4 ספרות אחרונות - בזק - חינם

אבייה2

New member
4 ספרות אחרונות - בזק - חינם

ידוע לי על מיספר ישובים בארץ (האומנם בתוך ה"קו") שבזק איפשרה להם מרכזיה פנימית וזה אומר שניתן להתקשר 4 ספרות אחרונות חינם, כמו זו באוניברסיטאות או משרדיי ממשלה. האם מישהו ניסה לבדוק זאת גם אצלינו? למבורכים ביוזמות הנה עוד אחת. אשמח לקבל תשובה. ו/או לנסות לבדוק בעצמי. או שהטיפול מחייב דרג גבוה יותר ? פשוט צריך לבדוק ולדעתי יש על מה לדבר. (עם בזק )

yuvalif

New member
לא ה"קו" הוא הבעיה

גם במתיתיהו יש מרכזיה פנימית (זה חוסך עלויות גם בהתקשרות מבזק למספרים סלולריים), הבעיה היא למי שייכות התשתיות (לבזק במקרה שלנו).

חוק הנס"ר-נקודת סוף רשת

למיטב הבנתי*, מדובר על ישובים שהם או קיבוץ או מושב שיתופי (ללא כל קשר לקו בצבע זה או אחר) אשר זכאים לפעול מול חברת הבזק על פי חוק הנס"ר. חוק זה מאפשר להחזיק מרכזיה עצמאית ממש כמו בכל מפעל או משרד, לקנות שרותים מחברת הבזק ומחברות אחרות (חו"ל, סלולר, אינטרנט) במחירים שרק קנייה מרוכזת מאפשרת ולהתקשר בהתקשרויות פנימיות חינם אין כסף. לדעתי, מאחר והמדינה מתקרבת לעידן שבירת המונופול, מתקרב גם היום בו יוכלו להנות גם אנשים פשוטים כמונו משרותים מתקדמים ומוזלים אלו ואחרים. *טרום כפר האורנים הייתי מזכיר של מבוא חורון - מושב שיתופי, ושם רכשתי "דוקטורט" בתחום. אשמח לשמוע אם בשנה וחצי שאני פה השתנו החוקים ו/או התקדימים ולפעול מול הגורמים המתאימים.

למעלה