3850 כנגן MP3

davidraviv

New member
3850 כנגן MP3

אהלן! אני רוצה להשתמש ב IPAQ שלי כנגן MP3. לפני שאני לוקח משכנתא לקנות זיכרון, רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בשימוש כזה? האם נגן המדיה "סוחב" בכזו מסה של שירים? היום אני יכול להעלות 7-9 שירים והמכשיר עובד יופי. מכירים מקום זול לקניית SD 512? דוד.

ron20

New member
כמה דברים ...

1. לא הייתי קונה 3850 כ"נגן MP3" אבל אם יש לך צרכים נוספים יכולת המדייה מהווה יתרון עצום. 2. אין בעיה במסה של שירים (במגבלת כרטיסי הזיכרון) תשתדל לדחוס כמה שיותר (wmv וכו). 3. המגבלה הבולטת של ה IPAQ על נגן MP3 סטנדרטי זו הסוללה, תשתדל לעבוד ללא תאורה, בזמן נגינה, ועדיין לא תקבל ביצועים כמו של מכשירים יעודיים.

davidraviv

New member
כבר יש לי IPAQ, ההתלבטות

היא האם לקנות מכשיר יעודי ולסחוב איתי תמיד שני מכשירים, או לקנות (אפילו יותר זול...) כרטיס זיכרון ל-IPAQ ולהשתמש בו גם כנגן. היום אני מנסה את זה (עם מעט שירים כמובן) ואני די מרוצה. אתה יודע איפה אפשר למצוא כרטיס זיכרון במחיר סבירסקי? דוד.

ron20

New member
אם זה המצב...

השאלה היחידה היא אופי השימוש... אם אתה יכול לחיות עם ביצועי הסוללה (אפשר לתמוך בה עם מטען לרכב וכו), אז IPAQ יעשה את העבודה. בקיצור לדעתי, כאשר יש לך מכשיר, זמן סוללה זו הסוגיה היחידה. לגבי, איפה זול, אני ממש לא בעניינים אבל עד כמה שאני יודע 128 זו עדיין הקנייה המשתלמת ביותר ו 512, עוד לא ירד לטווח הכדאי (אבל אל תתפוס אותי במילה)

למעלה