4 וחצי חודשיים סיכום בינים

4 וחצי חודשיים סיכום בינים../images/Emo9.gif

הצלחתי בתקופה הזו גם לרדת במשקל סך של 32 קילו וגם בעיקר לנטרל את החשיבות והמקום המרכזי שהאוכל תפס בחיי. משתדל להפנים ולישם דברים שידעתי תמיד בתיאוריה וכשלו במבחן המציאות. כבר היו מקרים בעבר שהצלחתי להוריד יפה במשקל אבל אז היו בדרך הרבה נפילות והאוכל העסיק אותי רבות . בתקופה הזו היו לי סך הכל 2 יציאות מתוכנית הדיאטה אחת מתוכננת ביום הולדתי שבה אכלתי הרבה פחות ממה שתכננתי מראש ויציאה נפילתית בשבוע האחרון שלא יצאה מגבול הסביר ויצאתי ממנה מחוזק ומאמין יותר בכוחי בהבנה ובידיעה שנפילות יכולות לקרות והחוכמה היא להתעשת ולחזור לדרך המלך. אני גם מאמין שמשהו בפן האישיותי משתנה קמעא עים הירידה במשקל מה דעתכם? קר וגשום בחוץ אבל חם בלב יום מקסים לכולם ענקון

RomiVais

New member
סיכום נהדר!!! ../images/Emo45.gif

אני מאוד גאה בסיכום של החודשים האלה שלך. כל הכבוד!!!!
אני חושבת ששתי "נפילות קטנות" בכל התקופה הזאת, זה מכובד ביותר. אמרתי לך כבר שאני מעריצה אותך, אחי היקר? אז אני אגיד שוב!!!
למה התכוונת כשאמרת ש"משהו בפן האישיותי משתנה......."? לאיזה שינויים בדיוק? שיהיה לך יום נפלא ביותר, שימשיך להיות חם ב-
בלי שום קשר למזג האוויר!!! רומי

פנינוש./

New member
כל הכבוד לך ענקון ../images/Emo24.gifמכל ה-../images/Emo23.gif

אתה יופי של דוגמא בשביל כולנו לדעתי. יש לך את מה שאיין לי לדעתי וזה כח הרצון הנחישות וההתמדה שלך אשתדל לקחת אותם כמניע עבורי כדי להמשיך לרדת בקצב שהצבתי לעצמי כל שלושה חודשים להחליף קידומת והלוואי ואצליח לעמוד במשימה . אני משוכנעת שבמקום הזה אקבל את כל התמיכה לכך מאחלת לך יישר כח ותתמיד אנחנו מאחורייך ואתך לאורך כל הדרך. פנינוש

lir42

New member
ענקון חמודון../images/Emo24.gif

כל כך גאה בך!! תמשיל כך... שלך ליר

osnatv1

New member
הלוואי עלי והצלחה להמשך../images/Emo77.gif

אני עוברת היום חמישי ניתוח וגם הצבתי יעד כזה אחרי 4 וחצי חודשים 32 קילו זה ניפלא המשך כך ובהצלחה

למעלה