4 דרכים להאצת את האנרגיות

4 דרכים להאצת את האנרגיות ../images/Emo28.gif

בין יתר "חטאי", אני חושבת...והיום חשבתי על איך מזריקים חומר האצה לאנרגיה הרגשית (נשמע פלצני אבל לא מוצאת מילים אחרות). לפני שישבת, בדרך הביתה, באו לראשי ארבעת אלה: 1) די לחיות למען אחרים ולהתרכז בלרצות אותם. הדוגמה הכי טובה היא לדעת להגיד "לא" כש"כן" לא מתאים. קודם כל להצמד למה שמתאים לך. 2) להביא אנשים חיוביים אל עולמך. הדוגמה הכי טובה היא אנשים שנותנים לך השראה לראות את היפה שבך ולא כאלה הבכיינים שמתקשרים א ך ו ר ק כשרע להם והם צריכים עזרה מכל סוג. מאלה אפשר לחטוף יאוש אפילו כשטוב לך. 3) לדאוג לכך שתמיד יהיה משהו גדול וחדש על סדר היום לטיפולך. חופשה, ספר (לקרוא או לכתוב), מופע תיאטרון, וכו'. משהו שמצפים לו בכיליון עיניים. 4) אף פעם לא לחיות בעבר! להמנע משאלות בסגנון "מה היה אילו...?" מחכה להארות והערות....ובינתיים - שבת שלום ומבורך. תלתל-מה-זה-חייכני

LostInTheSky

New member
הייתי מוסיפה גם...

5) לחייך הרבה ולצחוק. גם כשקשה. אין לכם מושג מה חיוך יכול לעשות
יש לו המון כח...
ותלתל- כבר אמרו לך שאת תלתלית מיוחדת במינה??

לצחוק ולשיר ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

וואוו! יודעת שהשיר היפה ביותר בעיני הוא הנסיך מפלוגה ב'?
קצת עצוב, אבל
בהנאה כשמאזינה לו. פעם בתי הסופר-רצינית חזרה מכתה א' ולא הפסיקה לצחוק. שאלתי "מה קרה?" אמרה - "לימדו אותנו שצחוק יפה לבריאות".... ולצחוק הרבה הרבה זה כיף אמיתי. זה גם התעמלות לשרירי הפנים...
תלתל

LostInTheSky

New member
זה שיר מקסים ../images/Emo13.gif

ומקווה שיהיה סוף שבוע מצחיק לכולם

noa128

New member
ב- 5 עותקים:

1. על המראה באמבטיה - שיהיה על הבוקר 2. ליד הקפה במטבח - מאותה סיבה וגם ב20 פעם הבאות ביום...
3. על החלק הפנימי של דלת השירותים 4. על המוניטור בבית 5. על המוניטור בעבודה
חיבוק מתולתל

noa128

New member
אני כאן כפרתי. קצת עמוסה

בימים אלה, אבל עם עין על דופק הפורום, וקריאות מהיציע - שלא תשכחו אותי ועליי....

למעלה