3x18
אחרי כולם- שאלה

dress n glasses

New member
3x18 ../images/Emo58.gif אחרי כולם- שאלה

אני לא אכתוב על הפרק כי יש שרשור שלם בדף הקודם מתחילת השבוע שממצה הכל. קראתי עכשיו את התקציר של הפרק בabc והם טוענים שם שמאבק של לורן עם הד"ר האבן נופלת לה מהטבעת (בתור טבעת שעוברת מדור לדור היא להיתה אמורה לענוד אותה כבר לפני כמה שנים? אולי זה בתורות ועד עכשיו זה היה אצל אבא...סידרתי לה אליבי) ושאח"כ ווהן מוצא את האבן. העברתי כבר שלוש פעמים את כל הסצנות האלו ואני לא רואה שום דבר כזה. זה כמו במדור בידיעות אחרונות איפה הילד של ג'קי, ילדים יקרים מי יעזור לי למצוא את הטבעת של לורן?

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 318

האזכור היחידי שאני זוכרת לטבעת היה שהיא נכנסה ל - SAFE HOUSE שהם שהו בו בברלין והשתמשה בה כדי לשבש את ההארד דיסק שסיד ווהן קיבלו מההאקר הזה. הבעיה של לורן היתה שהיא אמנם הצליחה להרוג אותו אבל הוא נתן את כל הקבצים שלו לסיד ומייקל, ולכן היא היתה חייבת לחזור לשם ולהשמידם, על מנת שה - CIA לא יעלו על התכנית של הקובננט בנוגע ל- Passenger. בכל מקרה, לא נראה לי שזו באמת טבעת שהיא קיבלה בירושה. זה פשוט היה התירוץ לטבעת, כי הרי כל התירוץ לנסיעה של לורן לאירופה היה "יעני" שריפת גופתו של אביה באנגליה, אבל היא באמת נסעה כדי למנוע מסיד ווהן להיפגש הם ההאקר ולקבל את המידע והקבצים שהם רצו. זה הכל. אם תשימי לב - כשהיא נתנה לווהן את כוס הקפה היא "בטעות" נגעה עם הטבעת בהארד דיסק ובכך הצליחה למחוק חלק נכבד מהדאטה (אבל לא מספיק
). מקווה שזה עזר...

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif אמנם את "לא פה"

אבל את החלק הזה הבנתי. החלק הלא ברור לי זה אי ההתאמה בין התקציר לפרק על מה שקורה עם הטבעת אח"כ (אחרי כל עניין השחתת המידע) טוב, אם אף אחד לא ראה, אולי זאת סצנה שחתכו בסוף?

dress n glasses

New member
אני חוזרת ../images/Emo58.gif

בתקציר של הפרק בabc כתוב שבמהלך המאבק של לורן עם הד"ר נופלת לה האבן מהטבעת (הטבעת שלורן ענדה בברלין כדי לשבש ולהשחית את המידע שווהן וסידני לקחו מההאקר בפאב). ועוד כתוב שאח"כ ווהן מוצא את האבן. ועכשיו...גם אני לא פה
שבת שלום

קרלוצה

New member
נראה לי שאת מתכוונת../images/Emo58.gif

לקטע הזה: Dixon says the ten women are actually aliases for one woman. Records reveal this woman was always treated by one doctor -- Robert Viadro in Milan. Syd and Vaughn go to Milan. Lauren is already there. Viadro knocks the amethyst from Lauren's ring but she subdues him in a Panic Room and tortures him until he reveals The Passenger's location. Syd and Vaughn arrive, fight off guards belonging to The Order of Rambaldi, and find Viadro. Vaughn also finds Lauren's amethyst. When Viadro sees Syd, he says, "You're the one from the prophecy. You will not hurt her." He tries to kill Syd. Vaughn shoots him dead. זה היה הקטע שסיד ווהן הגיעו לבית של הד"ר שיודע פרטים על "הנוסע" ויודע איפה היא נמצאת (כי מסתבר שזאת מישהי בגלל שהוא רצה להרוג את סיד ואמר לה שהיא לא תפגע בה), בקטע הזה גם לורן הייתה שם והגיעה לפניהם כי היא השתמשה במידע שהשיגה עם הטבעת בSAFE H מהנתונים שהיו לווהן וסיד מהאקר, בגלל שמארשל הצליח בכל זאת לפענח את הנתונים למרות שהיא מחקה אותם הם הגיעו לאותו בית אבל עד שווהן הצליח להיכנס לחדר שבו לורן איימה על הד"ר היא כבר הצליחה להשיג את המידע ולברוח (או שבעצם לא יודעים אם היא השיגה את המידע
) אולי עזרתי.....

dress n glasses

New member
שורה 3 ושורה 6 ../images/Emo58.gif

בקטע שהעתקת הודעה שלך לזה אני מתכוונת Viadro knocks the amethyst from Lauren's ring === Vaughn also finds Lauren's amethyst amethyst זה סוג של אבן אני זוכרת את זה כי פעם אמרו לי שזאת האבן של המזל שלי

a s a f 22

New member
אני חושב שיש לי פיתרון

פשוט הסצנה הזו נחתכה מהגירסא שהפיצו באינטרנט.... חשבתי ש זה קפץ...אמרתי לא יכול להיות.... ועכשיו אני בטוח שיש שם קפיצה קטנה..כאילו חתכו כמה שניות...:\

בוביץ

New member
אני חושב שרובכם התעלמתם ../images/Emo58.gif318

מהקטע החשוב בו גילוי הרומן של סלואן ואירנה נראה שסוף העונה תתמקד בסיפור מי האבא של סידני,לורן,והפסנגר. אני מקווה שיהיו עוד הפתעות

dress n glasses

New member
חושב?

וכי למה? אף פעם זה לא קרה בעבר, לא ששמתי לב לפחות, הקבצים די אמינים. וחוץ מזה לא כולנו הורדנו אותה גרסא ובכל זאת אפחד לא ראה את הסצנה. אולי רצו לבדוק אם אנחנו עירניים :) אם תמצא את החוליה החסרה תעדכן

למעלה