4 ימים אחרי

rose_k_

New member
4 ימים אחרי ../images/Emo25.gif

ואין מאושרת ממני, היו לי לבטים, פחדים, חששות והכל התבדה. שמעתי בהצעתו של עדי והכנתי 2 בקבוקי אופטלגין ולא השתמשתי בזה אפילו פעם אחת. אני עדיין על דיאטת נוזלים ולומדת להכיר את תחושות גופי החדשות, מאזינה, מנסה להבין מה מרגיז את הקיבה המצומקת כדי לא לחזור על שגיאות ומתכוננת לחיי החדשים. גם אני רוצה לצעוד בשעות הערב כמו כל השכנות מבלי לחשוש מהתקפת לב ולהזיע כמו סוס, להשתזף על שפת הים, (מה שלא עשיתי מאז ימי ילדותי הרחוקים), לעלות על מטוס ולהחזיק את מגש האוכל על המדף ולא ביד. בקיצור להיות כמו כל האנשים הבריאים. אני חושבת שנפתח לי שער לעולם אחר ולכן אני מבטיחה לעצמי לא להחמיץ את ההזדמנות שקיבלתי. ירדתי 4 ק"ג אבל אני משערת שזוהי הנורמה במצב כזה. ורד

RomiVais

New member
כל הכבוד ורד!!! בהצלחה בהמשך!! ../images/Emo13.gif

התחלה יפה בהחלט!! אני שמחה לשמוע שאת מרגישה מספיק טוב כדי לא לקחת אופטלגין... למרות שאם להגיד לך את האמת - לי היו קצת כאבים והייתי לוקחת את האופטלגין אם זה היה טעים יותר!!
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם בדרכך החדשה - כל יום שעובר תרגישי טוב יותר ותהיי מאושרת יותר - אני בטוחה!! כל טוב, התאוששות מהירה וירידה קלה, רומי

שלגיה**

New member
ורד אין מאושרת ממני

לקרוא את דברייך ואת האושר הגדול המציף אותך לקראת השינוי הגדול שעומד לקרות בחייך. אך אל תשכחי דבר חשוב,הניתוח "רק" מסייע לך בתהליך שלך עם עצמך אל מול האכילה. שיהיה המון בהצלחה

למעלה