4 הנחשים

longleggedlady

New member
4 הנחשים

הם שי שפרה צבר ורנין. נחשים אלו עכשיו מדברים עם לאון על זה שהוא משחק "על 2 חתונות". כל כך מפריע לי שארבעתם מתנפלים על בחור שלא רוצה בלגן עם אף אחד. טוחנים לו את השכל בשיטה של שטיפת מוח. ושי עם רנין הזבלה עובדים יחד ואני מאמיני שהם חושבים להגיע לסוף ולהתחלק בכסף. נכון אחד יוצא אבל אם זה או שי או רנין, הם יתחלקו בכסף. עכשיו רנין מזבלת ללאון את השכל בזה שאנחנו אוהבים אותך והנה עינב נכנסת. איך ההפקה מרשה לדברים שברורים כל כך שמדובר כאן בקונספירציה. ושפרה שמעמידה פנים כמה היא טובה וכו'. תמיד אמרתי שהיא צבועה. יושבת בסוכה עם שי רנין וצבר ויורדים על לאון. גועל נפש!! היא נחש. ורנין הכי צבועה. שי רוצה שלאון יתמוך בו ליד יתר דיירים . למה הוא לא אומר אותו דבר לרנין. הרבה פעמים דיברו על שי ורנין ישבה ולא אמרה כלום. הנחשים נתפלים על לאון שיגרמו לו לבכות ולתהות בעצמו. אבל האמת תצא החוצה כי פרצופם של צבר, שפרה, רנין, ושי יצא. מה שאני עדיין לא מבינה איך לא עלו על זה שזו רנין המלשינה לשי. לעזעזל זה ממש מעצבן אותי. ומי הוא שי שמטיף ללאון. מי הוא שמפזר טרור בבית. הוא אמר לצבר "מזמן לא היה פה עימות מאז נעמה והגיעה הזמן לעשות זאת עם ונסה" למה? כי היא אמרה ללאון שיש כאן מנהיגים שרוצים לשלוט על החלשים. אבל ונסה לא נעמה. ישל לה פה לא פחות ממנו. הגיע הזמן להוריד את שי מהסוס. אני ממש נגעלת מהנחשים האלו המראים את כוחם מול אדם חלש כמו לאון. הם לא יכולים להכתיב לאף אדם מה לומר ולחשוב. אני מקווה מאוד שאחד מהם יהיו על הגריל ובדרך החוצה. טרוריסטים out . אני כל כך מאוכזבת מרנין במיוחד שהיא ערביה. רק מראה שאי אפשר לסמוך על ערבים כמוה.

למעלה