4 על 4

4 על 4 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כל אחד כותב 3-4 דברים שהוא אוהב בתוכנית או בד"ר פיל, ו-3-4 דברים שהוא ממש לא אוהב בתוכנית
. אצלי זה:
רציני ומדבר על נושאים חשובים.
מביא מגוון רחב של תחומים לעסוק בהם.
גורם לי לחשוב על דברים וכיוונים שלא חשבתי עליהם בתור חובבת תחום הפסיכולוגיה.
מפרסם יותר מידי את הספרים שלו.
מרגישה לפעמים שעושה שטיפת מוח לצופים.
לפעמים זה מעצבן שהוא מערב את המשפחה שלו...

brum

New member
את עשית דווקא 3X3 ../images/Emo8.gif אני עושה 4X4

ויכולתי לעשות גם 6X6
אז הנה מה שאני חושבת:
עושה את התוכנית מתוך תחושת שליחות על מנת לעזור גם לאנשים שאין להם אומץ להחשף
העזרה שלו לא מסתכמת ב- 5 דקות על הבמה הוא עוזר למי שמופיע אצלו גם לאחר שכבו האורות באולפן
קורא תחקירים מקיפים על אותו אדם שבא להתראיין איתו ומראה את הבעיה גם על ידי המצלמות (הקליפים שמשודרים במהלך הראיון)
מטבל את העצות הרציניות שלו בהומור ועושה את זה בכזה חן שממש תענוג להקשיב לו
עושה קידום מכירות לכל מיני דברים שכאילו מתאימים לרוח הדברים, לא רק ספרים בנושא שהועלה בתוכנית אלא גם לכל סלבס, דיסקים, סרטים ואפילו מכוניות.
כשמועלת הבעיה יש איזה 3 עד 4 פעמים קליפ בנושא שחוזר על עצמו - פעם אחת מספיק !
מרעיף מתנות יקרות ללא צורך לפעמים מונע בכך לאדם שביקש עזרה להתמודד עם הבעיה שלו
חייב לדחוף את אשתו בכל הזדמנות בתרוץ של "העצה הנשית" היא כבר "תופסת מעצמה" כאילו היא כשירה לייעץ עצות פסיכולוגיות

Music4Life

New member
O.K עכשיו תורי !

המממ...תנו לי לחשוב....
טוב אז ככה:
שהתוכנית של ד"ר פיל היא תוכנית איכותית שלא באה להשיג רייטינג ע"י נושאים זולים, חסרי טעם ושערוריות. הנושאים המדוברים הם חשובים, איכותיים ומעניינים ומאד מגוונים...
שד"ר פיל יחד עם זה שהוא פסיכולוג והוא באמת מדבר על מגוון נושאים רציניים וכבדים בדר"כ ,שהוא עושה זאת עם המון חוש הומור מבריק וגאוני ובאמת עם חן כזה שנותן לצפייה עוד מימד ותענוג גדול עבורי.
שד"ר פיל נותן מהחוכמה שלו, ונסיון החיים שלו ובאמת משקיע שנים רבות מחייו בשביל לעזור להציל, לעזור לאנשים ולשנות ערכים שגויים או תפיסות לקויות של אנשים בארה"ב, הוא מלמד אותם איך להתמודד עם הבעיה ואיך לראות דברים בצורה אמיתית וכנה. מה גם שאחרי התוכנית הוא לא אומר להם שלום וביי אלא ממשיך לעקוב אחר תהליך הענינים, ושהוא באמת עושה את כל ההבדל!
שבעזרת קשרים, ד"ר פיל משיג עזרה לאנשים באיזור מגוריהם ופשוט מחולל פלאים וניסים בחייהם שמשתנים ללא הכר...
שד"ר פיל לפעמים מחלק מתנות לקהל היושב באולפן {תכלס...איפה נראה דבר כזה בארץ? זה מגניב} ונדיב. אפילו שאלו ספרים שלו..
לא יודעת אם להגיד שאני לא אוהבת את זה אבל זה קצת מעצבן - שבכל סוף תוכנית, ד"ר פיל עובר על הבמה ולוקח את ידה של אישתו וביחד כמו זוג מהסרטים הם יוצאים מהאולפן. זה נראה כל כך מבוים וכל פעם זה נראה אותו דבר...לא יודעת..אמריקאי כזה.. נשבעת שזה הדבר היחידי שאני רואה כפסול, וזה לא משהו גדול...אלא סתם... בגדול, אני לא יכולה למצא דברים שאני לא אוהבת בתוכנית, באמת...אפילו לא ממש מה שאתן אמרתן. אני לקוחה מרוצה

למעלה