4 כרטיסים ליום חמישי 29.08.13

inbili2

New member
4 כרטיסים ליום חמישי 29.08.13

לכל המעוניין, 4 כרטיסים לשורה 8 באורקסטרה, 350 ש"ח לכרטיס

inbili2

New member
עלות כרטיס

מאחר והמופע SOLD OUT, נאלצתי לרכוש כל כרטיס במחיר מופקע של 390 (!) ש"ח

ZWZWZW2

New member
שיהיה לך בהצלחה .. ספסרות מכל צד הינה עברה

פלילית

inbili2

New member
הערה מכוערת ומיותרת. גם אם קשה לך להאמין,יש

עוד אנשים ישרים בעולם הזה

SUPERCOL

New member
הערה מכוערת ?

מי שמוכר/ת כרטיס ב 60 ש'ח יותר מהמחיר הנקוב ולא משנה מה הסיבה לכך נקרא בישראל לפי החוק ספסר

חן אדיב

New member
סעיף 194א לחוק העונשין אוסר על ספסור בכרטיסים

התיקון ה-67 לחוק העונשין בישראל התקבל בשנת 2002 בכנסת. תיקון זה הכניס לתוקף את סעיף 194א, הקובע כדלקמן:

איסור ספסרות בכרטיסי מופעים
194א.
(א) העוסק במכירת כרטיסים למופע במחיר העולה על המחיר הנקוב בהם, דינו - הקנס האמור בסעיף 61(א)(4).
(ב) הוראות סעיף קטן (א) לא יחולו על מי שרשאי לפי חוק רישוי עסקים,
התשכ"ח-1968, למכור כרטיסים לעינוג ציבורי כמשמעותו באותו חוק.
(ג) המוכר כרטיס למופע במחיר העולה על המחיר הנקוב בו, תוך שהוא עובר עבירה, דינו, נוסף על העונש הקבוע לעבירה - הקנס האמור בסעיף 61(א)(4).
(ד) בסעיף זה -
"מופע" - מופע בתחום הספורט, הנגינה, השירה, המחול, הדרמה, הקולנוע או בתחום אחר של הבידור או האמנות;
"עבירה" - עבירה מסוג עוון לפי כל חוק.

בשולי הדברים: ההערה של זאביק השועל לא הייתה מכוערת, ולא הייתה לא במקום. הערתו הייתה קצרה ועניינית:

ספסרות כרטיסים בישראל הנה, אכן, עבירה פלילית.

ZWZWZW2

New member
צר לי שאת לוקחת את זה למקום של אי יושר

לא זאת היתה כוונתי . מכיוון שאני נגד מחיר מסופסר בכל דבר הערתי זאת . זה של מופע לא נותר שמץ
של כרטיס עדיין לא אומר שניתן/ צריך לדרוש מחיר מופקע מכל צד .
תאמיני לי שהשגתי בחיי מאות כרטיסים לאנשים במקומות הכי טובים בקיסריה החל משורה ראשונה
ועד שורה 5-4 ומעולם לא דרשתי שקל מיותר מעל מחיר הכרטיס .
זה שאת הסכמת לשלם למישהו מעל המחיר הנקוב לא בסדר וזה שאת דורשת ( אפילו פחות ממה ששילמת )
מעל המחיר הנקוב גם לא בסדר . כך או כך זאת עבירה .

חן אדיב

New member
אין לך מה להתנצל, נהפוך הוא

בתרגום חופשי, ביקשה מאתנו המשרשרת המקורית:

"גנבו ממני, תוך עבירה על ס' 194א, 100 ש"ח מעל המותר. כעת, כאשר לכאורה אינני יכולה לבוא להופעה, אני אגנוב קצת פחות ממנו אבל קצת יותר מהמחיר המקורי".

הגונב מגנב פטור אבל אף אחד כאן בפורום לא גנב ממך. מי שמכר לך כרטיסים במחיר מופקע גנב ממך וכעת את מבקשת לגנוב מאיתנו.

את יכולה להתכבד ולמכור את הכרטיסים האלה חזרה לגנב ממנו קנית, או למכור כאן בפורום במחיר עלות (+דמי טיפול, שלא עולים על 15 ש"ח).

יותר מהכל מפריע לי שהשועל אמר לך דבר נכון בשיא העובדתיות היבשה ונטולת כל תוספות מיותרות - עבירה זו עבירה - ולאחר מכן, לא רק שאת קוראת להערתו העובדתית לחלוטין "מכוערת ומיותרת" אלא מגדילה וטוענת ליושר בעולם הזה.

אחרי שהסבירו לך שמדובר בעבירה.

את הסעיף הרלוונטי כבר פרסמתי בפורום. מי שעובר על חוקי המדינה בפורום שלמה ארצי בקשר לשלמה ארצי והכרטיסים שלו, ייתקל באפס סבלנות. אנחנו לא ניתן לזה יד ואני מתפלא שחברי הפורום הצליחו להיות מנומסים וקורקטיים עד כה לאור ההתייפיפות של המשרשרת המקורית.

אני מציע למשרשרת המקורית לפרוש בשיא, בשקט בשקט, עד יעבור זעם, כדי שהשרשור הזה יישאר כאן בפורום ולא יעבור הלאה. או פשוט להציע את הכרטיסים במחיר עלות.

יום טוב.

למעלה