3G

cell frick

New member
3G

לפני כמה זמן קניתי למשפחתי מכשירים מתוצרת LG ברשת פלאפון. בעת הקניה הובטח לי שאלה מכשירי דור 3 אבל מאוחר יותר גיליתי ששיקרו לי. מה לעשות?

ashomer

New member
אני מצטער

לומר לך שעבדו עלייך בגדול. כיום בישראל לא קיימת רשת דור 3 ומה שבטוח מכשירי הLG בפלאפון. יש לך הבטחה על כתב?

איזה מכשרים מכרו לך?

חללים כאלה עם תצוגות צבעוניות? אם לא והאמנת שזה דור שלישי אתה ממש פתי!

cell frick

New member
נו אתה יודע

אני לא בקיא בזה ממש אמרו לי קניתי - נראה לי זה נקרא 510... מסך ירוק כזה. קראתי הפורופ שלא מרוצים מפלאפון יש איזה דרך להוציא מהם את הכסף?

Hyperman

New member
לא עבדו עליך.

הפלאפון שלך תומך בG3 רשת פלאפון בקרוב תעבור לG3

ashomer

New member
שוב?

שוב אתה מתחיל? מכשירי LG 510 אף פעם לא תמכו ובחיים לא ייתמכו ב3G

Nightr

New member
לפחות קיבלת את ה- L)G ) של ה-3G ../images/Emo8.gif

בצחוק... מניסיוני עם אנשי מכירות בכל תחום תמיד הם ינסו לאמר דבר שימשוך את הלקוח והרבה פעמים המידע לא מדוייק. תמיד במקרים אלו אני מבקש הוכחות בכתב מפרט טכני חוברת הפעלה וכ"ו. וכן אם אתה יודע מי מסר לך מידע שגוי שווה להתלונן ולאיים על פרסום. המנהג הזה של נציגי מכירות לשקר ללקוח הוא פסול ומטעה. אם לא תפוצה פנה לרשות להגנת הצרכן.

oleg_kh

New member
מי זה ההיפרמן הזה?

ומאיפה הוא מפליץ את השטויות שלו?

yosimatza-c4u

New member
היפרמאן.......

אולי פעם אחת ולתמיד תפסיק (ונראה לי שאני מדבר בשם כולם כאן בפורום) לזיין את השכל על כל השטויות שלך שאתה "כאילו" מבין ברשת פלאפון והגיע הזמן שתדע שהיא לא מתכננת בכלל לעבור לדור 3 לא נראה לי שמשהוא מהחברות מתכוננות לעבור רשת פלאפון הרי בנתה את ה CDMA ועדין לא כיסתה את כל ההוצאות סלקום הקימה כבר את ה GSM שלה ובשום אופן לא תבנה רשת חדשה אלה תתמוך גם ב GPRS וגם זה תלוי בבעלי המניות אם יחליטו לנכון ורשת אורנג´ תן לה להתאזן מבחינה כספית (שכן כל ההוצאות כשקמה עדין לא כוסו במלואם) ודרך אגב כל המידע שיש לי בנוגע לסלקום ולפלאפון מגיע מן מקורות אמינים ביותר (מנהלי מחלקות ליתר דיוק) אז שוב בשמי ובשם ההנהלה וצוות העובדים וכל חברי הפורום תפסיק לזיין את השכל עם השטויות שלך בתודה מראש ...

Gizon

New member
חחח!

הרגת אותי מצחוק "פלאפון בקרוב תעבור ל3G", אתה ממש מצחיק! כמעט כמו החסות של סאמסונג! לך שב בלול

פלסטיק

New member
לא נורא

אם לא הצלחת להבין תוך חצי שניה שזה לא דור 3 כנראה שזה לא בדיוק משהו שאתה צריך. כשיהיה דור 3 בטח גם השירותים יעלו הון, למשל היום אינטרנט לא ממש איטי דרך GoNext עולה 80 שקל לחודש. כמה לדעתך יעלה אינטרנט סביר והאם אתה צריך את זה דרך הסלולרי שלך? בקיצור לא איש המכירות ולא אתה הבנתם על מה מדובר אבל לשניכם זה לא משנה, אם זה עניין של תדמית אתה גם יכול לספר שזה דור 3, מי כבר מבין בזה? אני מציע שתבלע רוק ופשוט תלמד לפעם הבאה שאם ינסו למכור לך סלולרי עם הזרקת דלק מולטיפלקסור וציפלינגים XGL וסוללה עם אימובליזר רדיואקטיבי אז תברר על מה מדובר ואם אתה בכלל רוצה את זה. הנה גם היפרמן שמציג את עצמו כעובד בחברה סלולרית אין לו מושג
, בוא נקווה שאנשי המכירות של פלאפון יהיו קצת יותר מקצועיים.

אדניי

New member
80 ש"ח?! ניראה לי ש...

זה עם הLG הוא לא היחיד שפלאפון עבדו עליו פה... הגו נקסט עצמו חינם, ]שוט אתה משלם עוד 10 א"ג לדקה כשאתה גולש (כלומר בנוסף לתעריף השיחה) אם אני לא טועה...

למעלה