3x12

3x12 ../images/Emo58.gif

:-O איזה פרק אדיר. ג'וליה כזו מטורפת.... תמיד אמרתי את זה
אישה כל כך פסיכית. לאורך כל השיחה שלה עם אמא שלה שמתי לב שהגופה עולה ויורדת <נשימות> כשהיא קמה לתחיה הייתי בשוק. שרק גדל כשג'וליה חנקה אותה עם כרית
מה נהיה עם האישה
ואז מלמלתי לעצמי "אח ואם זו לא אמא שלה.." ולבסוף אמא שלה שהופיעה לבסוף משומקום, אוח, לא נעים. ציטוט ענק - You're a bitch. Yeah, but at least I'm not yours. פרק משהו משהו.

DarkMagic17

New member
וואי וואי../images/Emo58.gif3x12../images/Emo28.gif

וואי, כשהגופה נשמה אני פשוט הייתי בשוק, כלומר- זה היה צפוי, אבל זה נעשה בצורה כזאת מבחילה ומבהילה...
ואז ג'וליה חנקה אותה- איזו אישה מטומטמת
האישה הזאת גוססת, שתתן לה לגסוס בשקט לעזאזל
וזה היה כל כך ברורררררררר שאריקה לא עלתה על הטיסה הזאת
ממתי מתאים לאריקה ללכת ולעלות על טיסה מוקדמת רק כי הבת שלה אמרה
זה נראה לי נוח מדי שלא זיהו אותה בודאות... ידעתי שהיא תחזור. זה היה כלכך שקוף שהיא תחזור ותגיד משהו כמו "מה, חשבת שאני אלך מוקדם רק כי אמרת לי?!" או משו כזה
ואז ימנעו אסון- גם ג'וליה הבינה שהיא לא צריכה אישור מאמא שלה וגם אמא שלה עוד בחיים

Supergirl20

New member
היה פרק ממש הזוי...

מעניין אם באמת אמא שלה בחיים... היא התרגלה כבר לרעיון שהיא מתה חחחחח בקיצור מי הקארבר??? ומה יקרה עם קימבר... ג'וליה הפסיכית לא מעניינת....

בעעעעעעע../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה
אני ממש שונאת את היוצרים של הסידרה הזו... כאילו, אני אוהבת אותך ומעריצה אותם, אבל גם שונאת אותם באותו זמן
בכלמקרה, פאק
ההתחלה של הפרק לא היתה משהו, כשראו את ג'וליה מוציאה לה את העור מהגב.. .בעעעעע גועל נפששש! אבל גררר אני לא מאמינה שהאמא המעצבנת שלה חייה!!!!!!!!!!!!!

לא רואים ספוילרים,

רואים את הפרקים... רואים אותם על המחשב, אבל אסור להגיד איך הם הגיעו לשם

למעלה