4 הפינליסטיות- ספוילר!

4 הפינליסטיות- ספוילר!

גונבה לאוזני השמועה מי הפיינליסטיות: כריסטין (האחת והיחידה! הממי האולטימטיבית, הדוגמנית האמיתית, לא רואה אף אחת ממטר!) ניראל (בעיני איומה ונוראה) הג'ינג'ית הזאת מה שמה (נראה לי שבגלל שליעל השופטת היא מזכירה את עצמה) גד דמט שכחתי מי הרביעית

../images/Emo58.gif

ניראה הזוכה. ע''פ מה שקרן אמרה לפני שבוע במועדון 'החורבה' בחיפה לאנשים.

בJדJה

New member
לא ייתכן

כי כמו שהיה בעונה הקודמת הצופים בוחרים את הדוגמנית והשופטים רק נותנים עוד קצת נקודות..

שטיות

אני לא חושבת שעוד יודעים מי בסוף רד אני מקווה שזאת תהיה המעמולים של סימה כי היא הכי מהממת. איזה כיף שהעיפו את מור ממש מאוסית!

תגובה לספוילר

קודם כל - יש כל כך הרבה ספוילרים, וחלקם הגדול לא נכונים ... אז אי אפשר לדעת מה יהיה. בכל מקרה, הייתי מעדיף לא לדעת - אבל לא יכול שלא לפתוח הודעת ספוילר! התגובה לספוילר שלך: 1. כריסטין - אחלה! מת עליה, היא הפייבוריטית שלי. אוהב אנשים שמסתדרים עם כולם, לא פוגעים באף אחד ולא חיים באגו טריפ. כל כך הרבה אנשים מרשים לעצמם להתנשא מעליה - והיא ממשיכה לחייך, לא מגלה סימני שבירה או אפילו חולשה. כל הכבוד כריסטי. והיא גם יפיפיה ונוצצת כמו שהדוגמנית צריכה להיות. 2. ניראל - האמת היא שבעיני היא יפה, אבל פחות יפה מהרבה אחרות שם. ועדיין אשמח אם תהיה בגמר - כי קודם כל היא מיוחדת, וחוץ מזה מגיע לכל מי שעשה לה את המוות. התחברתי לאנדרדוג שבה. 3. הג'ינג'ית אליסיה - גם עליה אני מת. כל כך אלגנטית, כל כך יפה ואצילית לדעתי. קדימה אליסיה! 4. הרביעית? אני מהמר על מימי חמסה חמסה היא יפיפיה אמיתית. אבל מי יודע.

צחי9פיל

New member
אליסיה מצויינת

הלוואי ובגמר היא תהיה עם מימי נטלי מישל או כריסטין שהן הכי דוגמניות שם

Mori 4 Ever

New member
אני שמעתי ש4 פיינליסטיות הן../images/Emo58.gif

קרן קריסטין נטלי אליסיה

למעלה