4 מכשפות

4 מכשפות

ילדה קטנה ו-4 מכשפות ילדה בוכה ו-4 צוחקות. כולם מדברים, שאת יושבת בחדר, כולם מקנאים שאת מתפשטת. ילדה יפה ו-4 מכוערות ילדה בובה ו-4 מכשפות כולם מקללים שאת מתפללת כולם נופלים שאת מרחפת ילדה טובה ו-4 רעות. ילדה קטנה. ו-4 מכשפות.

למה צריך להסביר שיר???

שירים לא חייבים להיות מובנים. אני מבינה את השיר בצורה אחת, וכל אחד אחר יבין את השיר בצורה אחרת.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
את לא חייבת אבל זה מה שמאפיין

את הפורום הזה בניגוד למקומות אחרים שבהם את פשוט מעלה יצירות- המטרה היא לרפא בעזרת כתיבה, להבין למה את כתבת את השיר, אבל את כמובן לא חייבת

אבל זה הקטע

שאני לא כותבת כדי להוציא משהו מהתסוכלים שלי, אני לא כותבת על עצמי אני כותבת על דמויות אחרות שאני ממציאה. כל השירים שלי נכתבים מהדימיון הלא ברור שלי- אני יכולה לכתוב על אונס אבל בחיים שלי לא עברתי אונס, אני יכולה לכתוב על ניו יורק למרות שאף פעם לא הייתי שם. אני פשוט כותבת על איך שאני רואה את הדברים, ועל מה שאני חושבת. בגלל זה אני לא יכולה לפרש או להסביר את השיר-יש לו משמעות, אבל כל אחד יכול לבחור משמעות אחרת. אני כותבת על דברים, כי אני אוהבת לכתוב וכי זה מה שאני רוצה לעשות בתור מקצוע, אבל לא כל הדברים האלה הם מניסיון אישי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

למעלה