4 חתולים

• פותח הנושא Sern
  • פורסם בתאריך

Sern

New member
4 חתולים

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, ואם לא אז אני מצטער - אבל זה מצב די קריטי. יש לנו ארבעה חתולים בערך בני שלוש, ארבע. בעוד שבועיים אנחנו עוברים דירה, ולפי החוזה החדש אסור להכניס בע"ח. זאת שהבטיחה לאמץ את החתולים חזרה בה, וכעשיו יש לנו רק שבוע וחצי למסור אותם. אנחנו לא רוצים לזרוק אותם לרחוב, או למסור אותם ל SOS חיות, אלא למצוא להם בית טוב. אם מישהו רוצה חתול או שניים, בבקשה שירים טלפון ל- 9512444 - 09, לארם, ליטל או ענבר. תודה, ושוב סליחה על האוף-טופיק. ארם.

feline9

New member
מה זאת אומרת לא רוצים לזרוק אותם...

אם לא מרשים לכם להכניס חיות, למה אתם עוברים לדירה הזאת??? איזה מין אנשים אתם? SOS לא מקבלים חתולים, אלא אתם יכולים לבוא עם החתולים ולנסות למצוא להם בית. עדיין יש לכם אפשרות להתחרט ולהיות אנשים טובים, לשלם קנס על הפרת חוזה ולא לעבור לדירה הזאת!!!

Sern

New member
אני מבקש

לא להגיב בצורה כזאת מבלי לדעת את כל הפרטים. לא הכל שחור ולבן, והמצב הרבה יותר מסובך ממה שגרמת לו להראות.

feline9

New member
בשביל החתולים "שלכם" זה הולך להיות.

למרבה הצער או שחור או לבן.

Michalz70

New member
איך אתה עובר לגור בדירה שלא מרשה..

בע"ח אם יש לך בע"ח?! גם את הילדים שלך היית מוסר אם בעלי הבית היו דורשים?

Sern

New member
נפלא

כולכם הצלחתם לצעוק עלי, להטיף לי מוסר וכללית להרגיש מאוד עליונים, בלי לדעת חצי מהפרטים, ותוך התעלמות מהחצי השני שכתבתי בהודעתי. אני מאוד נעלב מהרמז שאני אזרוק את החתולים שלי לרחוב (ושלא תעיזו לצטט את המשפט שלי בהודעה המקורית ולהוציאו מההקשר על-ידי כך. תקראו שוב ותנסו להבין מה התכוונתי, במקום לנסות למצוא דרכים לסובב את דברי נגדי). בנסיונותי הקודמים עם קהל זכויות בע"ח בישראל היתי מאוד מרוצה, והיה לי המון כבוד לאותם אנשים שאיכפת להם מבעלי-חיים כמוני. בשלוש ההודעות הקודמות גרמתם לי לאבד חלק ניכר מכבוד זה אליכם. אז במקום למצוא דרכים לנפח לעצמכם את האגו, תאמצו חתול, או תמצאו מישהו שרוצה לאמץ חתול, כדי שאני לא אשב על המדרכה ללא בית ביחד עם החתולים שלי. יום טוב.

feline9

New member
ועוד משהו ארם...

אם האגו שלי או של מישהו אחר כאן נפוח, הוא לא הגיע לזה בהנאה אלא תוך הרבה סבל, מלראות ולהבין מה אנחנו בני האדם עושים לחיות, ורק תוך כדי יכולת לנסות ולהמעיט מהסבל הזה בעצמו, בחייו ובסביבתו הקטנים וחסרי המשמעות. זה מה שיש, ומה לעשות שלא נתת יותר פרטים אז פירשנו כנראה ממיעוט של נתונים, וזה באמת לא צריך לעשות בדרך כלל.

גולדי2002

New member
../images/Emo46.gifמיכל ופלין, התגובות שלכם מאכזבות

לא חשבתי שתגיבו בצורה מתלהמת שכזאת. אם הבן אדם לא יכול להחזיק חיות בבית אז הוא לא בן אדם טוב? מה זה "עוד לא מאוחר להיות אנשים טובים?" מישהי מכן גרה פעם בדירה שכורה? אתן יודעות איזה בעיות עושים לאנשים שגרים בשכירות עם בעלי חיים? ואתן בכלל לא יודעות את כל הסיפור ורק תקפתן את הבן אדם סתם, בלי טעם בלי ריח. וזה לא בסדר, וזה עוד יותר לא בסדר שאתן מנסות לעשות ממנו אדם רע. התגובות שלכן הן ילדותיות, קנטרניות ויותר מכך - פוגעות. ממש התאכזבתי. את מיכל אני לא מכיר אבל פלין, חשבתי שאת קצת יותר רצינית מזה. כמו שהוא אמר, הוא עושה כל שביכולתו למצוא לחתולים בית וזה משהו שהרבה אנשים לא עושים. עכשיו זו תקופה שאנשים נוטשים כלבים וחתולים בחוץ בגלל נסיעות לחו"ל בלי שיהיה להם אכפת. אז תחשבו קצת לפני שאתן מגיבות. ןלך אני מציע שתשרשר הודעה בפורומים של חיות מחמד ובלוח הודעות בוואלה ושיהיה בהצלחה.

feline9

New member
נו מה יהיה?

אם הסיפור כל כך סבוך אז אולי היית צריך לספר אותו כי אולי היינו עוזרים לך למצוא פתרונות. אשמח לשנות את דעתי עליך ברגע שתתן לי סיבה. בחיי הלא נורא קצרים למדתי לא לסמוך על אף אחד (תאמין לי שבדרך הקשה) אלא אם כן הוא מראה שכן אפשר לסמוך עליו. אז אני באמת רואה מצדך נכונות לפתור את הבעיה של החתולים, אבל אני יודעת שאני לא הייתי מגיעה למצב כזה. יש לי חתול וכלב שהם חשובים לי יותר מכל בני האדם (למעט בודדים) ואני לא כיצד היה מתקיים מצב בו הייתי נאלצת למסור אותם במעבר דירה. אשמח אם תאיר את עיני למצבך. הילית

Sern

New member
אין לי עניין

בכבוד שלך אלי, ואני גם לא מתכוון לספר את כל קורות חיי בשנים האחרונות. מה שמעניין אותי זה למצוא לחתולים בית חם ואוהב. במאמר מוסגר, אני אומר לך לנסות לראות מה יקרה אם תסגרי 4 חתולים בדירה קטנה במקום בבית עם גינה. זאת כמובן לא הסיבה היחידה.

shanty.G

New member
קצת מאוחר...../images/Emo12.gif

שבוע וחצי לפני זה טיפ טיפה מאוחר למצוא בית לחתולים בכלל ובוגרים בפרט. היית יכול בהחלט להיעזר בימי האימוץ של העמותות, בשבתות (ויש גם בשישי ברמ"א). אגב- ל SOS חיות לא מוסרים את בעלי החיים, אלא נעזרים בשירותיהם למסירה בארועים כמו הנ"ל. דרכם ניתן למצוא בתים חמים לחתולים. בשבת אחרונה בכל חודש (מה שיקרה השבוע) גם העמותה למען החתול מקיימת יום אימוץ, אבל אני לא בטוחה שהוא פתוח גם למוסרים מבחוץ, שווה לברר. אין לי מושג מה הנסיבות, חבל לשמוע על האילוצים- שיקוליך איתך. גם לי כואב לשמוע על ויתור על בעלי חיים בשל "אילוצים" כאלו ואחרים. בכל מקרה חבל שהתרשמותך כפי שהינה; הדברים נכתבים פה מתוך כאב של אנשים שרואים מדי יום חתולים נוספים במעגל הנטושים ברחובות ובעמותות. האם חשבתם על פתרון למקרה (שסביר מאוד שיקרה) אם לא תמצאו לחתולים בית תוך פרק הזמן שציינת? אם אין ביטחון לגבי התחייבות כלפי בעל החיים המאומץ למשך כל חייו, קרי- למשך עד 20 שנים- לא לאמץ. עדיף כך מאשר מסירה בגיל מאוחר. טראומה כואבת לבעלי החיים
.

למעלה