3X19!!!!

noam239

New member
3X19!!!!

טוב וואוו!! חייבת לציין שהפעם היה פרק טווב!! זה מה שאני אוהבת לקראת סוף עונה תמיד הפרקים האחרונים הכי חזקים!!
הנשיקה של דלנה!!
למרות שאני סטלנה לגמריי הנשיקה שלהם היתה מהממת!! לא כמו הנשיקה הראשונה שלא הייתה ממש נשיקה ואלנה הרגישה אשמה.. הפעם ממש לא היה אכפת לה סוף סוף!! יצאה קצת מהקדושה המעונה..
מעניין עכשיו מה יהיה בטוח דיימון לא יוותר עלייה וילחם עליה צפוי שבפרק האחרון אלנה תצטרך להחליט במי לבחור וזו תיהיה ה-תשובה!!
(למרות שאני עדיין רוצה אותה עם סטפן)
היה יפה שטיילר חזר אני אוהבת אותו ואת קרוליין הם ממש חמודיים!!
מחכה כבר לפרק הבא בהחלט!!

פרק אדיר

סוף סוף דלנה התנשקו!!!!! אוחח..היה שווה כ"כ לחכות! :)
ווהסצנה האחרונה סיקרנה אותי עכשיו עוד יותר... מעניין מאוד מה רבקה תעשה כשהיא בעצם אסתר?ואלאריק? הזוי...

Optimistic Girl

New member

ולי חבל שהם לא הגיעו עד הסוף... חחח

אני דווקא מעדיפה דלנה

<אחלה המצאה דלנה/סלנה
לקח לי קצת זמן להבין...>

mikej007

New member
ספוילר

אז אחרי 3 עונות ארוכות מאוד הגיע הרגע לו ציפינו....אלנה נישקה את דיימון ואם לא ג׳רמי ה היו ממשיכים למיטה הקרובה....חחח הסצנה עצמה נראתה תלושה יחסית כמו כול הפרק, שלושה מבוגרים נמצאים בחדר אחד קטנטן במוטל עם מיטה אחת אלנה מנסה להרדם ודיימון בוהה בה בחולצה פתוחה כמובן, ג׳ רמי במקרה נעלם כדי לתת לזוג האוהבים הזדמנות להתנשק ברחוב ם קצת יותר מידי מאווררים מזל לא הלכו על קלישאת הנשיקה בגשם..

חוצמזה ג׳רמי נהפך ללוחש לרוחות, טיילר חזר משומקום, רוז חוזרת מהקבר כדי לתת פרשנות למערכת היחסים הסבוכה של דלנה ואף פעם לא מחסלים את דיימון אפילו שכול פרק מפרקים אותו במכות....

בקיצור העלילה נהפכת למופרכת יותר ויותר אבל הסדרה עדין מהנה וכיפית מאוד בייחוד הטוויסט עם אסתר ורבקה

00נטע00

New member
פרק 19

טוב היה פרק הזוי קצת ..באסה כי בדיוק חשבתי על זה שאני דווקא אוהבת את רבקה..וקצת מבחיל שאמא משתמשת ככה בילדים שלה, לא משנה מה..
הנשיקה של דלנה..בוא נגיד שמעולם לא הייתי בעד, למרות שרוז הצליחה לשכנע אותי טיפה..אני עדיין בעד סטלנה, הם כל כך הרבה יותר טובים יחד.. דיימון צריך להיות עם בוני או משהו..
בקיצור- לא יודעת, הפרקים עצמם עשויים טוב אבל אני לא רואה לאן העלילה יכולה להשתפר- מעולם לא אהבתי את המקוריים וזה לא נראה שהם פה בשביל לעזוב (אלא אם הבמאי רוצה להרוס את הסדרה ולחסל את סטפן דיימון קרולין קטרין טיילר, להמשיך? (אה אני ידועת, הם ימצאו קסם חדש שמנתק את כל הגיבורים שלנו ממי שיצר אותם ואז הם ינסו להרוג את המקוריים ונחשו מה?משהו שוב ישתבש וייסתבר שכל מי שנהרג ע"י מקורי יחזור לעולם כתור רוח שרוצה לנקום וכו וכו וכו
..)) כל העניין של הרוחות פשוט הזוי מידי ואני לא בעד דלנה..עד שחשבתי שהם הצליחו להכין דמות חזקה חדשה שאני יאהב (רבקה) היא הופכת לאמא ההתאבדותית של עצמה...

noam239

New member
מסכימה!!

באמת מוזר כל הקטע של אסתר שהיא נכנסה לגוף של רבקה לא הבנתי את זה האמת.. וגם כל הקטע אם ריק מה עכשיו יש לו צד אפל?? ממש לא ברור לי העניין..
באמת מעיין מה הם יעשו בעונה ה-4 הם חייבים למצוא עלילה טובה גם לדמויות האחרות שלא יראו באמת תלושות..

למעלה