3DSMAX - בחירה של אובייקט ע"י

gilig

New member
3DSMAX - בחירה של אובייקט ע"י

יש למישהו רעיון איך אפשר לבחור אובייקט במקס ע"י לחיצה על אובייקט אחר? אולי מישהו מקיר סקריפט כזה?...חיפשתי המון ולא מצאתי אני רוצה ליצור אובייקט שליטה שיעזור לי לבחור נניח עצמות באצבעות של יד בלי ללחוץ על העצמות עצמן אלא על אובייקט אחר שמסמל אותו

יש לך את ה named selection sets וכמה אופציות

להפעיל אותו. אתה יכול לבחור את קובת האוביקטים שאתה רוצה ולכתוב את השם שלהם בקומבו בוקס הריק למעלה, כך שהוא ישמור את הבחירה שלך, או לחילופין ללחוץ על האייקון של ה {abc} שנמצאת ליד אותה קומבו בוקס ריקה ולערוך את הבחירות שלך בצורה מדויקת יותר. ליצור ממש אייקון הוא תהליך מסובך יותר שדורש קצת ידע ב visual max script.

gilig

New member
סקריפט כזה זה בדיוק מה שאני מחפש

נגיד ליצור יד מSHAPES שמייצגים כל עצם מהאצבעות כף היד וכשאני בוחר אחת הצורות הוא בוחר לי את העצם המתאימה לו ומבטל את ה SELECTION של הצורה כך שרק העצם נשארת SELECTED מצאתי משהו שעושה את זה ועוד פיטצ'רים אחרים אבל הוא מתאים לגרסה 4 של מקס וכשאני מנסה להפעיל אותו בגרסה 9 זה יוצר באגים, זה לינק לסקריפט: http://www.scriptspot.com/bobo/mxs4/spookyhide/

שניצל12

New member
באמצעות צבעים

אפשר לבחור אובייקטים גם לפי צבעים את קובעת אותו צבע לאותה קבוצה ואז כשאת מבקשת את הצבע למשל הסגול הוא בוחר לך את כל הקבוצה בצבע סגול

למעלה