4וחצי ימים לאחר הניתוח

טבעתשלי

New member
4וחצי ימים לאחר הניתוח

שלום לכולם!
ברוך השם עברתי את הימים האחרונים בטוב... שתיתי מרק עוף, תה וכו ולאחר יומיים גם אקטימל ושוקו וסיידר אלכוהולי עם חברים.. (בכל זאת חייבים משו לנשמה...

אתמול התחילה לי הרגשה מוזרה ורציתי להתייעץ איתכם...
אתמול (יום 3 וחצי לניתוח) שתיתי בצהריים מרק עוף וכוס מיץ תפוזים סחוט של פריגת (היו בו קצת חתיכות קטנות וזרמתי)
ומאז אני מרגישה תחושת תקיעות שמתגברת בזמן ישיבה
אולי זה לא קשור לתפוזים אבל לאחר מנוחה ובילוי בערב בפאב עזבתי לאחר כשעתיים כי כאב לי בישיבה.. הלכתי לישון והיום בבוקר שוב אותה תחושה..
מה זה אמור להיות לדעתכם?
אשמח לניסיונכם...
יומקסים ושבת נהדרת!

אופירA

New member
מנהל
את שואלת מה זה אמור להיות?

גם אני שואלת...
למה את לא נותנת לגוף שלך מנוחה 3 ימים אחרי ניתוח?
לא הכי חכם עכשיו לצאת לפאב. לא ממש חכם לשתות אלכוהול יומיים אחרי ניתוח. הנשמה יכולה לחכות עוד כמה ימים, עד שהקיבה תתאושש.
הוושט בצקתי, הקיבה וכל הגוף בטראומה, ואת מאמינה שהם מסוגלים להתמודד עם אלכוהול עכשיו, אפילו קצת?

מסבירים לנו בפירוש לשתות רק מיצים מסוננים, בלי חתיכות, ואפשר אחרי יומיים יוגורט ומעדנים חלקים, בלי חתיכות.
ואת זרמת עם חתיכות של פרי (שזה אחד המאכלים הקשים למעבר בטבעת) 3 ימים אחרי הניתוח. היה עדיף שתזרמי עם גבינה במקום.
לדעתי הפרי תקוע. אבל אין לי ניסיון עם זה, ב"ה.
לכי לשתות תה, לאכול מעדן חלק, וביום החמישי תתחילי כלכלה רכה לפי ההוראות!!! ולפי הסדר!!! (באתר טבעת שבחתימתי, יש פירוט כלכלה רכה לפי הסדר). תאכלי כל מאכל חדש בנפרד. תאכלי בשלב מסוים גם פתית/פריכיות, ותראי אם התחושה התקועה משתחררת.
ותספרי לנו.
מעבר לזה אין אפשרות לעזור לך כרגע. לחכות שזה יעבור. או עם שתייה, או עם אכילה של הכלכלה הרכה, או עם הזמן, כשהנפיחות הבצקתית תרד.

גם בעלי לשעבר עשה ניתוח (שרוול) וכמה ימים לאחר מכן זרם עם חתיכת גזר. אחרי שעה שניהם (האיש והגזר) זרמו למיון עם כאבים חזקים. במשך השנים הוא זרם עם הרבה שוקולד, גלידה וקשיו, וגם הבטן שלו זורמת קדימה ולרוחב, בהתאמה, למרות השרוול.
לזרום זה דבר טוב מאוד.

אופירA

New member
מנהל
מה לעשות...

שלשום שכחתי לכבות את האש של המרק, ונשרף לי כל המרק. אני אוכלת עכשיו ירקות בטעם "על האש".
אתמול שכחתי לכבות את התנור כשיצאתי לעבודה, והעוגות הפכו לפחם. עוגות יקרות - גבינה, ביצים, בלי קמח. הייתי צריכה להכין חדשות, וגם הן יצאו לא הכי.
מתחילת השבוע נעלם לי צרור המפתחות.
והיום יצאתי לקניות, שילמתי בחנות אחת, ובחנות הבאה מישהו עבר לידי, וארנק הכסף נעלם לי מהתיק עם המון כסף (בלי מסמכים). ה-מון.
וכל זה חוץ מהצרות הרגילות שבסטנדרט...
ואח"כ אני קוראת שאנשים לא מקפידים על הבריאות, וזה עולה לי בבריאות.

אז לא תהיי צינית במקומי?

קוביd1

New member
אופירה

איך אומרים צרות בצרורות ,כל הניסים קרו לך בימים האחרונים ,בלשון המעטה לא נעים בכלל

קובי

קוביd1

New member
טבעת שלי

קיבלת תשובה מפורטת מאופירה רק כמה הערות קטנות
חייבים משהו לנשמה אבל לא אחרי 4 ימים ,יש בגוף שלך עדיין את כל חומרי ההרדמה וסיידר אלכוהולי לא במקום בלשון המעטה ,אני מציע לך שתתנהגי לפי ההוראות שקיבלת מהמנתח לשבוע שבועיים והחודש הקרוב ,בלי קיצורי דרך ,באם את רוצה שהטבעת תהיה שלך להרבה הרבה שנים ,את יכולה לכעוס עלי לחשוב עלי מה שאת רוצה ,זאת דעתי ,באם לא תסגלי לעצמך הוראות אכילה נכונות ,אז יהיו לך הפתעות לא נעימות
גוד שבעס הרבה בריאות והחלמה מהירה

קובי

למעלה