראשונה ... זה באמת כל כך זנותי???????? בבקשה תענו!

Cobe1982

New member
זה הרגיש לא בסדר? לא נכון?

כשילדה בת 15 ניסתה שנה שעברה להתחיל איתי, הפסקתי אותה, כי זה הרגיש רע. אבל עם הבחורה הראשונה ששכבה איתי לא דיברתי לפני זה. למעשה, המשפט הראשון שלה אליי היה: "בוא נלך למקום אחר, א` ו-ד` פה, לא נעים לי לידם...", וזה הרגיש בסדר גמור. זה הכל תלוי בך. אם לסרב גורם לך להרגיש יותר רע מלזרום- אז על הזין שלך, מי שרוצה יקרא לך זונה, אבל לפחות זונה של עצמך ולא של החברה- תזדייני עם מי שבא לך- אני, בתור אחד שמתנגד לסקס סתם, לא אקרא לך זונה. אם זה עושה לך טוב, את לא חייבת לדפוק חשבון לאף אחד. זהו.

זה מה שמוזר פה

שסקס אצלי זה דבר גדול ולא עושים עם כל אחד... אבל הפעם משום מה זה היה שונה ובניגוד לתמיד הפעם זה פשוט זרם יותר מהר מבד"כ.. אני חושבת שזה גם די הלחיץ אותי שזה מהר מדי... כולה פגישה ראשונה של שנינו לבד (תמיד ראיתי אותו ליד חברים שלו ובכלל לא בהקשר כזה) בקיצור הגיע הזמן לשים זין על כולם כמו שכולם פה אומרים חחח

pain is MY love

New member
קוראים לזה

תשוקה... וזה דבר מאוד חיובי אין טעם להתכחש לה, היא יותר חזקה מאיתנו...

Cobe1982

New member
עוד משהו ששכחתי...

...תיכנסי לפורום `סקס`, יש שם הודעה תחת הכותרת `הזיון של המאה`, מאת פוסיקט. תקראי את ההודעה ואת התגובות. סתם, בשביל לקבל פרופורציה.

pain is MY love

New member
לא אמרת מה זה "נהננו קצת הרבה"

אבל רוצה לשמוע את הדעה שלי? על הפאקינג זין שלך!!!!!!!!!!! מה זנותי?! את עמדת בצומת והוא אסף אותך ונתן לך שטר של 200 ש"ח כדי שתהיי איתו?! לא נראה לי! נפגשתם, נמשכתם, זרמתם, רציתם מה הבעיה פה?! תמיד אבל תמיד תעשי ה-כ-ל בשביל עצמך! בשביל ההנאה שלך! כי סך הכל במיטה הייתם רק את והוא ולא את והוא והבחרה ומה שהחברה חושבת עלייך... מה אכפת לך מה החברה רואה? היא בכלל עיוורת לדעתי....

אז ככה...

כמעט שכבנו אבל עצרתי לפני! והיום קלטתי על איזו שטות עצרתי את זה... הבנתי שפשוט לא הייתי צריכה לחשוב על זה... תודה על היחס :)

pain is MY love

New member
מה קרה לך?!

זרמי אחותי....
אין דבר יותר גרוע מלכבוש רצון עז ותשוקה! וחוץ מזה הדרך היחידה להתגבר על פיתוי היא להכנע לו.... זה המוטו שלי בחיים
ד"א בת כמה את? כי גם כל ההרגשה הזאת נורא תלויה בגיל...

חחחח צודקת...

מוטו נחמד... זה לא ממש קשור לגיל - אני בת 19 וזאת לא פעם ראשונה עם בחור במצבים כאלה... אבל זה שונה כי תמיד הגעתי למצבים כאלה יותר מאוחר ולא כל כך מוקדם... חפיף נקווה שאפשר יהיה לתקן את המעוות :)

pain is MY love

New member
ושוב- מה קרה לך?!

את לא ילדה קטנה! למה את עדיין כל כך מפחדת מהחברה?! סך הכל שניכם הגעתם למצב הזה כי רציתם אז למה לסרב לרצונות שלנו? (כן כן אני אדם אגואיסטי שלא יכול לסרב לרצונות שלו, אז תתלו אותי על העץ הכי גבוה בפורום!) אני מקווה בשבילך שעוד תפגשי את מר מושלם שלך ותעשי את כל הכיף שאת יכולה לעשות... חיים רק פעם אחת!

את זה גם אני מנסה להבין - מה קרה לי

כנראה רגע טמטום זמני מה שבטוח מטעויות לומדים! וזה לא אגואיזם זה פשוט לדאוג לעצמך ולצרכים שלך וחבל שאני לא עשיתי את זה :(

emh

Member
קודם כל, לא ברור מההודעה שלך....

מה בכלל עשית איתו אבל זה לא משנה. נהנית?? זרמת?? אז מה אכפת לך מה שאחרים אומרים, פשוט תשמרי את זה לעצמך. את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות מעכשיו, או שתגיעי למצבים כאלה בשביל שאת תהני, או שלא תגיעי למצב כזה עד שתהיי מוכנה. ולדעתי, זה חבל שהרסת לעצמך את ההנאה רק בגלל סטיגמות.

hero D

New member
חחחח מזכיר לי את הפעם....

שניסיתי ללמד איזה גבר אחד לקח למה לא להתחיל עם החברה של החברה שלו....חחחחחח ולא זה לא שנותי! אני לא מבינה למה בנות הן זנותיות וגברים הם שאקלים כי הם הצליחו!

למעלה