4 בבוקר לא נרדמת....

iris & ben

New member
4 בבוקר לא נרדמת....../images/Emo4.gif

4:50 לפנות בוקר אצלנו בן התעורר אתמול ב12:00 הרגשתי שהוא חם ומדדתי לו חום שהיה 37.5 לא נתתי נר אקמול והוא נרדם לפני שעתיים הוא התעורר קודח מחום 39.8 ונתתי לו נר אקמול לקח זמן עד שנרדם בחזרה אבל אני לא... נראה לי שהייתי צריכה לתת לו נר בפעם הראשונה כי בלילה תמיד החום עולה ואני מרגישה עכשיו $#א עם עצמי...

איריס נהגת בסדר גמור !!

נותנים נר בדרך כלל שהחום עולה על 38 ומעלה... וככה לומדים להיות אמא מנוסה לפעם הבאה. ככה אמרו לי אתמול אחרי הסיפור עם ארז זוכרת..
ושירגיש טוב. ואם פכם הבאה תרצי שהחום ירד מהר לשים פשוט אקטרה לנר רטיה עם מים פושרים על המצח, החום יורד די מהר.

רותי ע

New member
אין לך מה להרגיש רע..נהגת נכון !

אני לא נותנת אקמול עם חום פחות מ-39 אלא אם הוא מרגיש רע. חום הוא הדרך של הגוף להתמודד עם מחלות ולא צריך למהר להוריד אותו. ולגבי רגשות האשמה-לזרוק מיד לפח.. והכי חשוב - שיהיה בריא

odeia

New member
איריס, כל הכבוד לך על שחיכית לראות

לאן החום מוביל. טוב עשית שלא נתת אקמול. פעם הבאה שאת יודעת שהז אולי יעלה, יש לי כמה עצות על לעשות כדי לנסות למנוע: מורידים גרביים, גם בחורף, אפשר להחליף לבגדים קלים. אם עולה עוד קצת אפשר רטיות של מים עם דילול של חומץ (כמה שיותר קטן ככה פחות חומץ) ולשים על פרקי הידיים, קרסוליים ורקות (אזורי הדופק). אני משתדלת לא לתת אקמול במידה והילדה איתי ותחת השגחתי. בגן יש להם אישור לתת רק מ-38.5 או 39. בבית בעלי למד לחכות ולהתאפק עם הלחץ שלו עד ל-39.5. תרגישו טוב ותהיו בריאים

דיאנה1

New member
כולם כבר כתבו מה שיש לי להגיד ובכל

זאת גם אני אכתוב: עשית את הדבר הכי נכון! מתחת ל 38.5 מורידים חום רק אם הילד גם לא מרגיש טוב ומקטר חוץ ממקרים חריגים (למשל ילד עם נטיה לפרכוסי חום). החום עוזר לגוף להלחם במחלה. אז את יכולה לישון בשקט! האינסטינקט שלך פעל יופי הפעם. והחלמה מהירה!

iris & ben

New member
תודה רבה לכן על העידוד../images/Emo24.gif ו....

עכשיו 11:48 בבוקר ובן עדיין עם חום של 38 מעלות וזה אחרי אקמול החום עוד עלה לו ל-40.5 רטיות- הוא ממש צווח כשאני שמה לו אז עשיתי לו פעמיים אמבטיה אבל פושרת המליצו לי על קרה...זה נראה לי בכלל לא נעים מה אתן אומרות? אני אחכה עד אחה"צ ואם החום ישאר סטטי אני אקח אותו לרופא שוב תודה לכן

odeia

New member
איריס, רטיות ואמבטיות פושרות בלבד

אסור קר, זה שינוי טמפרטורה גדולה מידי. נדמה לי שממליצים על חמה אפילו אם החום קרוב ל-40 מעלות ולתת לזה להתקרר יחד עם הילד. איריס, יש לי נסיון ארוך מאוד עם חום גבוה שלא יורד, לא צריך להלחץ תמיד, לפעמים הגוף צריך את זה ומוריד את החום לבד, ואז עלול לקרות של צניחת חום בגלל ריבוי אקמול עם ירידה טבעית. בבקשה לשים לב לזה. מה שכן מומלץ, אחרי 3 ימי חום ואקמול לעשות בדיקת כליות. אם צריך משהו תשלחי לי מייל או מסר. אורנה

iris & ben

New member
אורנה תודה על העצות-נרגעתי קצת../images/Emo20.gif

בן עדיין עם חום נראה לי שיש לו דלקת אוזניים מכוון שאני שמה אותו לישון הוא צווח. הוא ישן רק על הידיים או בישיבה יש לנו תור לרופא ונראה מה הוא אומר תודה

iris & ben

New member
חזרנו מהרופא../images/Emo101.gif

לבן יש שפעת עם אודם בגרון והוא עדיין עם חום נקווה שלא תתפתח דלקת אוזניים ושהלילה יעבור בשקט

רותי ע

New member
אצל איזה רופא הייתם???

אם לא הייתם אצל רופא א.א.ג. והחום ממשיך אני מציעה שתלכו. לפני שנה בדיוק היו לעידן שבועיים עם חום שבמהלכם הוא לא היה מוכן לישון במאוזן, רק עלינו. רופאת הילדים בדקה אותו כל כמה ימים ולא ראתה כלום באוזניים. אחרי שבועיים הגענו לבית חולים עם דלקת אוזניים חמורה מאוד שהגיעה לעצמות הגולגולת. היא היתה פנימית כך שרופא רגיל לא יכול לאבחן, רק מומחה.. אז אני מציעה ליתר ביטחון ללכת לא.א.ג.. והחלמה מהירה

odeia

New member
איריס, יש טיפות אוזניים מעולות

טבעיות שאני ממליצה לקנות ולטפטף לילד באוזניים. הן נקראות: אוטלין. נמצאות במרכז בבתי טבע. הן אצלי בבית כעזרה ראשונה. בנתיים תשכיבי את הילד עם ראש קצת מורם, יוריד את הלחץ של הנוזלים מהאוזניים.

iris & ben

New member
תודה על התגובות...../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אני גרה בחו"ל ואתן לא מתארות לכן עד כמה התגובות והעידוד מחממות את הלב. לגבי טיפות טבעיות-ניסיתי בזמנו את הטיפות אפסק שלא עזרו לנו באופן אישי אני מאמינה בתרופות קונבנציונליות כי הניסיון שלי עם כל הטבעי לא עלה יפה-וייתכן בגלל שאני לא מאמינה...אבל תודה על ההמלצה בקשר ל-א.א.ג - קבוצת הרופאים שלנו מתמחה גם בא.א.ג וגם בגסטרו ועוד דברים שלא נדע-והרופא הכין אותנו לאפשרות שתתפתח דלקת באוזן כרגע היא לא נראת ולכן הוא לא נותן אנטיביוטיקה מחר אנחנו הולכים שוב כדי לבדוק את האוזן ושוב תודן לכןלכן

iris & ben

New member
לרותי-בנוגע לידיים טובות...../images/Emo101.gif

את זוכרת את הפרסומת של חנה לסלאו למזרונים-מה שעולה יותר שווה יותר וזו המתמטיקה של החיים? אז כך גם בארה"ב-הרפואה כן פרטית ועולה הון כסף, אבל אני חייבת לאמר שעד עכשיו יש תמורה כשרופאים ואחיות מקבלים תגמול הולם גם רמת השירות בהתאם בכל אופן שניהיה בריאים ולא נצטרך...

odeia

New member
איריס תנסי להשיג את הטיפות אוזניים

שהמלצתי לך, הן של חברת סוריה (לא קוראים את זה כמו את שם הארץ השנואה). זה תוצרת ספרד. בדוק שאלו הטיפות הכי טובות שיש לאוזניים ולנוזלים במערכת נשימה עליונה. אחותי המליצה לי גם על ויטמין e, ובפורום רפואה משלימה קראתי גם על שמן לבנדר. אם את מכירה מישהו שעושה רייקי - מאוד מומלץ רייקי ישירות לאוזן. אני נעזרתי בזה עם הילדה שלי. הסיפור: לילדה היה חום כמה ימים, עשינו לה אמבטיה וכשהנחנו אותה בעגלה היא פירכסה חזק. רצנו איתה למיון ושם איבחנו לה דלקת חריפה מאוד באוזן ושלחו אותנו לבי"ח. לא עלינו לבי"ח, חזרנו הביתה וכל הלילה עשיתי לה רייקי. בבוקר אצל הרופא ילדים שלה - האוזן כבר היתה נקיה לחלוטין. אל תרימי ידיים מהרפואה המשלימה - יש גם הצלחות ורבות. לכל בעיה ואדם יש את התשובה שמתאימה בשבילו. תרגישו טוב ואם תרצי קצת רייקי מרחוק - תודיעי לי. אורנה

iris & ben

New member
לאורנה בנוגע לטיפות

ביקשתי מאחותי שתקנה לי את הטיפות ותשלח לי האם הטיפות הן ללקיחה דרך הפה כמו האפסק או לאוזן?

odeia

New member
איריס, האוטלין הן טיפות אוזניים לכל

דבר. מטפטפים טיפה אחת או שתיים בכל אוזן. כשיגיעו אליך - תשלחי לי מסר ואדריך אותך איך להשתמש בהן ולשמור עליהן. עשית נכון ששולחים לך את זה, את תראי שזה יעזור המון. תרגישו טוב אני

למעלה