4 ישראלים בכסף במיין איבנט

shaywh

New member
4 ישראלים בכסף במיין איבנט

אחד מתוכם, איתי רוקני מת"א, סיים 716 ולקח בערך 20K. עוד 3 עדיין בפנים כשביניהם אריה קליפר ותומר ברדה בטופ 100 מתוך 574 שנשארו וליאור ברלב 272. glglgl

NuniZ

New member
כל הכבוד להם, אבל אני עם מרסייר

שחקן טורנירים ענק, מקווה שילך לו מחר יוסיף כמה צ'יפים... גם גלפונד עדיין חזק בתמונה.

shaywh

New member
ת. ספוילרים

עף ביום השני. פטריק אנטוניוס עף בתוך הכסף. הכי מפורסמים שנמצאים עדיין בפנים בטופ 500 הם פיל גלפונד, ג'וני צ'אן, סקוטי וין, קול סאות' (נדמה לי) וסמי פרחה.

shaywh

New member
מטורף מה שהולך שם

טרי מהיום החמישי. בבליינדים של 3-6K (אנטי בטח 500 או 1000) שחקן ירד לצ'יפ אחרון של אלף. הוא עשה שני דאבל אפים כשהראון מתבסס בעיקר על האנטי כדי להגיע ל32K, בשתי הידיים הבאות הוא תפס פעמיים AK שהחזיק, מול 3 ומול 2 שחקנים ובסה"כ הוא הגיע ל225K. פי 225 ממה שהיה לו תוך 4 ידיים. אם כבר ספוילרים אז עוד אחד- ארבעת האחים לבית מזרחי, מייקל הגרינדר ואחיו רוברט המפורסמים ועוד שניים, הגיעו כולם לתוך הכסף במיין איבנט.

Shaycus

New member
שאלה

זה הWSOP שיש פעם בשנה? זה שהזוכה שנה שעברה לקח באיזור ה8 מליון דולר? כי משהו פה לא מסתדר לי, היה רשום היום בעיתון על ברדה שלקח מקום ראשון איזה 800 אלף דולר בWSOP, חשבתי שהאיבנט הזה הוא הכי גדול, זה שמונימייקר זכה ב2002 בערך ומאז התחילו להיות בו איזה 3000-5000 משתתפים ופרס מקום ראשון הוא באיזור ה8 מליון דולר מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבאלגן?

2המרפא

New member
WSOP זאת סידרה של טורנירים

יש 57 איבנטים שונים ומשונים כשהמיין איבנט זה זה עם הפרסים האבסורדיים וזה האירוע האחרון

למעלה